Trust Summit a VOIZ könyvtárában

Ismered a VOIZ alkalmazást? Egy fantasztikus APP, ami tele van hangoskönyvekkel és podcastokkal, új élményt adva az irodalomhoz. Mi azért szeretjük, mert akkor is élvezhetjük kedvenc könyveinket, mikor vezetünk, futunk vagy bármi olyat csinálunk, ami közben máshogy elég bajos lenne az olvasás. És igen, a Trust Summitból készült podcast is, melyet szintén elértek a könyvtárban! Rengeteg jó előadás, melyek az újraindulásról szólnak vezetőknek, akik szeretnének jobb és hatékonyabb céggel, megerősödve kijönni a válságból. Tíz témában harminc előadó szólalt fel, két nap alatt. Elképesztő tudás és tapasztalat gyűlt össze a Trust Summit színpadán, amit kár elfelejteni vagy kihagyni! Nézd meg a rövid videókat itt. Kattints és szerezd meg a podcastot:
jún 4, 2020

Ismered a VOIZ alkalmazást? Egy fantasztikus APP, ami tele van hangoskönyvekkel és podcastokkal, új élményt adva az irodalomhoz. Mi azért szeretjük, mert akkor is élvezhetjük kedvenc könyveinket, mikor vezetünk, futunk vagy bármi olyat csinálunk, ami közben máshogy elég bajos lenne az olvasás.

És igen, a Trust Summitból készült podcast is, melyet szintén elértek a könyvtárban! Rengeteg jó előadás, melyek az újraindulásról szólnak vezetőknek, akik szeretnének jobb és hatékonyabb céggel, megerősödve kijönni a válságból.

Tíz témában harminc előadó szólalt fel, két nap alatt. Elképesztő tudás és tapasztalat gyűlt össze a Trust Summit színpadán, amit kár elfelejteni vagy kihagyni! Nézd meg a rövid videókat itt. Kattints és szerezd meg a podcastot:



Kapcsolódó cikkek

Villámregisztráció a Trust Summit konferenciára

Villámregisztráció a Trust Summit konferenciára

Már tart a konferencia, de szívesen csatlakoznál? Itt nem kell beosonni és leülni leghátul. 1 perc alatt regisztrálj be és csatlakozz! Add meg az űrlapon az adataidat és már küldjük is e-mailben a linket, ahol HD-minőségben élvezheted az előadók által megosztott...

Ha minden klubtag 3 vendéget hív…

Ha minden klubtag 3 vendéget hív…

Kedves Klubtagunk! A támogatásodat szeretnénk kérni. Elképesztő munkát tettünk az elmúlt 6 hétben a Trust Summit 2020 on-line konferenciába, ami az ÚJRAINDULÁSRÓL szól, CÉGVEZETŐKNEK! A kampányból már csak 5 nap van hátra! Már most nagyon boldogok vagyunk, hiszen egy...