fbpx

06.09: Online nap
06.10: Személyes nap

Gyorsabban. Magasabbra. Bátrabban.

2021-ben az első személyes találkozás vezetői konferencián.

Mire számíthatsz?

regisztrálj ingyen!

Program

Minden, amire szükséged lesz ahhoz, hogy oxigénhez juttasd a vállalkozásod!

Tapasztalatmegosztás
napja – Online

06.09.

Online

15 előadó

3 központi téma

HD minőség

Kérdezési lehetőség

Leaders’ Day, a Cégvezetők
napja – Személyes

06.10.

Személyes

Élő előadás

Élményprogramok

Kapcsolódás

Kizárólag cégvezetőknek

Jelentkezési lehetőség a regisztrációt követő e-mailben

Tapasztalatmegosztás
napja (online)

06.09.

9:00 – 11:30

Gyorsabban
Nyiri Balázs

Pszichológus

Nyiri Balázs vagyok, közgazdász, pszichológus és transzformatív coach. Munkám mellett jelenleg PhD kutatóként dolgozom az ELTE PPK Affektív Pszichológia Tanszékén. A kutatási témám és munkám központi része a magunknak mondott szavak ereje és hatása, azaz az, hogy gondolataink hogyan hozzák létre a világunkat.

https://www.linkedin.com/in/balazs-nyiri-58a87748/ http://www.deepcoaching.hu/ https://bizalmikor.hu/eloado-nyiri-balazs/

Markovich Béla

Mapei

Markovich Béla, az idén 30 éves építőipari cég, a Mapei Kft. ügyvezetője, amelyet ő maga szintén 30 éve irányít sikeresen.
Számára a kitartás és a folyamatos képzés jelenti a siker zálogát. A legfontosabb tanácsa, ami a saját egész életére is igaz: tűzz ki magadnak célokat és bármilyen akadályokba ütközöl, soha ne add fel! Tarts ki a célod mellett, tarts ki a célod felé vezető úton! A figyelmed mindig a célon, célokon legyen!

https://hu.linkedin.com/in/markovich-bela https://www.mapei.com/hu https://bizalmikor.hu/eloado-markovich-bela/

Borbély Letícia

Medito Játék Nagykereskedés

Több mint 1 éve lettem hivatalosan családi vállalkozásunk, a Medito Játék Nagykereskedés 3. generációs cégvezetője. Mivel gyermekkorom óta láttam a jó példát és a cégben zajló folyamatokat magam előtt, így szerencsésnek mondhatom magam gyakorlati tapasztalat terén. Mindig az adott szinten vontak be a cégünk működésesébe, ezzel fenntartva érdeklődésemet a Medito iránt.

https://www.linkedin.com/in/let%C3%ADcia-borb%C3%A9ly-24518012a/ https://www.medito.hu/ https://bizalmikor.hu/eloado-borbely-leticia/

Egerszegi Krisztián

MiniCRM

Egerszegi Krisztián a MiniCRM Zrt. cégvezetője 1,5MrdFt árbevételű IT biztonsági céget épített az adatszivárgás elleni védelem magyarországi bevezetésével 2008 végétől. 2016-tól 100%-ban a MiniCRM Zrt-re fókuszál, ahol sikerült a kkv felhő alapú CRM szolgáltatás piacán vezető szereplővé válni Magyarországon. Kiemelt figyelmet fordít a piac edukációjára, workshopokat tart, és a legfontosabb konferenciákon ad elő értékesítés, cégfejlesztés témában.

https://www.linkedin.com/in/krisztianegerszegi/ https://www.minicrm.hu/ https://bizalmikor.hu/eloado-egerszegi-krisztian/

Sebastian Tamas

RocketShepherd.com

„Sebi” 14 évet élt az USA-ban és 11 évet Franciaországban, ahol a tanulmányait és karrierjét a pénzügyi befektetések szektorában alapozta meg. 2018 óta egy automatizált platformot fejleszt, amely összehasonlítja a regionális startup vállalkozásokat a globális versenytársaikkal. Legfőbb célja, a regionális innovációk a globális ökoszisztémákkal való integrálásán túl, hogy stabilizálja a hazai startupok lehetőségeit azáltal, hogy segíti a nagyvállalatok, egyetemek és a piaci szereplők közötti párbeszédet.

https://www.linkedin.com/in/sebastian-tamas-caia-b789607/ https://rocketshepherd.com/public/landing https://bizalmikor.hu/eloado-sebastian-tamas/

RÉSZT SZERETNÉK VENNI!

