fbpx

leader of the year

Az innováció értékelésének független zsűritagja

györkő zoltán

balabit ex-CEO, ANGYAlbefektető

Ismerjétek meg györkő zoltánt, a balabit egykori társalapítóját és ügyvezetőjét.

A Balabit társalapítójaként és ügyvezetőjeként egy startup teljes életútját kísértem végig az indulástól, az exitig. A cég nagyvállalati cyber security szoftver termékekkel először a magyar, majd az európai és végül az amerikai piacon is sikert ért el.

Milyen vállalkozó az, aki az innováció értékelési szempontban kiemelkedik?

Számomra az a kiemelkedő vezető akinél az innovációs képesség a cég kultúra részét képezi és tudatosan szervezeti struktúrával, folyamatokkal és támogató vezetői stílussal erősíti a cég innovációs és változástűrő képességét.

Melyek a legnagyobb sikereid, büszkeségeid az innováció tekintetében?

A Balabit sikerének az alapja az volt, hogy egy nyitott, csapatként együttműködni képes, kisérletező és az ebből fakadó hibákból tanulni tudó, rugalmas, nemzetközi csapatot sikerült összehozni, akik bármilyen problémát megoldottak, amit elénk sodort az élet.

Oszd meg Te is a közösségi médiában!

innováció

Értékelési szempont leírása

 

Az innováció értékelési szemponttal azt a rendszerint tudatosan kockázatvállaló vezetőt keressük, aki innovatív értékekkel rendelkezik.

Emellett innovatív szemléletű vállalati kultúrát teremtett és tart fenn, illetve hatja az egyedi megoldások bevezetésének vágya, a célok elérésének érdekében.

Úttörő személyiség.