fbpx

Bizalmi Kör Széchenyi Vezetői Klub

Első számú vezetők értékközössége

A Széchenyi csoport kiemelkedő,

elismert vállalkozók klubja

Első számú vezetők értékközössége

Cégvezetőként is szükségünk van őszinte visszacsatolásokra, elismerésre, és egy közösségre, ahol a kérdéseink értő fülekre találnak. Tudjuk, hogy minél nagyobb céget vezet valaki, annál inkább igaz, hogy magára marad a kihívásokkal.
A Széchenyi Vezetői Klubban minőségi kapcsolatépítésre és tapasztalatmegosztásra van lehetőség, mert hiszünk benne, hogy egymást támogatva többre vagyunk képesek. A Széchenyi Klub tagjainak fókuszában a növekedés áll, így folyamatos az innováció és egymás motiválása.

Az őszinte kapcsolódás alapja a bizalom, ezért szűrt és válogatott a tagság.

Az időd érték, amit szem előtt tartunk

Havi 4 óra elfoglaltság, választható programok

Nem akarjuk teleírni a naptáradat, ezért a lehető leghasznosabb időtöltésekkel szeretnénk segíteni abban, hogy a legtöbbet hozd ki a klubtagságból.

Klubvacsorák

A finom ételek mellett inspiráló előadások és kötetlen beszélgetések várnak cégvezetőkkel és cégtulajdonosokkal, havi rendszerességgel az impozáns helyszínen.

Mastermind

A tapasztalatmegosztás csúcsa. Hozzád hasonló cégvezetőkkel dolgoztok közösen a céges kihívásaitokon.

Gála

Az üzleti kapcsolatok ünnepe a Bizalom Gála, ahol évről-évre értékvezérelt vezetők találkozhatnak és ünnepelhetnek.

Élménytalálkozók

Minden találkozó sokat ad, de vannak események, amiken kicsit lazábban, kicsit hosszabban tudunk beszélgetni, ilyen például a golfozás vagy a vitorlázás.

Trust Summit

Az ország leginspirálóbb cégvezetői konferenciája, ahol kiemelkedő vezetők és szakemberek elődása mellett, a tapasztalatmegosztáson és a kapcsolatokon van a fókusz.

Érdekelnek a tagsági csomagjaink?

Ismerd meg a klub elnökségét!

Slide 1

Bányai Norbert

F-ACT Interiors Kft.

"Szerintem a klubban az a legnagyobb erő, hogy itt lehet őszintén beszélni."

Véleményem szerint egy két fél közötti, hosszú távon is gyümölcsöző együttműködés elképzelhetetlen minőségi emberi kapcsolat nélkül. Ez nem megy egyik napról a másikra. A Bizalmi Kör keretein belüli találkozók kiváló alkalmat szolgáltatnak arra, hogy az egyes klubtagok jobban megismerjék egymást és bizalmi kapcsolat alakulhasson ki közöttük.

Ahogy a munkámban, úgy a klubon belül is annak a lehetőségét keresem, hogyan tudunk közösen többet elérni. Engem ez a gondolkodás jellemez. Ha saját tudásunkat és tapasztalatunkat latba vetve megnézzük, mit tehetünk egymásért, akkor együtt sokkal nagyobb léptékű célokat is képesek leszünk megvalósítani.

Slide 1

Koltai Balázs

Szabadulószoba Kft., Szelfi Múzeum Kft.

"Pozitív ember vagyok. Tulajdonosként
sok mindent megéltem már."

Ismerőseim révén kezdtem el Bizalmi Körös rendezvényekre járni. Olyanok voltak, mint a baráti összejövetelek, tartalmas beszélgetések, vacsorák, csak mindezeket hozzám hasonló cégvezetők társaságában tölthettem.

Nagyon jól érzem magam a klubrendezvényeken, az új üzleti partnereim egyben a barátaim is lettek. Magaménak érzem a Bizalmi kört és a társaságot, könnyen tudok azonosulni mindennel amit képviselnek. Ezt valószínűleg Péter is észrevette, ezért kért fel elnökségi tagnak, hogy még hatékonyabban és közvetlenebbül tudjam segíteni a Bizalmi Kör munkáját!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Miért választanak minket elismert cégvezetők?

A Széchenyi Vezetői Klub tagjainak tapasztalatai

Slide 1

Magyar Judit
Lélekművek Kft.

Jó és összetartó közösség alakult ki,
nemcsak támogatjuk, hanem kedveljük is egymást.

Hogyan lehetsz

klubtag?

A Széchenyi Vezetői Klub

bekerülési feltételei

50M Ft éves forgalom (előző évben)
3+ létszám
2 lezárt év működés
Ügyvezető vagy tulajdonos (legalább 50%)

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal.