fbpx

Bizalmi Kör Lánchíd Vezetői Klub

Első számú vezetők értékközössége

A Lánchíd csoport kiemelkedő,

elismert vállalkozók klubja

Egy hely, ahol az értékek kötnek össze az érdekek helyett

Az üzleti életben eltöltött évek alatt azt tapasztaltuk, hogy óriási igény van egy olyan minőségi közösségre, ahol megoszthatjuk egymással a tudásunkat, kapcsolatainkat és tapasztalatainkat is. Ezért hoztuk létre a Bizalmi Kört, és erre épül a Lánchíd Klub: tudtuk, hogy képesek vagyunk egy olyan különleges légkör megteremtésére, ahol a tagok jól érzik magukat és fejlődnek az együtt töltött időnek köszönhetően.
Felépítettünk egy olyan rendszert, ami alkalmas a kapcsolatok építésére, elmélyítésére, és segít a létrejött bizalmi csomópontokból a lehető legtöbbet kihozni.
A Lánchíd klub közös értékek köré rendeződik, a bizalom, őszinteség és egymás támogatása alapvető számunkra, mert ezek nélkül a valódi kapcsolódás és fejlődés is elképzelhetetlen.

Az időd érték, amit szem előtt tartunk

Havi 4 óra elfoglaltság, választható programok

Nem akarjuk teleírni a naptáradat, ezért a lehető leghasznosabb időtöltésekkel szeretnénk segíteni abban, hogy a legtöbbet hozd ki a klubtagságból.

Klubvacsorák

A finom ételek mellett inspiráló előadások és kötetlen beszélgetések várnak cégvezetőkkel és cégtulajdonosokkal, havi rendszerességgel az impozáns helyszínen.

Mastermind

A tapasztalatmegosztás csúcsa. Hozzád hasonló cégvezetőkkel dolgoztok közösen a céges kihívásaitokon.

Gála

Az üzleti kapcsolatok ünnepe a Bizalom Gála, ahol évről-évre értékvezérelt vezetők találkozhatnak és ünnepelhetnek.

Élménytalálkozók

Minden találkozó sokat ad, de vannak események, amiken kicsit lazábban, kicsit hosszabban tudunk beszélgetni, ilyen például a golfozás vagy a vitorlázás.

Trust Summit

Az ország leginspirálóbb cégvezetői konferenciája, ahol kiemelkedő vezetők és szakemberek elődása mellett, a tapasztalatmegosztáson és a kapcsolatokon van a fókusz.

Érdekelnek a tagsági csomagjaink?

Ismerd meg a klub elnökségét!

Slide 1

Nemess Viktor

Taképszolg Kft.

„Itt mindig kötetlen, kellemes hangulat uralkodik, lelkes és jó emberekkel tudok beszélgetni. Pozitívan állunk egymáshoz, bármiféle érdek nélkül."

A Bizalmi Kört először ismerősök ajánlották nekünk. Kifejezetten szimpatikus, hogy olyan cégvezetőkel lehet itt időt eltölteni, akik sikeresek és nyitottak. Mindenféle érdek nélkül osztjuk meg egymással a bevált megoldásainkat és a sikereinket.

Itt mindig kötetlen, kellemes hangulat uralkodik, lelkes és jó emberekkel tudok beszélgetni. Pozitívan állunk egymáshoz, bármiféle érdek nélkül.

Megosztjuk a tapasztalatainkat és igyekszünk hozzájárulni egymás sikeréhez. Aki ugyanígy gondolkodik, az jöjjön el és nyugodtan higgye el, amit itt lát. Sok olyan emberrel beszélek, aki már nem jár el semmilyen más klubba, csak ide.

Slide 1

Banga Ildikó

The Body Shop - Avanzo Trade Kft.

"A legnagyobb érték számomra, hogy nem tudok olyan problémát, kihívást felvetni, amire legalább 5 embernek nincs megoldása."

Amikor a Bizalmi Körrel találkoztam eszem ágában sem volt bármiféle klubhoz csatlakozni, csak egy ismerősöm kedvéért mentem el a rendezvényre.

Az első rendezvényen (ami a Bizalom Gála volt 2017-ben) azt tapasztaltam, hogy nem csak egy üzleti klubba kerülem, hanem barátok közé. Nem találkoztam még olyan klubbal, ahol ilyen kivételes cégvezetők vannak.

A pontot az i-re az első mesterelme találkozóm adta. A legnagyobb érték számomra, hogy nem tudok olyan problémát, kihívást felvetni, amire legalább 5 embernek nem volt megoldása. És ez az 5 ember mind hozzám hasonló cégvezető.

Slide 1

Jámbor Árpád

Record Ajtó Kft.

"A legégetőbb, leginkább nyomasztó döntéseimet 7-8 általam nagyra tartott sikeres vezető véleménye alapján tudom meghozni"

Számomra a legnagyobb élmény a Bizalmi körben – de kiemelten a saját mesterelme csoportunkban - az, hogy ilyen teljesítményt nyújtó emberekkel, ilyen nyíltsággal tudok beszélgetni üzletről, magánéletről és – a mi a legfontosabb ezek kombinációjáról.

Minden vezető tudja, hogy ez a pozíció magányos. Így viszont, hogy ennek a klubnak tagjai vagyunk, s hogy többekkel egy Mesterelme csoportban is vagyok odáig vezetett, hogy a legégetőbb, leginkább nyomasztó döntéseimet 7-8 általam nagyra tartott sikeres vezető véleménye alapján tudom meghozni, ami hatalmas könnyebbség egy nagyobbacska cég vezetése közben. Emellett az, hogy van olyan társam, akivel azóta egy közös cég létrehozásán dolgozunk és mindketten örülünk, hogy ilyen társat tudhatunk majd magunk mellett, azt hiszem minden haladó szellemű, kreatív vezető álma. Nekem ez itt a Bizalmi körben megadatott…

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Miért választanak minket elismert cégvezetők?

A Lánchíd Vezetői Klub tagjainak tapasztalatai

Slide 1

Banga Ildikó
Avanzo-Trade Kft. - The Body Shop

Folyamatosan inspiráló környezet, kiváló emberi és üzleti kapcsolatok lehetősége, a fejlődés garantált és mindez kellemes és biztonságos környezetben.

Slide 1

Juhász Viktor
iSolutions Kft.

Sok üzleti klubot ismerek, mindig kicsit komfortzónán kívüli volt az összes, de ezt élvezem és szeretem. Csak javasolni tudom mindenkinek ezt a lehetőséget.

previous arrow
next arrow

Hogyan lehetsz

klubtag?

A Lánchíd Vezetői Klub
bekerülési feltételei

1 MRD Ft éves forgalom (előző évben)
30+ létszám
2 lezárt év működés
Ügyvezető vagy tulajdonos (legalább 50%)

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal.