Lakatos Péter és Gazsi Zoltán: Nem az örök életre kell törekedni, hanem az értelmes életre – ilyen volt nyárnyitó klubtalálkozónk

Nincs nagyobb összetartó erő, mint a bizalom alapú kapcsolatok, és a Bizalmi Kör közössége ezt a köteléket ápolja minden egyes klubtalálkozón. Június 6-án egy különleges eseménnyel zártuk a szezont, majd 200 vállalkozó találkozott az ÖbölHázban. A „Health is the New Wealth” nyárindító eseménye nemcsak a Duna-parti naplementéről és a grill vacsoráról szólt, hanem arról is, hogy klubtagjaink kapcsolódjank és feltöltődjenek
jún 10, 2024
A színpadon Lakatos Péter (balra), Gangel Péter (középen) és Gazsi Zoltán (jobb)

Nincs nagyobb összetartó erő, mint a bizalom alapú kapcsolatok, és a Bizalmi Kör közössége ezt a köteléket ápolja minden egyes klubtalálkozón. Június 6-án egy különleges eseménnyel zártuk a szezont, majd 200 vállalkozó találkozott az ÖbölHázban. A „Health is the New Wealth” nyárindító eseménye nemcsak a Duna-parti naplementéről és a grill vacsoráról szólt, hanem arról is, hogy klubtagjaink kapcsolódjank és feltöltődjenek.

Az igazi csapatszellem megmérettetése: Sárkányhajózás a Duna hullámain

Az esemény egyik legizgalmasabb programja a sárkányhajó verseny volt, ahol 20 fős csapatok mérték össze erejüket és csapatszellemüket a Duna hullámain. A verseny hihetetlen energiákat szabadított fel, a csapatok közti rivalizálás pedig új szintre emelte a közösségi élményt. Sokak számára ez az élmény bizonyította, hogy a közös cél és a csapatszellem mekkora erőt adhat.

Egészség és vezetés: Gazsi Zoltán és Lakatos Péter előadása

Az esemény másik fénypontja Gazsi Zoltán és Lakatos Péter beszélgetése volt. Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary ügyvezetője és Lakatos Péter, erőnléti szakértő olyan mély és inspiráló gondolatokat osztottak meg, amelyek minden résztvevőt elgondolkodtattak. Zoltán saját példáján keresztül mutatta be az egészség fontosságát, és hogy hogyan lehet egy betegségből való felépülés egy életre szóló tanulság.

„Az ember szokásait két okból változtatja meg: vagy azért, mert fáj neki, vagy mert örömmel jár. Az identitásunk formálása mély tudatosságot igényel, mert az határozza meg, hogy kik vagyunk és milyen döntéseket hozunk” – mondta Zoltán. Hangsúlyozta, hogy „nem az örök életre kell törekedni, hanem az értelmes életre. Lehet, hogy kevesebb időd van, de az legyen jobban megtöltve tartalommal.”

Lakatos Péter pedig az egészséges életmód és a sikeres cégvezetés közötti kapcsolatot boncolgatta, hangsúlyozva a fizikai és mentális egyensúly megteremtésének szükségességét.

„Abban a pillanatban, amikor megkérdezem magamtól, hogy most jelen vagyok-e, az visszahoz az itt és mostba, és jobb döntésekre leszek képes.”

Péter arra is kitért, hogy „foglalkozni kell azzal, hogy mit tegyenek a vezetők, hogy a sportra is időt szakítsanak, hogy megtegyék a napi lépéseket. A szokások kialakítása időt és tudatosságot igényel.

Közösség és kapcsolatépítés

Az eseményen öt klub tagjai tudtak kötetlenül kapcsolódni, és ez volt az este valódi fénypontja. A Bizalmi Kör üzleti közössége egyedülálló lehetőségeket biztosít a tagok számára, hiszen nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani a megfelelő kapcsolatok és közös gondolkodás révén. Network nélkül nincs siker és itt olyan emberek gondolatmenetét, sikereit és kudarcait hallhatják meg a tagok, akik már sok mindent elértek és tapasztaltak az üzleti életben.

A klub eseményei a kapcsolatépítés szélességét biztosítják, ahol a tagság révén olyan kapcsolatokat lehet kiépíteni, amelyekhez a való életben nagyon nehéz hozzájutni. A Mastermind csoportok pedig a klub mélységét jelentik, ahol a vezetői készségek és képességek fejlesztése történik, ami elengedhetetlen a cégvezetői sikerességhez.

A színpadon a sárkányhajó verseny győztes csapata

A vezetők több száz vagy akár ezer munkaórányi tapasztalatot és tudást hoztak magukkal, amit a vezetői networking alatt könnyedén elérhettek a résztvevők.

Gasztro kalandozások és vezetői networking

A beszélgetés után a résztvevők élvezhették a dél-amerikai fűszeres rumokat, a Duna-parti grill vacsorát és az élőzenét, ami tökéletes hátteret biztosított a kötetlen beszélgetésekhez.

Az este üzenete

Az esemény nem csak szórakoztató volt, hanem mélyen inspiráló is. Gazsi Zoltán és Lakatos Péter gondolatai arra ösztönözték a résztvevőket, hogy figyeljenek jobban az egészségükre, mert „ha Te jól vagy, a céged is jól van”. Az előadás rávilágított arra, hogy az egészség nem csak egyéni, hanem vállalati szinten is kiemelkedően fontos, és hogy a vezetők felelőssége példát mutatni ezen a téren.

Előretekintés

A június 6-i esemény egy különleges, sárkányhajózós, grill vacsis, Duna-parti naplementés összevont eseménnyel zárta a klubesemények tavaszi szezonját. Az esemény hangulata, a résztvevők lelkesedése és a mélyreható beszélgetések mind hozzájárultak ahhoz, hogy ez a nap valóban emlékezetes maradjon. Az őszi szezon még messze van, de az augusztus 23-i exkluzív nyárzáró esemény részleteit már a júniusi találkozókon elkezdtük felfedni, így van mire várniuk a tagoknak a nyár végén is.

Záró gondolatok

Az ÖbölHázban töltött este egyértelműen bebizonyította, hogy a Bizalmi Körben töltött idő nemcsak hasznos, hanem felejthetetlen is. Az, hogy itt kikkel, milyen nevekkel tudtak együtt gondolkozni és kapcsolódni a vezetők, az egyik nagyon fontos értéke a klubnak. Az ÖbölHáz pedig adta a kötetlen hangulatot, az előadás az inspirációt, a közösség pedig az összetartozás élményét. A klub összes tagja legközelebb augusztus 23.-án találkozik Etyeken, a Rókusfalvy birtokon.

Kapcsolódó cikkek