fbpx

2021.01.20

Trust summit

Kezdd az évet lendületben!

Online konferencia cégvezetőknek az ÉVINDÍTÁSRÓL!

Évtervezés

regisztrálj ingyen!

program

Minden, amire szükséged lesz a sikeres évhez!

9:00 -10:30

A cégvezető is ember

Barabás Árpád

Barabás Téglakő Kft.

29 év vállalkozói tapasztalat. A Barabás Téglakő piacvezető a térkő gyártásban. A céget ma már management irányítja, de a célokat a tulajdonos tűzi ki.
Hogyan lehet idáig elvinni egy céget, miközben generációváltás is zajlik?

https://www.barabasteglako.hu/ https://bizalmikor.hu/eloado-barabas-arpad/

Bölcsföldi László

Franklin Covey

A világ egyik legnagyobb szervezetfejlesztő vállalatának, a FranklinCovey-nak magyarországi irodáját vezeti. Kollégáival közösen az hajtja szenvedélyesen, hogy szervezetek ezreinek és egyének millióinak segítsenek Magyarországon működési kultúrájuk fejlesztésében.
Nemzetközi hátterű senior tanácsadóként és vezetőként több mint 13 év tapasztalattal és mély értéssel rendelkezik a 21. századi vállalati képzés fejlesztés távlatairól és lehetőségeiről.

Gazsi Zoltán

Eisberg

Hiszem, hogy a fejlődés kulcsa abban rejlik, hogy képesek legyünk lényegre vonatkozó kérdések feltevésére, aktuális élethelyzetünkre, munkánkra, környezetünkre vonatkozóan. Vezetői munkám során igyekszem másokat is az önismeret mélyítésére inspirálni.

https://www.linkedin.com/in/zoltan-gazsi https://www.eisberg.hu/hu/ https://bizalmikor.hu/eloado-gazsi-zoltan/

10:30 – 12:00

Együtt többre vagyunk képesek
Egerszegi Krisztán
MiniCRM

Bay Áron

Exact Match

2007 óta foglalkozik PPC-kampányok menedzselésével és 11 éve digitális analitikával. Szakmai pályafutása során több mint 2 milliárd Ft PPC költést kezelt és közel 300 analitika projekten dolgozott. Egyetemi óraadó, az Exact Match társalapítója, a PPC&Data terület vezetője. A PPC Pro szakmai közösség alapítója, a Digital Cube Conf konferencia társalapítója és szervezője.

Endrei-Kiss Judit

Telenor

2010-ben szerzett szakpszichológusi minősítést. 2001-2010 között a Shell Magyarországnál dolgozott, kezdetben az LPG üzletágban, majd 2005-ben a Shell magyarországi HR-vezetője lett.
2014-ben a Telenor megkeresésére csatlakozott a vállalat több országot is érintő üzleti transzformációs programjához változási vezetőként. 2015-től az oslói központú Telenor Groupnál 13 ország szervezeti változás programjait támogatta.
2017-től a Telenor Magyarország HR-igazgatója, majd a tulajdonosváltást követően 2018 szeptembere óta a HR/People területért felelős HR vezérigazgató-helyettes és a Telenor People divíziójának vezetője.


12:00-12:25

EBÉDSZÜNET

12:25-13:50

A stabil partnerekre bármikor számíthatunk

Bíró Bence Péter

Fulfilled.hu

A tartós teljesítmény pszichológiájával foglalkozom, kiemelkedően sikeres személyeket támogatok (sorozatvállalkozók, CEO-k, orvosok, mérnökök, élsportolók, stb.). 2 könyvem jelent meg, az első Feldmár András ajánlásával, a második pedig Bagdy Emőke szerint a legjobb könyv a szakterületen, ebben Gerendai Károly is szerzőtársam volt. Felkérésre Svájcban és számos magyar vállalatnál is tartottam, tartok fejlesztéseket (pl.MVM, Új-Ház-Sz+C Stúdió Kft., stb.). Csíkszentmihályi Mihály nemzetközi vezetői blogján is jelent meg cikkem.

Pongor-Juhász Attila
Pongor Publishing

Markovich Béla

Mapei Kft.

Majd 30 éve vezetem a Mapei Kft-t. A cég építési vegyi anyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Valójában azzal foglalkozunk, hogy a fenntartható fejlődés szem előtt tartásával, elsőre végleges építési megoldásainkkal és minden tudásunkkal segítsük az építőket és építtetőket, az embereket az építési álmaik megvalósításában.
Vezetésem alatt a cég egy 60 milliós és 13 fős cégből mára egy 22 mrd Ft fölötti árbevételű, 225 főnél is több munkatársat számláló céggé nőtt. Kétszer is elnyertük a Legjobb Munkahely címet.

