Új iroda, új korszak: Gangel Péter mesél a Bizalmi Kör fejlődéséről és jövőjéről

A Bizalmi Kör, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vezetői közössége. Most új fejezetet nyit történetében: egy, az eddiginél háromszor nagyobb, minden igényt kielégítő irodába költözik. Ennek apropóján Gangel Péter, a Bizalmi Kör ügyvezető tulajdonosa mesélt és osztotta meg a klub fejlődésének legfontosabb pillanatait és jövőbeli terveit.
júl 24, 2024

A Bizalmi Kör, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vezetői közössége. Most új fejezetet nyit történetében: egy, az eddiginél háromszor nagyobb, minden igényt kielégítő irodába költözik. Ennek apropóján Gangel Péter, a Bizalmi Kör ügyvezető tulajdonosa mesélt és osztotta meg a klub fejlődésének legfontosabb pillanatait és jövőbeli terveit.

A Bizalmi Kör vezetői közössége mára majd 500 főt számlál

A Bizalmi Kör vezetői közössége mára majd 600 főt számlál

Krúdy Gyula író mondta azt, hogy “ketten kellünk mindig ahhoz, hogy élni kezdjen egy gondolat, egy történet, egy érzés. Én csak elkezdhetem.”  Neked volt egy jó gondolatod,ötleted, 13 évvel ezelőtt ami a Bizalmi Kör origója volt. Ki volt az a másik ember, akinek a legtöbbet köszönheted abban ezt a fejlődést. Névlegesen azt, hogy 2024-re a csapatod 20 fősre nőtt és éppen most egy 340 négyzetméteres modern, budai irodába költöztök?

Péter: Nagyon jó lenne erre nagyon egyszerűen tudni válaszolni, viszont nem lehet, mert a Bizalmi Kör bizonyos fázisaikban mindig voltak olyan emberek, akiknek döntő szerepe volt abban, hogy tovább éljen ez a tűz, tovább éljen ez a láng. Hogyha egy valakit mindenképpen ki kéne emelnem, az a klubtag. Az az ember, aki aktuálisan találkozott a Bizalmi Kör üzenetével, és kapcsolódott a vezetői közösségünkhöz. Így lettünk mindig egy kicsit többen.

Van olyan személyes történeted, vagy élményed, ami különös emlékezetes a Bizalmi Kör fejlődése kapcsán? Gondolom az eddigi 13 évben számtalan említésre méltó pillanat volt. 

Itt nemcsak bizalmi alapú üzleti kapcsolatok születnek, hanem jó barátságok is.

Péter: Igen, volt egy történet, ami különösen emlékezetes számomra. Ez az volt, amikor először léptünk ki a komfortzónánkból, és szerveztünk egy nagyobb eseményt. Nem tudtuk, hogy hányan fognak eljönni, hogy sikeres lesz-e, de a végén több mint százan jelentek meg, és ez hatalmas lendületet adott a közösségnek. Azóta is emlékszem arra az estére, mert ott éreztem először, hogy amit csinálunk, az igazi értéket ad és nagy hatása lehet. 

A vállalkozói lét sok lépcsőjét megjártad. Mik a jövőbeli vízióid a céged számára?

Péter: A jövőképem az, hogy továbbra is organikusan növekedjünk, és egyre több embernek nyújtsunk lehetőséget arra, hogy csatlakozzon hozzánk. Szeretném, ha a Bizalmi Kör egy olyan hely lenne, ahol az emberek nem csak üzleti kapcsolatokra tesznek szert a vállalkozók, hanem valódi barátságokra is. Hiszem, hogy a közösség ereje abban rejlik, hogy együtt tudunk fejlődni, tanulni és támogatni egymást, és ezt a jövőben is szeretném megőrizni és erősíteni.

Meséltél sikerélményről, de biztosan nem csak ebből jutott ki az évek alatt. Voltak olyan nehéz pillanatok, amikor megingott a hited a Bizalmi Kör létjogosultságában?