11:30 – 14:10

Magasabbra
Fürjész Beáta

Karrier Hungária

Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezem a munkaerő-kiválasztás, toborzás területén.

10 évig egy nagy nemzetközi személyzeti tanácsadó cég operációs vezetője voltam, majd 2007 óta a Karrier Hungária Személyzeti Tanácsadó iroda egyik tulajdonosaként, csapatunkkal évi 400-500 főt helyezünk el megbízó partnereinkhez. A cégen belül a coaching és outplacement üzletágat vezetem.

https://www.linkedin.com/in/be%C3%A1ta-f%C3%BCrj%C3%A9sz-3b43155/?originalSubdomain=hu https://www.karrierhungaria.hu/ https://bizalmikor.hu/eloado-furjesz-beata/

Deliága Ákos

Talk-A-Bot

Deliága Ákos a Talk-A-Bot Kft társalapítója és ügyvezetője. Több, mint 13 éves üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezik Közép-Kelet-Európában és Dél-Kelet Ázsiában. A 4 éve alapított vállalkozás Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő startupja, ami piacvezető és piacépítő tevékenységet folytat a chatbotok területén.

Fejlődésük során kiemelt partneri státuszt értek el a Vibernél, Microsoftnál és egyetlen magyar vállalkozásként bekerültek a Techstars és a Rakuten által indított akcelerátor programba Szingapúrban.

https://www.linkedin.com/in/akosdeliaga/ https://talkabot.net/ https://bizalmikor.hu/eloado-deliaga-akos/

Lénárt Viktor

Grow Csoport

Viktor tanácsadóként első számú vezetők és felsővezetői team-ek hatékonyságának és együttműködésének támogatásával foglalkozik. Csapatával jelenleg a vezetőfejlesztés és az aktuális technológiai innovációk területén jelentkező lehetőségek azonosítására, kutatására és integrációjára összpontosít. Szakmájában számos országban és iparágban teremtett értéket az elmúlt 22 évben.
Viktor az évek során két dolgot tanult meg: Egyrészt, hogy a gyorsuló változásban egyre kevesebbet tud, másrészt, hogy ez a kevés tudás megosztással mindig megsokszorozható. Erre a megosztásra és megsokszorozásra készül ebben a találkozásban is.

https://www.linkedin.com/in/viktorlenartson/ https://grow-group.com/ https://bizalmikor.hu/eloado-lenart-viktor/

Juhász Attila

újHÁZ
Centrum

25 éve foglalkozom építőanyag-kereskedelemmel, az ország piacvezető építőanyagkereskedelmi hálózatának az újHÁZ Centrum Zrt. igazgatóságának elnöki posztját töltöm be. 2200 munkatársunk segíti a céljaink elérését országszerte 80 kereskedésben, a HVG TOP 500-as árbevételi listáján az ország 176. legnagyobb vállalata vagyunk.

https://www.ujhazcentrum.hu/ https://bizalmikor.hu/eloado-juhasz-attila/

Semsei Rudolf

VakVarjú Éttermek/Budapest Party Service

Semsei Rudolf a már hat egységből álló VakVarjú Étteremcsalád és az évente több mint 800 rendezvény catering szolgáltatója, a piacvezető Budapest Party Service Kft. alapítójaként vált ismertté. Ezek mellett a gasztro-palettát színesítve több további izgalmas éttermet és rendezvényhelyszínt nyitott az elmúlt években. Éttermi mester, az MVI alelnöke, a Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Gasztronómiai tagozatának vezetője. Alapelve, hogy ezt a hivatást csak hittel, kitartással és teljes szenvedéllyel lehet végezni.

https://www.linkedin.com/in/semsei-rudolf-144ab97a/ https://vakvarju.com/ https://bizalmikor.hu/eloado-semsei-rudolf/

nEM AKAROK LEMARADNI!

