fbpx

Trust summit előadója

Endrei-Kiss Judit

Telenor

Bemutatkozás

2001-ben végzett az ELTE pszichológia szakán szociálpszichológusként, majd 2010-ben szakpszichológusi minősítést szerzett.

Az egyetemi tanulmányai alatt már HR-területen dolgozott egy multinacionális telekommunikációs cégnél. Ezekben az években szeretett bele a multinacionális munkakörnyezetbe és döntötte el, hogy társadalmi hatást egy nagyvállalat HR-gyakorlatán és példamutatásán keresztül szeretne elérni. 2001-2010 között a Shell Magyarországnál dolgozott, kezdetben az LPG üzletágban, majd 2005-ben a Shell magyarországi HR-vezetője lett. Ebben az időszakban számos vállalati transzformációban, átalakításban, majd felvásárlásban, kiszervezésben vett részt vagy vezetett ilyen projektet.

2014-ben a Telenor megkeresésére csatlakozott a vállalat több országot is érintő üzleti transzformációs programjához változási vezetőként. 2015-től az oslói központú Telenor Groupnál 13 ország szervezeti változás programjait támogatta.

2017-től a Telenor Magyarország HR-igazgatója, majd a tulajdonosváltást követően 2018 szeptembere óta a HR/People területért felelős HR vezérigazgató-helyettes és a Telenor People divíziójának vezetője.

Előadás adatai

cím

Navigátor 2021- hogyan tervezhető a bizonytalanság?

kérdések, amelyekre választ kaphatsz

People fókusz mint üzleti filozófia: hogyan válik versenyelőnnyé az emberek felhatalmazása és a bizonytalanság közösségépítő ereje.

CEO, avagy ki a vezető?

Navigáció a ködben, avagy hogyan tervezd 2021-et?

Előadás időpontja

2021.01.20

Idősáv

10:30 – 12:00