Skip to content

Ajánlott cikkek

„Késznek kell lenni szenvedni is, ha épp úgy hozza a helyzet! Ez egy ilyen műfaj.” – Suhajda Szilárd exkluzív bejelentkezése a csúcsmászás előtt

Suhajda Szilárd expedíciója a végéhez közeledik, de mielőtt még elindul a csúcsra, az a megtiszteltetés ért minket, hogy egy videóban jelentkezett be hozzánk. A naplókivonatok és miniinterjú mellett így videóban is megszólal cikkünkben.

„A klubban lehull az álarc egy idő után” – Amikor az elnökök mesélnek (3. rész)

A Lánchíd Vezetői Klub elnökségi tagjait kérdeztük a klubról, kedves emlékekről és szabadidejük eltöltéséről. Balázs Ildikó, Czeglédi András, Jámbor Árpád és Szilágyi Gábor meséltek.

„A hegyek között csak vendégek vagyunk, ehhez mérten kell viselkednünk”

A harmadik akklimatizációs körön is túl van Suhajda Szilárd, hamarosan sor kerül a csúcsmászásra. Cikkünkben felesége, Legindi Tímea is megszólal: miért csúcsmászás és nem csúcstámadás? Mi a leggyakoribb kérdés, amit megkap egy hegymászó?

„Amióta itt vagyok, más szemmel látom a világot”-Amikor az elnökök mesélnek

A Kossuth Vezetői Klub elnökségi tagjai, Bácskai György, Grosz Krisztina, Koltai Balázs és Kovács Tamás meséltek a klubhoz kapcsolódó tapasztalataikról és kedves emlékeikről.

„Már nem féltem attól, hogy mi van, ha nem jön a vastag boríték minden egyes hónap végén”

Piros Attila 20 év után állt fel a multi vezetői székéből. A Saint-Gobain után új utakon folytatja - hogy hogyan jutott erre a döntésre és milyen vezetői utat járt be, a Kossuth Klub májusi eseményén mesélte el.

„Nem mindig egyértelmű, hogy mit keres itt az ember. […] Az arcomat takaró kendő és napszemüveg alatt elsírom magam.”

Suhajda Szilárd újabb heteket töltött a Himaláján, naplóinak kivonata mellett ő maga is megszólal cikkünkben - mesélt felkészülésről, a Hegyhez való viszonyáról és klubtagunkkal, Juhász Lászlóval töltött idejéről is.

„A klubtagok elkerülhetik azokat a hibákat, amiket mi elkövettünk” – Amikor az elnökök mesélnek

A Széchenyi Vezetői Klub elnökségi tagjai, Barák Péter, Bokros Gabriella, Szász János és Tóth-Czere Péter avattak be minket a klubélet és elnökségi feladataik részleteibe.

5 hiba a weboldaladon, ami a forgalom csökkenését okozhatja

Nincs rosszabb annál amikor az évek alatt felépített organikus (= Googleből ingyenesen érkező)  forgalmad hónapról-hónapra stagnálást, rosszabb esetben csökkenést mutat

A cégvezetők így uralják a változásokat: Kihívások, mindset, értékes kapcsolatok, mesterséges intelligencia

A jelenlegi, dinamikusan változó környezetben nem vezetheted úgy a vállalkozásodat ma, ahogyan tegnap tetted. Uralnod kell a változásokat! A változás