fbpx

A Trust summit előadója

Deliága Ákos

Talk-A-Bot

Bemutatkozás

Deliága Ákos a Talk-A-Bot Kft társalapítója és ügyvezetője. Több, mint 13 éves üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezik Közép-Kelet-Európában és Dél-Kelet Ázsiában. A 4 éve alapított vállalkozás Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő startupja, ami piacvezető és piacépítő tevékenységet folytat a chatbotok területén.


Fejlődésük során kiemelt partneri státuszt értek el a Vibernél, Microsoftnál és egyetlen magyar vállalkozásként bekerültek a Techstars és a Rakuten által indított akcelerátor programba Szingapúrban. A számos elismerés és sajtómegjelenés közül kiemelhető, hogy Ákos 2019-ben megnyerte az év alapítója díjat a Central European Startup Awards szavazásán, továbbá a Microsoftnál az év partnere elismerést is megkapta a cég IP Co-Sell kategórában (saját megoldással rendelkező partner).

Előadás adatai

cím

Személyesebb kommunikáció chatbottal? Nem paradoxon

kérdések, amelyekre választ kaphatsz

Hétköznapi, rituálé jellegű beszélgetéseink során gyakran ismételt kérdéseket teszünk fel egymásnak, szomszédnak: Hogy vagy? Mikor kapod az oltást? Hogy bírod a home office-t? A chatbotok mára lényegesen meghaladták ezt a szintet. Értelmezik a szabadszavas érdeklődéseket, a viccet, káromkodást, szlenget és válaszolnak a Mi az élet értelme? jellegű kérdésre is. A chatbot nem sztrájkol, nem lesz beteg, az ezredik kérdésre is türelmesen felel. A chatbot az év dolgozója!

Előadás időpontja

2021.06.09.

Idősáv

11:30 – 14:10