Skip to content

Ajánlott cikkek

MI-lázban a vállalkozások az áprilisi Deák Klubban!

Kevés dologról esik annyi szó manapság, mint az MI-ről, de mégis hogyan tudják felhasználni a cégek ezt az eszeveszett tempóban rohanó újítást? Az áprilisi Deák Klub erre a kérdéskörre fog fókuszálni!

Fordítsd az előnyödre az AI-forradalmat az áprilisi Széchenyi Klubban!

Stratégiai partnerünk, a HVG által delegált Bene Gergő április 9-én , 15.30-kor kezdődő Széchenyi Klubprezentációjára talán a workshop szó illik a legjobban, ugyanis az AI Media alapítója egy rendkívül praktikus, mégis megdöbbentő “fejtágítást” tart majd a legmenőbb MI-szofteverek használatából, amely után néhány prompt segítségével könnyedén összerakhatsz egy teljesen új marketingstarégiát is.

Hagyd abba tűzoltást! A hatékony szervezetépítés titkai az áprilisi Kossuth Klubban!

Áprilisban ismét Kossuth-klubeseményt rendezünk, amelynek a központi témája a modern vezetők egyik legégetőbb problémájára ad gyógyírt!

Lendületben a tavasz, megújultak a klubesemények!

A napokban megrendeztük a márciusi klubeseményeineket, ahol mind a megújult helyszín, mind a lendületes előadások óriási sikert arattak!
Gangel Péter előadást tart a Trust Summiton

Trust Summit 2024: Fókuszban az MI és a vezetés – interjú Gangel Péterrel

Mesterséges intelligencia és vállalatvezetés. A cégek első emberei számára az előbbi téma minden bizonnyal óriási jelentőséggel bír, egyesek a lehetőséget,

A leggyakrabban elkövetett bloghibák

A blogírás meghatározó tartalommarketing-elem minden weboldallal rendelkező kis- és nagyvállalkozás számára. Milyen hibákat érdemes elkerülni? A BP Digital SEO-ügynökség vendégcikkéből kiderül!

Mesterséges Intelligencia: Áldás vagy átok? — a februári klubesemények margójára

Technológiai áttörés, vagy elveszett vállalatok? A február 7-én és 8-án megrendezett teltházas klubesemények fókuszában a mesterséges intelligencia állt, a meghívott szakértők előadásai után pedig a legtöbb résztvevő egy életre szóló élményt vihetett haza magával.

A teljesítmény-, a kompetenciák- és a szív tükre – Átadtuk a Leader of The Year díjakat

7 nagyszerű cégvezető vehette át a szakmájuk legkiemelkedőbb képviselőinek járó elismerést a Leader of The Year díjátadón, amelyet a Corinthia

30 napos vállalkozói vakáció megvalósítása [5 lépéses akcióterv]

Mit jelent a 30 napos vállalkozói vakáció? Hogyan tudod úgy alakítani a céges folyamatokat, hogy nyugodtan elmehess egy hosszabb szabadságra? A Pongor Group vendégcikke ezeket a kérdéseket járja körül.