14:10 – 16:30

Bátrabban

Dr. Al Ghaoui Hesna

Újságíró, szerző

Al Ghaoui Hesna Prima Primissima díjas újságíró, televíziós riporter, filmkészítő, az MTV Híradó és a Panoráma külpolitikai magazin egykori tudósítója, aki az elmúlt tizenöt évben több mint húsz országban, köztük számos háborús terepen forgatott hosszabb és rövidebb riportfilmeket. 2012-ben kapott lehetőséget egy saját műsorra: Bábel – Hesnával a világ című doku-riport sorozatának 37 részét szintén nemzetközi terepen forgatta, elsősorban az emberi viselkedés mozgatórugóit járva körbe. Riportjaiért kétszer Kamera Hungária díjat, valamint Kovácsi László média díjat és Amerigo Europe Prize díjat kapott. Alkotásai kétszer bekerültek a Monte Carlo Television Festival döntősei, egyszer pedig az Al Jazeera nemzetközi filmfesztivál döntős filmjei közé.

https://www.linkedin.com/in/hesna-al-ghaoui-4234596/ https://hesna.hu/ https://bizalmikor.hu/eloado-dr-al-ghaoui-hesna/

Dr. Kiss Gergely

Háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó

A sporteredmények mellett a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója, tanácsadó, márkanagykövet, film producer, előadó.
Olyan cégeknél, szervezeteknél adott már elő, mint:
Mercedes Benz, Ford , K&H, Erste Bank, Vodafone, Uniqa, Henkel, T-Systems, Exxon Mobile, Brandfestival, Red Bull, Három királyfi.... alapítvány védnők, Inspiráló Nők-díj zsűri, Corvinus Egyetem, Pázmány Péter Egyetem, Kossuth Lajos Egyetem Debrecen

http://linkedin.com/in/kissg7 https://www.facebook.com/kissg7 https://bizalmikor.hu/eloado-kiss-gergely/

Farkas Zsolt

Evolut Ügynökség

Vállalkozó, 8+ éves tapasztalattal rendelkezik a digitális marketing és az üzleti stratégiaalkotás területein. Az Evolut Ügynökség ügyvezetője és társalapítója. Pályája során több, mint 500 céget látott közelről, számos céget segített külföldi piacokra, amikor 2 évet töltött el egy startup akcelerátorban, mint marketingvezető. Ezután a 6 éves ügynökségi pályafutása során több, mint 50 közép-és nagyvállalattal dolgozott együtt. Az Év Webshopja verseny zsűritagja. Vendégcikkei megjelentek már a Forbes, HVG, Napi, 24.hu és Médiapiac online hasábjain.

https://www.linkedin.com/in/zsoltfarkas/ https://evolutagency.com/ https://bizalmikor.hu/eloado-farkas-zsolt/

Dr. Sári Erzsébet

Belgyógyász

Belgyógyász vagyok, de évek óta természetes gyógymódokkal is foglalkozom, amivel kiegészítem a gyógyitó terápiát. Igyekszem megkeresni a betegségek lelki okait is, és komplexen gyógyítani betegeimet.

https://bizalmikor.hu/eloado-t-sari-erzsebet/

Láving Gusztáv

Hiventures

Láving Gusztáv a Hiventures KKVPRO üzletágának befektetési igazgatója. Munkájával családon kívüli generációváltáshoz, belföldi és külföldi terjeszkedéshez, cégfelvásárláshoz vagy beruházáshoz biztosít tőkebefektetést magyar kis- és középvállalkozások számára. A Hiventures előtt 13 éven keresztül a Budapest Banknál dolgozott, ahol utolsó pozíciójában az Északpesti Vállalati Üzletközpont vezetője volt.

https://www.linkedin.com/in/guszt%C3%A1v-l%C3%A1ving-2305a282/ https://kkvpro.hiventures.hu/hu https://bizalmikor.hu/eloado-laving-gusztav/

