Vezetői klubesemények 2021-ben

2021 programnaptár

A 2020-as év megtanított minket, hogy rugalmasan tervezzünk programot, de terveznünk természetesen mindenképpen szükséges, mi sem tszünk másképp.

2021-ben terv szerint februártól személyes klubvacsorákat fogunk tartani, ha mégsem, akkor a jól bevált online felületeket használjuk majd.

Januárra ütős programmal készültünk, 20-án a Trust Summit online konferenciánk évindító kiadásával találkozhattok Trust Summit Kick-off 2021 néven. (Ha klubtagként vagy velünk, esetleg állunk már levelezésben, akkor nem kell beregisztrálnod, automatikusan kapsz értesítőt.) 

Az egésznapos (ingyenes) online konferencia során 10-15 nagyszerű előadó tart előadást, ahol 5 szinten tervezzük meg az évet: az egyén, a csapat/cég, a partnerek, a piac és a társadalom szintjén. Tarts velünk mindenképp!

Februártól pedig menetrendszerűen indulnak a klubvacsorák és terv szerint február 26-án bepóroljuk a novemberben elmaradt VII. Bizalom Gálát, ahol átadjuk a Legjobb Ügyfélélmény Díjakat is.

2021 programnaptár

Az év további részében is rendszeres tudás- és tapasztalatmegosztásban lesz része a klubtagoknak, néhány lazább programmal együtt:

Recommended Posts