Skip to content

Ajánlott cikkek

trust summit

Trust Summit 2024: Ilyen volt az év legelőremutatóbb vezetői konferenciája

Lehetőség vagy veszély? Mit tehet egy cégvezető a mesterséges intelligencia korában? Napjaink gyorsan változó világában egy cégvezetőnek számos dologhoz kell

“Az MI egy óriási dolog, amit a cégvezetőknek ki kell használniuk!” – interjú Jászberényi Ivettel, a Széchenyi Klub új elnökségi tagjával

Megfelelő cégvezetői készségek, mesterséges intelligencia, és a Bizalmi Kör. Többek között ezekről a témákról beszélgettünk az OPTITAX Számviteli Kft. ügyvezetőjével,

“Nem létezik rossz döntés, csak ha nem döntesz”- interjú a Duna Klub új elnökségi tagjával, Kalocsai Zsolttal

Kalocsai Zsolt, az RSM Hungary elnök-vezérigazgatója nemrégiben csatlakozott a Duna Klub elnökségéhez. Ennek apropóján nemrégiben interjút készítettünk vele, amelyben a vezetői lét kihívásairól, a Bizalmi Kör értékeiről, illetve az elnökség feladatairól is beszélgettünk.

Növekedés és/vagy Infláció a Lánchíd Klubban!

Az április 10-én a megújult helyszínünkön, az Öbölházban megrendezendő klubeseményünkön a hazai és nemzetközi pénzügyi szektorban is elismert szakértő és vezető, Surányi György fog beszélni a jelenlegi gazdasági helyzetről, és azokról a stratégiákról, amelyekkel a vállalatok fenntartható növekedési pályára állhatnak, miközben kezelik az inflációs nyomást.

MI-lázban a vállalkozások az áprilisi Deák Klubban!

Kevés dologról esik annyi szó manapság, mint az MI-ről, de mégis hogyan tudják felhasználni a cégek ezt az eszeveszett tempóban rohanó újítást? Az áprilisi Deák Klub erre a kérdéskörre fog fókuszálni!

Fordítsd az előnyödre az AI-forradalmat az áprilisi Széchenyi Klubban!

Stratégiai partnerünk, a HVG által delegált Bene Gergő április 9-én , 15.30-kor kezdődő Széchenyi Klubprezentációjára talán a workshop szó illik a legjobban, ugyanis az AI Media alapítója egy rendkívül praktikus, mégis megdöbbentő “fejtágítást” tart majd a legmenőbb MI-szofteverek használatából, amely után néhány prompt segítségével könnyedén összerakhatsz egy teljesen új marketingstarégiát is.

Hagyd abba tűzoltást! A hatékony szervezetépítés titkai az áprilisi Kossuth Klubban!

Áprilisban ismét Kossuth-klubeseményt rendezünk, amelynek a központi témája a modern vezetők egyik legégetőbb problémájára ad gyógyírt!

Lendületben a tavasz, megújultak a klubesemények!

A napokban megrendeztük a márciusi klubeseményeineket, ahol mind a megújult helyszín, mind a lendületes előadások óriási sikert arattak!
Gangel Péter előadást tart a Trust Summiton

Trust Summit 2024: Fókuszban az MI és a vezetés – interjú Gangel Péterrel

Mesterséges intelligencia és vállalatvezetés. A cégek első emberei számára az előbbi téma minden bizonnyal óriási jelentőséggel bír, egyesek a lehetőséget,