Gangel Péter

Bizalmi Kör

17 éve vállalkozó, cégvezető, a Bizalmi Kör és a BIX ügyvezetője. Első vállalkozását 19 évesen indította, a Bizalmi Kört lassan 10 éve építi. Büszke kitartására és következetességére. Az elmúlt évek meghozták számára az áttörést, de egy pillanatig nem ül a babérjain.
Új célja, hogy a Bizalmi Kör egy olyan platformmá válljon, ahonnan indulva magyar cégek nemzetközi sikereket érnek el. Igazi vízionista vezető, aki képes megálmodni a jövőt és büszke csapatára, akivel együtt valósítja meg a megálmodott világot.
Mottója: "Férfi-e az, ki nem teszi jobbá a világot?"

https://www.linkedin.com/in/peter-gangel-27b66212b/ https://bizalmikor.hu/ https://bizalmikor.hu/eloado-gangel-peter-2/

OTT AKAROK LENNI!

Leaders’ Day,
a cégvezetők napja
(személyes)

06.10.

Személyes találkozó és vezetői nap a kapcsolódások és élmények jegyében egy szuper Duna-parti helyszínen. Kizárólag cégvezetők számára, külön regisztráció ellenében.

Ha velünk tartanál, válaszd a gold csomagot a regisztrációnál, május 31-ig kedvezményes áron.

0% megmondóember 100% cégvezetői tapasztalat
2020 májusi Trust Summit résztvevői mondták
Slide 4
Image is not available
Minden előadást azért volt jó meghallgatni, mert volt egy-egy olyan mondat, ami teljesen átformálta bizonyos dolgokról eddig alkotott képemet. Ezek után sok mindenre másképp tekintek.
Image is not available
Mészáros Péter
Fair Trade Kft. 
Slide 4
Image is not available
Nagyon informatív, teljesen naprakész előadások voltak. Az előadók maximálisan hiteles személyek, szakmai felkészültségük kimagasló. Zökkenőmentes lebonyolítás, profi szervezés!
Image is not available
Pandur Péter
Pexitum Consulting Kft.
Slide 4
Image is not available
Az elmúlt időszak legtöbb értéket nyújtó és legmagasabb színvonalon megjelenő online konferenciája a Trust Summit. A pixeles, elmosódott, recsegős webinárok, online tudásmegosztók közül, magasan kiemelkedő minőségű lett. Élvezet volt követni, még ha nem is olyan élmény, mint amikor élőben találkozunk.
Image is not available
Szász János
Nordinova Energy Kft.
Slide 4
Image is not available
Elképesztően magas minőségű kétnapos konferenciát raktatok össze. Telis-tele kiváló előadásokkal. És nem is hiszitek mennyire kényelmes otthon, a nagyképernyős TV-re kipakolt YouTube által követni az eseményt. 🙂 Ez valóban a konferenciázás jövője.
Image is not available
Dulkai Miklós
PHOENIXAD Consulting Kft.

Kinek szól a Trust Summit?

Ha cégvezető vagy, és hús – vér cégvezetők TAPASZTALATAIBÓL tanulnál.

Ha HATÉKONYABB céggel szeretnéd kezdeni az év második felét.

Ha képes vagy LEHETŐSÉGKÉNT tekinteni minden helyzetre.

Ha alig várod, hogy FELPÖRÖGJÖN az év!

Szeretnék részt venni a konferencián.

Korábbi Trust Summit konferenciák

Nézz bele az előző Trust Summitokba!

Válassz csomagot!

INGYENES CSOMAG

Részvétel az online konferencián
Ingyenes
Ne feledd, a konferencián
felteheted a kérdéseid az előadóknak!

SILVER CSOMAG

Részvétel az online konferencián
Hang- és videóanyag
Ár: 10.000 Ft + ÁFA
Részletek a regisztrációt követő
e-mailben!

GOLD CSOMAG

Részvétel az online konferencián
Hang- és videóanyag

részvétel a személyes napon (Étel&ital fogyasztás)

Ár: 50.000 Ft + ÁFA
Részletek a regisztrációt követő
e-mailben!

A Trust Summit 2021 kizárólag regisztrációval érhető el

Probléma esetén: klub@bizalmikor.hu

Médiatámogatóink

Előadóink