fbpx

Bizalmi Kör Lánchíd Vezetői Klub

Első számú vezetők értékközössége

A Lánchíd csoport kiemelkedő,

elismert vállalkozók klubja

Egy hely, ahol az értékek kötnek össze az érdekek helyett

Az üzleti életben eltöltött évek alatt azt tapasztaltuk, hogy óriási igény van egy olyan minőségi közösségre, ahol megoszthatjuk egymással a tudásunkat, kapcsolatainkat és tapasztalatainkat is. Ezért hoztuk létre a Bizalmi Kört, és erre épül a Lánchíd Klub: tudtuk, hogy képesek vagyunk egy olyan különleges légkör megteremtésére, ahol a tagok jól érzik magukat és fejlődnek az együtt töltött időnek köszönhetően.
Felépítettünk egy olyan rendszert, ami alkalmas a kapcsolatok építésére, elmélyítésére, és segít a létrejött bizalmi csomópontokból a lehető legtöbbet kihozni.
A Lánchíd klub közös értékek köré rendeződik, a bizalom, őszinteség és egymás támogatása alapvető számunkra, mert ezek nélkül a valódi kapcsolódás és fejlődés is elképzelhetetlen.

Az időd érték, amit szem előtt tartunk

Havi 4 óra elfoglaltság, választható programok

Nem akarjuk teleírni a naptáradat, ezért a lehető leghasznosabb időtöltésekkel szeretnénk segíteni abban, hogy a legtöbbet hozd ki a klubtagságból.

Klubvacsorák

A finom ételek mellett inspiráló előadások és kötetlen beszélgetések várnak cégvezetőkkel és cégtulajdonosokkal, havi rendszerességgel az impozáns helyszínen.

Mastermind

A tapasztalatmegosztás csúcsa. Hozzád hasonló cégvezetőkkel dolgoztok közösen a céges kihívásaitokon.

Gála

Az üzleti kapcsolatok ünnepe a Bizalom Gála, ahol évről-évre értékvezérelt vezetők találkozhatnak és ünnepelhetnek.

Élménytalálkozók

Minden találkozó sokat ad, de vannak események, amiken kicsit lazábban, kicsit hosszabban tudunk beszélgetni, ilyen például a golfozás vagy a vitorlázás.

Trust Summit

Az ország leginspirálóbb cégvezetői konferenciája, ahol kiemelkedő vezetők és szakemberek elődása mellett, a tapasztalatmegosztáson és a kapcsolatokon van a fókusz.

Érdekelnek a tagsági csomagjaink?

Ismerd meg a klub elnökségét!

Jámbor Árpád

“Én elmondom elnökségi tagként, amikor meghallgatok egy új jelentkezőt, hogy ez nem arról szól, hogy üzletelünk egymással. Ez valóban egy klub, ahol hasonló gondolkodású emberek tudják segíteni egymást.

De az végül is természetes dolog, hogy azok az emberek, akik szimpatizálnak egymással, látják a másikban a potenciált, látják az eredményeket, látják őket akkor is, amikor morcosak, akkor is, amikor jókedvűek. Itt a klubban lehull az álarc egy idő után, látjuk a valós énjét az embernek, és pontosan tudjuk, hogy milyen teljesítmény van mögötte. Teljesen egyértelmű, hogy inkább vele fogunk dolgozni akkor, amikor egy hasonló szolgáltatásra, vagy egy hasonló termékre van szükségünk, és nem kint a nagyvilágban próbálunk szerencsét azzal, hogy vagy bejön vagy nem.”

Balázs Ildikó

“Szerintem a közösség ereje a Bizalmi Kör egyik legnagyobb erőssége. Én ezt 3 olyan témakör köré csoportosítanám, ami azt gondolom, hogy hozzáadott értékkel bír. Az egyik a minőségi időtöltés, a másik a minőségi network és végül a minőségi tudásmegosztás. Én azt gondolom, hogy ez a hármas egység a Bizalmi Kör legnagyobb ereje, legfőképpen azért, mert azoknak a vállalatvezetőknek, akik ma itt vannak, azoknak az egyik legszűkösebb erőforrása az idő, és nagyon nem mindegy, hogy mivel töltik el, mire szánnak időt.”

Czeglédi András

“Az én célom, hogy a klubéletbe hozzak valami pluszt, ami ami így több értéket teremt a tagok számára. Amikor megkaptam a felkérést az elnökségi tagságra, akkor az motivált abban, hogy el is vállaljam, hogy nagyon sokat kaptam az elmúlt 4 évben a Bizalmi Körtől – mind a klubtól, mind a mestereme csoportoktól, mióta tag vagyok, és szerettem volna ezt valamilyen módon honorálni vagy visszaforgatni.”

Szilágyi Gábor

„Cégvezetőként rengeteg olyan problémánk van, amit meg kell egymással osztanunk, és hiszek abban, hogy a legnagyobb segítség egy hasonló helyzetben levő cégvezetőnek az, hogyha egymás tapasztalatait meg tudjuk osztani. Nagyon szeretek dobozon kívül gondolkodni, úgyhogy az elnökségi pozícióba azt szeretném behozni, hogy mindig egy kicsit visszatükrözzem a törekvéseket kívülről nézve, és hozzak be olyan új szempontokat, amik gazdagíthatják a Bizalmi Kör struktúráját, felépítését, és akár még a céljaiban is tudjak segíteni.

Mélyen hiszek abban, amit Péter mond, hogy nem üzleti kapcsolatok vannak, hanem kapcsolatok vannak és az én ittlétem alatt rendkívül sok jó kapcsolatot építettem ki.”

Miért választanak minket elismert cégvezetők?

A Lánchíd Vezetői Klub tagjainak tapasztalatai

Slide 1

Banga Ildikó
Avanzo-Trade Kft. - The Body Shop

Folyamatosan inspiráló környezet, kiváló emberi és üzleti kapcsolatok lehetősége, a fejlődés garantált és mindez kellemes és biztonságos környezetben.

Slide 1

Juhász Viktor
iSolutions Kft.

Sok üzleti klubot ismerek, mindig kicsit komfortzónán kívüli volt az összes, de ezt élvezem és szeretem. Csak javasolni tudom mindenkinek ezt a lehetőséget.

previous arrow
next arrow

Hogyan lehetsz

klubtag?

A Lánchíd Vezetői Klub
bekerülési feltételei

1 MRD Ft éves forgalom (előző évben)
40+ létszám
2 lezárt év működés
Ügyvezető vagy tulajdonos (legalább 50%)

Hozzád hasonló vezetők tapasztalataiból fejlődnél? Szeretnéd bővíteni a kapcsolati hálódat?

 

Add le érdeklődésedet az alábbi űrlap segítségével!

A vezetői magány

„Az, hogy cégvezetőként mennyire nehéz és mennyire egyedi súlyt cipelünk.

Szinte senkivel nem tudjuk átbeszélni a minket körülvevő félelmeinket, a stresszt és a bizonytalanságot. A csapatnak el nem mondható rémségeket. A teljes összeomlás szélén egyensúlyozott pénzügyet. Ezek nem olyan témák, amiket a család, a barátok vagy éppen a kollégák át tudnak érezni („Mit panaszkodsz, saját céged van!”)

Ezért olyan értékesek a vezetői klubok, a mesterelme csoportok, a cégvezető barátok, akik átsegítenek a nehéz hónapokon. Ahol letehetjük a cipelt súlyt.”

Balogh Péter (Petya)

befektető

Kérdésed van?

Töltsd ki a fenti űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!