fbpx

A Trust summit előadója

Lénárt Viktor

Grow Csoport

Bemutatkozás

Viktor tanácsadóként első számú vezetők és felsővezetői team-ek hatékonyságának és együttműködésének támogatásával foglalkozik. Csapatával jelenleg a vezetőfejlesztés és az aktuális technológiai innovációk területén jelentkező lehetőségek azonosítására, kutatására és integrációjára összpontosít. Szakmájában számos országban és iparágban teremtett értéket az elmúlt 22 évben. Viktor az évek során két dolgot tanult meg: Egyrészt, hogy a gyorsuló változásban egyre kevesebbet tud, másrészt, hogy ez a kevés tudás megosztással mindig megsokszorozható. Erre a megosztásra és megsokszorozásra készül ebben a találkozásban is.

Előadás adatai

cím

Zsákutcák és sztrádák a vezetőfejlesztésben

kérdések, amelyekre választ kaphatsz

A vezetői szerep alapvetően megváltozik. De mi különbözteti meg a XXI. század jelenben és a közeljövőben sikeres vezetőit? Akár már a siker jelentése is?

Milyen kompetenciákat és skill-eket érdemes fejlesztenünk? Mire koncentráljunk a saját vezetőink fejlesztésekor? Hogyan készíthetjük fel őket arra, hogy egy csapatként, a legjobbak között vehessék be a közeljövő akadályait, lehetőséget kovácsolva a kihívásokból is?

Előadás időpontja

2021.06.09.

Idősáv

11:30 – 14:10