2022-ben is Vállvetve Apával nap a munkahelyeken

Önmagunkhoz híven szeretnénk változást előidézni a társadalomban, a cégvezetői kultúrában, éppen ezért szeretnénk a figyelmedbe ajánlani partnerünk, a Férfiak Klubja társadalmi szervezet egyedülálló 2018 óta működő kezdeményezését, a hiánypótló  Vállvetve Apával programot. „Felismerjük, mennyire pótolhatatlan szerepük van az apáknak a gyerekeik életében és nevelésében, ezért célkitűzésünk, hogy Apák Napját jelentős és az apa-gyermek kapcsolat szempontjából emlékezetes ünneppé tegyük” – mondja Bedő Imre, a Vállvetve Apával programot elindító Férfiak Klubja alapítója, aki maga is közgazdász, volt cégvezető és társadalmi felelősséggel bíró Apa, férj és férfi. A Férfiak Klubja társadalmi szervezetet az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékek továbbadására hozta létre. Mivel a családok életét jelentősen meghatározó tér a MUNKAHELY, és az apák idejük jelentős részét itt töltik, ezért a VÁLLVETVE APÁVAL nap egy alkalom a cégeknek, hogy társadalmi felelősségük felismerésének jegyében részt vegyenek eme misszió megvalósításában, az apa-gyermek kapcsolat megerősítésében. Legyen 2022. június 20.  Vállvetve Apával nap – az Apa-Gyerek kötődés napja az Ti vállalatoknál is! A Vállvetve Apával nap az évnek egy olyan kitüntetett napja, amikor az apák bevihetik gyermekeiket a munkahelyükre, apa megmutatja gyermekének, hol tölti a napjait, mihez ért szakmailag, milyen nélkülözhetetlen értékei miatt néznek fel […]
ápr 26, 2022

Önmagunkhoz híven szeretnénk változást előidézni a társadalomban, a cégvezetői kultúrában, éppen ezért szeretnénk a figyelmedbe ajánlani partnerünk, a Férfiak Klubja társadalmi szervezet egyedülálló 2018 óta működő kezdeményezését, a hiánypótló  Vállvetve Apával programot.

„Felismerjük, mennyire pótolhatatlan szerepük van az apáknak a gyerekeik életében és nevelésében, ezért célkitűzésünk, hogy Apák Napját jelentős és az apa-gyermek kapcsolat szempontjából emlékezetes ünneppé tegyük” – mondja Bedő Imre, a Vállvetve Apával programot elindító Férfiak Klubja alapítója, aki maga is közgazdász, volt cégvezető és társadalmi felelősséggel bíró Apa, férj és férfi. A Férfiak Klubja társadalmi szervezetet az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékek továbbadására hozta létre.

Mivel a családok életét jelentősen meghatározó tér a MUNKAHELY, és az apák idejük jelentős részét itt töltik, ezért a VÁLLVETVE APÁVAL nap egy alkalom a cégeknek, hogy társadalmi felelősségük felismerésének jegyében részt vegyenek eme misszió megvalósításában, az apa-gyermek kapcsolat megerősítésében.

Legyen 2022. június 20.  Vállvetve Apával nap – az Apa-Gyerek kötődés napja az Ti vállalatoknál is!

A Vállvetve Apával nap az évnek egy olyan kitüntetett napja, amikor az apák bevihetik gyermekeiket a munkahelyükre, apa megmutatja gyermekének, hol tölti a napjait, mihez ért szakmailag, milyen nélkülözhetetlen értékei miatt néznek fel rá a munkatársai. 

A Vállvetve Apával nap arra kínál jó alkalmat, hogy

  • a cég kifejezze megbecsülését a férfi dolgozói iránt, megmutathassa, hogy fontosnak tartja a férfiakat nem pusztán munkavállalói, hanem apa és családösszetartó szerepükben egyaránt,
  • a vállalat hozzájáruljon az APA-gyerek kapcsolat/kötődés erősödéséhez úgy, hogy a gyermekek jobban megismerik APA életének azt a részét, amelyet tőlük távol tölt, és képet kaphatnak arról, hogy munkahelyi környezetben APA hogyan cselekszik, hogyan dönt, hogyan működik együtt más emberekkel, ezáltal követendő mintához jutnak,
  • a vállalat pótolhatatlan missziót végez, amikor a jövő generációt beengedi, bevezeti a munkahelyek világába,
  • a cégek munkavállalói jobban megismerik egymást, akár a munkahelyen túlmutató kapcsolatok is épüljenek ezáltal növelve az együttműködés hatékonyságát.

A kezdeményezés a vállalatok körében már 2018-as indulásakor nagy népszerűségre tett szert, és élénk országos médiafigyelem kísérte.

Sokan csatlakoztak a Vállvetve apával kezdeményezéshez – M1 Híradó

Csatlakozzatok Ti is a többszáz céghez, akik már megvalósították a Vállvetve Apával napot!

Legyen 2022. június 20. Vállvetve Apával nap a Te vállalatodnál is!

Ahhoz, hogy elküldhessük javaslatainkat a nap szervezését illetően, kérjük kerülj kapcsolatba a Férfiak Klubjával ITT!

Férfi. Érték. Minta. Példa.


Szeretnéd megtapasztalni Te is, milyen egy exkluzív értékközösség? Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Kapcsolódó cikkek

Növekedés és/vagy Infláció a Lánchíd Klubban!

Növekedés és/vagy Infláció a Lánchíd Klubban!

Az április 10-én a megújult helyszínünkön, az Öbölházban megrendezendő klubeseményünkön a hazai és nemzetközi pénzügyi szektorban is elismert szakértő és vezető, Surányi György fog beszélni a jelenlegi gazdasági helyzetről, és azokról a stratégiákról, amelyekkel a vállalatok fenntartható növekedési pályára állhatnak, miközben kezelik az inflációs nyomást.

Fordítsd az előnyödre az AI-forradalmat az áprilisi Széchenyi Klubban!

Fordítsd az előnyödre az AI-forradalmat az áprilisi Széchenyi Klubban!

Stratégiai partnerünk, a HVG által delegált Bene Gergő április 9-én , 15.30-kor kezdődő Széchenyi Klubprezentációjára talán a workshop szó illik a legjobban, ugyanis az AI Media alapítója egy rendkívül praktikus, mégis megdöbbentő “fejtágítást” tart majd a legmenőbb MI-szofteverek használatából, amely után néhány prompt segítségével könnyedén összerakhatsz egy teljesen új marketingstarégiát is.