Rólunk

 

"Mielőtt munkához látunk,
első feladatunk a bizalom
kialakítása legyen!"

 

   

 

A egy üzletemberekből álló, elsősorban gyártók és kereskedők kapcsolatépítésére specializálódott üzleti közösség.

 

FŐ ÉRTÉKÜNK a bizalmon alapuló hosszú távú, minőségi üzleti kapcsolat.

 

 

KÜLDETÉSÜNK hogy újra értékké tegyük a bizalmon alapuló, gyors és mindenki számára eredményes üzleti kapcsolatok tradícióját Közép-Kelet-Európában.
 

 

JÖVŐKÉPÜNK nemzetközileg elismert üzleti közeggé válni, melyben biztonságban, gyorsan, és a lehető legalacsonyabb kockázattal lehetséges üzleti együttműködések kialakítása.

 

 

Termékeink


 

Kapcsolatépítő üzleti reggeli

Immár 4 éve, rendszeresen kerülnek megszervezésre Bizalmi Kör reggelik, az ország üzleti elitjének részvételével és színvonalas előadók tudásmegosztásával.  A Bizalmi Kör aktívan működik Budapesten, Veszprémben és Szegeden, emellett kiemelt figyelemmel dolgozunk a Női Bizalmi Kör munkáján is.
 

 

#miaterved-mesterelme

- ahol Bizalmi Kör tagok közösen dolgozva segítik elő egymás és a saját maguk sikerét, az „együtt gondolkodás” erejével! ITT többet megtudhatsz a #miaterved mesterelméről!
 

 

Exkluzív rendezvények

- rendszeresen nagyszabású rendezvényeket szervezünk, mint  A Bizalom Napja vagy Gálaest – óriási kapcsolati potenciált nyújtva, az ország prominens üzletembereinek előadásával.
 

 


 AZ -HEZ ÉS A -HOZ HASONLÓAN
EGY BIZALOMÉPÍTŐ KÖZEG.

 

MI A KÖZÖS A FENTI HÁROM SZERVEZETBEN?

Képzeld el:  A közelmúltban vásároltam az EBAYEN egy kínai embertől. Utaltam, küldte a terméket. Soha nem láttam, és nem is fogunk találkozni. Hogyan lehetséges ez? Az Ebay és a Vatera létrehozott egy BIZALOM ÉPÍTŐ KÖZEGET.