13:50-15:10

A rugalmasság a siker kulcsa

Farkas Zsolt

Evolut Agency

Vállalkozó, 7+ éves tapasztalattal rendelkezik a digitális marketing és az üzleti stratégiaalkotás területein. Az Evolut Ügynökség ügyvezetője és társalapítója. Pályája során több, mint 500 céget látott közelről, számos céget segített külföldi piacokra, amikor 2 évet töltött el egy startup akcelerátorban, mint marketingvezető. Ezután az 5 éves ügynökségi pályafutása során több, mint 50 közép-és nagyvállalattal dolgozott együtt. Az Év Webshopja verseny zsűritag. Vendégcikkei megjelentek már a Forbes, HVG, Napi, 24.hu, Médiapiac és Haszon Magazin hasábjain.

Fazekas Bálint
Euronics Kft.

Tibor Dávid

Masterplast Nyrt.

A Masterplast alapító tulajdonosa. A tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján végzett 1999-ben közgazdászként, a főiskolai diploma mellett középfokú banki tanácsadói végzettséget szerzett. Híve az élethosszig tartó tanulásnak, és a kemény munkával elérhető siker iránti személyes elkötelezettségnek.
2007-ben az Ernst & Young „Az év üzletembere” díján „A jövő ígérete” címet nyerte el. 2008-ban a Junior Chamber International a világ három legkreatívabb üzletembere közé választotta Új-Delhiben. 2009-ben pedig megkapta a Menedzserek Országos Szövetsége “Az év fiatal menedzsere” díját.

15:10-16:30

Túléljük vagy megéljük 2021-et?
Balogh Péter
Baconsult Kft.

Bódis Tamás

Ultrafutó, edző

Futó pályafutása 2009-ben kezdődött a Magyar Honvédség keretein belül. Több katonai versenyt megnyert, ekkor figyeltek fel rá. Néhány év kihagyás után 2017-ben újra a futásnak szentelte minden szabadidejét, azóta több hazai és nemzetközi versenyt megnyert. Kétszeres Ultrabalaton győztes, nyert már Spartathlont, 2. lett a franciaországi Albiban tartott 24 órás világbajnokságon. Jelenleg atlétika edzőként tevékenykedik a saját, BódisRun nevű csapatában.

Gangel Péter

Bizalmi Kör Kft.

Péter 17 éve vállalkozó. Első vállalkozása egy informatikai cég volt, ami a 2009-es gazdasági válság alatt tönkrement. A kudarcban elsősorban a saját felelősségét látta, ez komoly önvizsgálathoz vezetett az életében. A vállalkozás csődje fordulópontot jelentett számára, hiszen két évvel később, egy üzleti könyv által inspirálva megalapította a Bizalmi Kör - Vezetői Klubot. A kezdeti bizonytalan lépések után a Bizalmi Kör rálépett a siker ösvényére, mára az ország meghatározó vezetői klubjaként tartják számon. Közben elindította a BIX (Bizalmi Index) nevű üzleti információs platformot, ahol üzleti döntések előkészítéséhez szolgáltat vásárlói véleményeket.

szeretnék más cégvezetők tapasztalataira építeni!

Kinek szól a Trust Summit?

Ha cégvezető vagy, és hús – vér cégvezetők TAPASZTALATAIBÓL tanulnál.

Ha HATÉKONYABB céggel szeretnéd kezdeni az évet.

Ha képes vagy LEHETŐSÉGKÉNT tekinteni minden helyzetre.

Ha alig várod, hogy FELPÖRÖGJÖN az év!

0% megmondóember 100% CÉGVEZETŐI TAPASZTALAT
2020 májusi Trust Summit résztvevői mondták
Image is not available
Minden előadást azért volt jó meghallgatni, mert volt egy-egy olyan mondat, ami teljesen átformálta bizonyos dolgokról eddig alkotott képemet. Ezek után sok mindenre másképp tekintek.
Image is not available
Mészáros Péter
Fair Trade Kft. 
Image is not available
Nagyon informatív, teljesen naprakész előadások voltak. Az előadók maximálisan hiteles személyek, szakmai felkészültségük kimagasló. Zökkenőmentes lebonyolítás, profi szervezés!
Image is not available
Pandur Péter
Pexitum Consulting Kft.
Image is not available
Az elmúlt időszak legtöbb értéket nyújtó és legmagasabb színvonalon megjelenő online konferenciája a Trust Summit. A pixeles, elmosódott, recsegős webinárok, online tudásmegosztók közül, magasan kiemelkedő minőségű lett. Élvezet volt követni, még ha nem is olyan élmény, mint amikor élőben találkozunk.
Image is not available
Szász János
Nordinova Energy Kft.
Image is not available
Elképesztően magas minőségű kétnapos konferenciát raktatok össze. Telis-tele kiváló előadásokkal. És nem is hiszitek mennyire kényelmes otthon, a nagyképernyős TV-re kipakolt YouTube által követni az eseményt. 🙂 Ez valóban a konferenciázás jövője.
Image is not available
Dulkai Miklós
PHOENIXAD Consulting Kft.
Slider
A Trust Summit 2021 kizárólag regisztrációval érhető el
Trust Summit 01.20
CÉGVEZETŐKNEK!

1 nap

15 előadó

5 központi téma

HD minőség

Kérdezési lehetőség

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

NÉZZ BELE A TAVASZI TRUST SUMMIT ELŐADÁSOKBA!