fbpx

Bizalmi Kör Duna Vezetői Klub

Kiemelkedő cégvezetők értékközössége

A Duna Vezetői Klub kiemelkedő,

elismert cégvezetők klubja

Egy exkluzív vezetői közösség, ahol a siker egyesít minket.

Az üzleti életben eltöltött évek alatt azt tapasztaltuk, hogy óriási igény van egy olyan minőségi közösségre, ahol megoszthatjuk egymással a tudásunkat, kapcsolatainkat és tapasztalatainkat is. Ezért hoztuk létre a Bizalmi Kört és erre épül a Duna Vezetői Klub: tudtuk, hogy képesek vagyunk egy olyan különleges és exkluzív légkör megteremtésére, ahol a tagok dinamikusan fejlődnek az együtt töltött idő, kapcsolatok és tapasztalatok által.
A vezetői magány a múlté! Felépítettünk egy olyan rendszert, ami alkalmas a kapcsolatok építésére, elmélyítésére, és segít a létrejött bizalmi csomópontokból a lehető legtöbbet kihozni.
A Duna klub közös értékek köré rendeződik: exkluzivitás, bennfentesség, ambíció és siker. A bizalom, őszinteség és egymás támogatása alapvető számunkra, mert ezek nélkül a valódi kapcsolódás és fejlődés is elképzelhetetlen.

Az időd hatalmas érték, amit szem előtt tartunk

Havi 4 óra elfoglaltság, választható programok

Nem akarjuk teleírni a naptáradat, ezért a lehető leghasznosabb időtöltésekkel szeretnénk segíteni abban, hogy a legtöbbet hozd ki a klubtagságból.

Klubvacsorák

A finom ételek mellett inspiráló előadások és kötetlen beszélgetések várnak cégvezetőkkel és cégtulajdonosokkal, havi rendszerességgel az impozáns helyszínen.

Mastermind

A tapasztalatmegosztás csúcsa. Hozzád hasonló cégvezetőkkel dolgoztok közösen a céges kihívásaitokon.

Gála

Az üzleti kapcsolatok ünnepe a Bizalom Gála, ahol évről-évre értékvezérelt vezetők találkozhatnak és ünnepelhetnek.

Élménytalálkozók

Minden találkozó sokat ad, de vannak események, amiken kicsit lazábban, kicsit hosszabban tudunk beszélgetni, ilyen például a golfozás vagy a vitorlázás.

Trust Summit

Az ország leginspirálóbb cégvezetői konferenciája, ahol kiemelkedő vezetők és szakemberek elődása mellett, a tapasztalatmegosztáson és a kapcsolatokon van a fókusz.

Érdekelnek a tagsági csomagjaink?

Ismerd meg a klub elnökségét!

Juhász Attila

“Nagyon szeretem ezt a klubot, nem csak és kizárólag azért, mert kiváló üzletemberek alkotják, hanem azért is, mert itt valóban nagyon mély barátságok is köttettek. Különösen örülök annak, hogy ez nem is feltétlenül csak a klubtagok között igaz. Nekem például van egy mesterelme csoportom a klubon belül, ezekkel az emberekkel jóval szorosabb ã a kötődésünk. Az külön öröm, hogy a feleségeink is nagyon jóban vannak egymással.”

Banga Ildikó

“Az elnökségi felkérést nagy örömmel fogadtam el, és megtiszteltetésnek érzem, hiszen olyan emberek között lehetek, akiknek az értékrendje megegyezik az enyémmel. Mindig örömmel vagyok köztük és örömmel jövök ezekre a rendezvényekre, és nagyon szívesen segítek abban, hogy ezt a klubot még magasabb színvonalra fejlesszük. A klubon belül nemcsak üzleti kapcsolatok vannak, sőt, elsősorban nem üzleti kapcsolatok vannak, hanem ténylegesen támogató csoportok és barátságok alakulnak itt, tehát ez már sokkal több mint egy üzleti klub.”

Suhajda Tamás

“A Duna Klub a Bizalmi Kör legmagasabb presztízsű klubja, ez nem kérdés. Biztos vagyok benne, hogy tudok én is a klubtársaimnak segíteni bizonyos dolgokban, amikben ők esetleg gyengébbek, illetve én is segítséget tudok kapni olyanokban, amikben én vagyok gyengébb.

Ez egy nagyszerű csapat. Mindenkinek megvannak azt gondolom az erősségei meg a gyengeségei, ha ezt ki tudjuk aknázni, és a lehető legjobban fenntartjuk ezt a színvonalat, akkor a klubot nagyon szép magasságokba emelhetjük még tovább.”

Fazekas Bálint

“Nekem nagyon fontos ez a családias, bizalmi légkör, ami engem annó megfogott. Az, hogy abszolút nem a sales-ről, hanem inkább valós kapcsolatépítésről szólnak ezek a klubvacsorák. Úgyhogy nekem ez rendkívül fontos, hogy megmaradjon, és és jól tudjuk magunkat együtt érezni. Hiszen nagyon fontos, hogy persze cégvezetőkből áll a csapat, de mellette az a személyes minőségi kapcsolat, ami egy egy ilyen rendezvényen létre tud jönni, az mindennél fontosabb, és persze a vezetők is el tudnak szigetelődni. Itt viszont egy olyan közösséggel találkoznak, és egy olyan közösségben találják magukat, ahol a problémájukat is meg tudják beszélni, segítséget tudnak rá találni.”

Miért választanak minket elismert cégvezetők?

A Duna Vezetői Klub tagjainak tapasztalatai

Slide 1

Banga Ildikó
Avanzo-Trade Kft. - The Body Shop

Folyamatosan inspiráló környezet, kiváló emberi és üzleti kapcsolatok lehetősége, a fejlődés garantált és mindez kellemes és biztonságos környezetben.

Slide 1

Juhász Viktor
iSolutions Kft.

Sok üzleti klubot ismerek, mindig kicsit komfortzónán kívüli volt az összes, de ezt élvezem és szeretem. Csak javasolni tudom mindenkinek ezt a lehetőséget.

previous arrow
next arrow

Hogyan lehetsz

klubtag?

A Duna Vezetői Klub
bekerülési feltételei

2 MRD Ft éves forgalom (előző évben)
100+ létszám
5 lezárt év működés
Ügyvezető vagy tulajdonos (legalább 50%)

Hozzád hasonló vezetők tapasztalataiból fejlődnél? Szeretnéd bővíteni a kapcsolati hálódat?

 

Add le érdeklődésedet az alábbi űrlap segítségével!

A vezetői magány

„Az, hogy cégvezetőként mennyire nehéz és mennyire egyedi súlyt cipelünk.

Szinte senkivel nem tudjuk átbeszélni a minket körülvevő félelmeinket, a stresszt és a bizonytalanságot. A csapatnak el nem mondható rémségeket. A teljes összeomlás szélén egyensúlyozott pénzügyet. Ezek nem olyan témák, amiket a család, a barátok vagy éppen a kollégák át tudnak érezni („Mit panaszkodsz, saját céged van!”)

Ezért olyan értékesek a vezetői klubok, a mesterelme csoportok, a cégvezető barátok, akik átsegítenek a nehéz hónapokon. Ahol letehetjük a cipelt súlyt.”

Balogh Péter (Petya)

befektető

Kérdésed van?

Töltsd ki a fenti űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!