fbpx

leader of the year

a stratégiai irányok értékelésének független zsűritagja

dr. zolnay judit

Executive Business Coach

Ismerjétek meg zolnay juditot, mint kiemelkedő executive business coach-t.

20 év felsővezetői gyakorlatot követően (nemzetközi multinacionális vállalatoknál a pénzügyi szektorban magyar és nemzetközi munkatársakkal itthon és külföldön egyaránt) magyar és közép európai kezdő és haladó vezetőkkel dolgozom, hogy jóból kiválóak legyenek.

milyen vezető az, aki a stratégiai irányok értékelési szempontban kiemelkedik?

A versenyképes üzleti stratégiát megalkotó és végrehajtó vezető a csapatával megálmodja, letisztítja és összhangba hozza az erőforrásait a folyamatosan változó külső környezettel. Új utakat fedez fel, erős és motiváló jövőképet vázol fel és képes végrehajtani azokat a célhoz vezető változásokat.

Melyek a legnagyobb sikereid, büszkeségeid a stratégiai irányok tekintetében?

Üzleti vezetőként több közép-kelet európai országban szereztem gyakorlatot és csiszoltam tudásom az amerikai üzleti gyakorlat iskolájában. A jó, versenyképességet biztosító stratégia az alapja a profitábilis és folyamatosan növekedő cégnek, amelyet a vezető a csapatával képes nyerésre fordítani.

 

Oszd meg Te is a közösségi médiában!

Stratégiai irányok

Értékelési szempont leírása

 

A stratégiai irányok értékelési szemponttal azt a kiemelkedő vezetőt keressük, aki vállalati céljait képes hoszú távra tervezni, azokat pedig megvalósítani.

Stratégiai szemlélet jellemzi, folyamatosan maga előtt látja a “nagy képet” és ennek érdekében cselekszik, továbbá erőssége a külső stratégiai kapcsolatok és partnerségek kialakítása.