Bizalmi Kör Vezetői Klub – Klubtagsági és Tematikus Mastermind jelentkezés

Vezetői Klub vagyunk. Központi értékünk a tapasztalatmegosztás! A Bizalmi Kör a vezetői létforma legfontosabb kihívásaira kínál megoldást. A cégvezetés pedig mára extrém sporttá vált, és az előttünk álló időszak sem fog kímélni minket, vezetői kihívásokkal teli időszaknak nézünk elébe. Tapasztald meg Te is, milyen az, amikor a kihívásaidon még számos cégvezető dolgozik és tapasztalataink, gondolataink által inspiráljuk egymást, hogy együtt hatékonyabban vegyük az előttünk álló kihívásokat! Amennyiben érdekel a klubtagság vagy tematikus mastermindjaink, a lap alján található űrlap kitöltését követően, munkatársunk megkeres, hogy megbeszéljétek a részleteket és bizalommal válaszol kérdéseidre! Ugorjuk meg együtt, a jövő kihívásait! Induló tematikus mastermind csoportjaink, ahol titoktartás mellett rajtad kívül 6-7 cégvezető, szakember dolgozik a területi kihívásaidon: NextGen – Indulás: 2022.06.10. SaaS – Indulás: 2022.06.20. Sales – Indulás: 2022.06.20. Controlling – Indulás: 2022.06.30. Generál kivitelező – Indulás: 2022.06.30. Mi iránt érdeklődsz? Klubtagság érdekel Tematikus mastermind GenerálkivitelezőKontrollingNext GenerationSaaS: Software as a serviceSalesKönyvelőMarketingHR Vezetéknév Keresztnév Email Telefon Cégnév Szeretnéd megtapasztalni Te is, milyen egy exkluzív értékközösség? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
máj 18, 2022

Vezetői Klub vagyunk. Központi értékünk a tapasztalatmegosztás!

A Bizalmi Kör a vezetői létforma legfontosabb kihívásaira kínál megoldást. A cégvezetés pedig mára extrém sporttá vált, és az előttünk álló időszak sem fog kímélni minket, vezetői kihívásokkal teli időszaknak nézünk elébe.

Tapasztald meg Te is, milyen az, amikor a kihívásaidon még számos cégvezető dolgozik és tapasztalataink, gondolataink által inspiráljuk egymást, hogy együtt hatékonyabban vegyük az előttünk álló kihívásokat!

Amennyiben érdekel a klubtagság vagy tematikus mastermindjaink, a lap alján található űrlap kitöltését követően, munkatársunk megkeres, hogy megbeszéljétek a részleteket és bizalommal válaszol kérdéseidre!

Ugorjuk meg együtt, a jövő kihívásait!

Induló tematikus mastermind csoportjaink, ahol titoktartás mellett rajtad kívül 6-7 cégvezető, szakember dolgozik a területi kihívásaidon:

NextGen – Indulás: 2022.06.10.

SaaS – Indulás: 2022.06.20.

Sales – Indulás: 2022.06.20.

Controlling – Indulás: 2022.06.30.

Generál kivitelező – Indulás: 2022.06.30.

Mi iránt érdeklődsz?

Szeretnéd megtapasztalni Te is, milyen egy exkluzív értékközösség? Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Kapcsolódó cikkek

Trust Summit a VOIZ könyvtárában

Trust Summit a VOIZ könyvtárában

Ismered a VOIZ alkalmazást? Egy fantasztikus APP, ami tele van hangoskönyvekkel és podcastokkal, új élményt adva az irodalomhoz. Mi azért szeretjük, mert akkor is élvezhetjük kedvenc könyveinket, mikor vezetünk, futunk vagy bármi olyat csinálunk, ami közben máshogy...

Villámregisztráció a Trust Summit konferenciára

Villámregisztráció a Trust Summit konferenciára

Már tart a konferencia, de szívesen csatlakoznál? Itt nem kell beosonni és leülni leghátul. 1 perc alatt regisztrálj be és csatlakozz! Add meg az űrlapon az adataidat és már küldjük is e-mailben a linket, ahol HD-minőségben élvezheted az előadók által megosztott...

Ha minden klubtag 3 vendéget hív…

Ha minden klubtag 3 vendéget hív…

Kedves Klubtagunk! A támogatásodat szeretnénk kérni. Elképesztő munkát tettünk az elmúlt 6 hétben a Trust Summit 2020 on-line konferenciába, ami az ÚJRAINDULÁSRÓL szól, CÉGVEZETŐKNEK! A kampányból már csak 5 nap van hátra! Már most nagyon boldogok vagyunk, hiszen egy...