Gangel Péter a Bizalmi Kör által szervezett éves vezetői konferencián, a Trust Summiton


Péter: Igen, több ilyen pillanat is volt. Az első meghatározó élmény az volt, amikor szembesültünk az ötlet valóságával, vagyis meghirdettük az első eseményünket. Annyira bátor voltam, hogy augusztus 5-re tettem az időpontot. Azonban sajnos le kellett mondanunk, mert nem volt elég jelentkező, mindössze hatan regisztráltak. De nem adtam fel, egy pillanatig sem gondoltam, hogy rossz ötlet lenne, inkább arra jutottam, hogy valamit nem jól csináltam. Így újra meghirdettem augusztus 25-re, és akkor már 14-en jelentkeztek. Ez lett az első eseményünk. Ez azért is fontos, mert jól mutatja a Bizalmi Kör fejlődését: bár nem mindig találjuk el elsőre, de ha hiszünk abban, amit csinálunk, és törekszünk a legjobbra, akkor előbb-utóbb sikerrel járunk, akár másodjára, akár harmadjára is. 

A Bizalmi Kör régi Mastermind tárgyalója még az első irodák egyikében, az ikonikus zöld fallal. 🙂

Ez nagyszerű példa a kitartásra és a hitre. Mesélj egy kicsit az új irodáról és arról, hogy miért kellett költözni?

Péter: Jelenleg a kollégáink nem tudnak mindannyian az irodában dolgozni, mivel 21-22 főből áll a csapatunk, de az irodánk csak 11-12 fő befogadására alkalmas. Emiatt már nagyon várjuk, hogy újra együtt lehessünk. Tudom, hogy manapság a home office népszerű, de én hiszek abban, hogy a szinergiák akkor jönnek igazán létre, ha egy légtérben vagyunk, és így tudunk majd a legmagasabb szinten alkotni. Az új iroda nem csupán egy munkára alkalmas tér lesz, hanem közösségi tér, az együttműködés új szintjének lehetősége is. A mostani, budapesti 130 négyzetméterről 340-re költözünk az IPWest Irodaházban. Az irodát teljes mértékben mi rendezzük be, célunk egy inspiráló és exkluzív milliő kialakíása, ami a rezonál a Bizalmi Kör közösségével. Az első emeleten leszünk, a parkolásnak a végtelen kapacitású mélygarázs ad helyet, van kávézó és étterem is és 4 tágas mesterelméknek való tárgyaló az eddigi 1 helyett, ami a budapesti irodánkban volt. Az irodaház összességében rendkívüli adottságokkal rendelkezik minden szempontból. 

IPWest

Az IPWest Irodaház modern és exkluzív környezetet biztosít

Hosszú utat járt be a Bizalmi Kör. Egy dolog mindig látható volt, az pedig a folyamatos fejlődés, újító gondolatok. Mi az, ami inspirál minden nap, hogy ezt a vezetői közösséget jobbá és jobbá tedd? Láthatóan sokat változott a szolgáltatás. Nagyon sok ötletet hozol a fejlesztésre ami aztán valósággá is válik. Honnan meríted az inspirációt?

Péter: Lehet, hogy furcsa lesz, amit most mondok, de én nem gondolkodom ezen. Nekem ez az életem, én ezt csinálom. Nekem minden gondolatom alapértelmezésben azon jár, hogy ezt hogyan csinálhatom jobban. Tehát engem nem kell inspirálni, nem kell, hogy bármilyen hatás érjen ahhoz, akár kívülről, akár belülről, hogy én ezt akarjam jobban csinálni, hanem egyszerűen ez egybeforrt velem. Bár túlzás lenne azt mondani, hogy én már nem is létezem a Bizalmi Kör nélkül, de azt biztosan állíthatom, hogy nem kell külön inspiráció, nekem az a természetes, hogy ezt akarom jobbá tenni.

 

Kapcsolódó cikkek