fbpx

Bizalmi Kör Kossuth Vezetői Klub

Első számú vezetők értékközössége

A Kossuth csoport kiemelkedő,

elismert vállalkozók klubja

Vezetői tudás és tapasztalat egy helyen

Cégvezetőként is szükségünk van őszinte visszacsatolásokra, elismerésre, és egy közösségre, ahol a kérdéseink értő fülekre találnak. Tudjuk, hogy minél nagyobb céget vezet valaki, annál inkább igaz, hogy magára marad a kihívásokkal.
A Kossuth Vezetői Klubban minőségi kapcsolatépítésre és tapasztalatmegosztásra van lehetőség, mert hiszünk benne, hogy egymást támogatva többre vagyunk képesek. A Széchenyi Klub tagjainak fókuszában a növekedés áll, így folyamatos az innováció és egymás motiválása.

Az őszinte kapcsolódás alapja a bizalom, ezért szűrt és válogatott a tagság.

Az időd érték, amit szem előtt tartunk

Havi 4 óra elfoglaltság, választható programok

Nem akarjuk teleírni a naptáradat, ezért a lehető leghasznosabb időtöltésekkel szeretnénk segíteni abban, hogy a legtöbbet hozd ki a klubtagságból.

Klubvacsorák

A finom ételek mellett inspiráló előadások és kötetlen beszélgetések várnak cégvezetőkkel és cégtulajdonosokkal, havi rendszerességgel az impozáns helyszínen.

Mastermind

A tapasztalatmegosztás csúcsa. Hozzád hasonló cégvezetőkkel dolgoztok közösen a céges kihívásaitokon.

Gála

Az üzleti kapcsolatok ünnepe a Bizalom Gála, ahol évről-évre értékvezérelt vezetők találkozhatnak és ünnepelhetnek.

Élménytalálkozók

Minden találkozó sokat ad, de vannak események, amiken kicsit lazábban, kicsit hosszabban tudunk beszélgetni, ilyen például a golfozás vagy a vitorlázás.

Trust Summit

Az ország leginspirálóbb cégvezetői konferenciája, ahol kiemelkedő vezetők és szakemberek elődása mellett, a tapasztalatmegosztáson és a kapcsolatokon van a fókusz.

Érdekelnek a tagsági csomagjaink?

Ismerd meg a klub elnökségét!

Slide 1

Barák Péter

Activium Kommunikációs Tervezőiroda Kft.

"Egy idő után annyira ismerjük egymást emberileg és üzletileg is, hogy kérés nélkül, magunktól ajánljuk a másik klubtagot. Szinte a legjobb salesesei vagyunk egymásnak."

Amikor először voltam a klubban vendégként, akkor az egyik klubtag mesélt nekem a saját tapasztalatairól. Tisztán emlékszem a szavaira: a Bizalmi Kör azért jó hely, mert itt az üzleti kapcsolatokon kívül félbaráti kapcsolatok is köttetnek.

Értelemszerűen ez egészen megtetszett nekem. A saját későbbi tapasztalataim alapján pedig nem is félbaráti, hanem egészen baráti kapcsolatokra is sikerült szert tenni. Egyszerűen jó dolog találkozni hónapról hónapra ezekkel az emberekkel, nemcsak klubesteken, hanem személyesen is. Néhány klubtaggal közös futásaink is vannak, meglehetősen sportos a csapat egy jó része.

Slide 1

Mártai Marianna

Budapest Headshot

"A kedvencem a mastermind csoport, körülbelül úgy kell elképzelni mint egy gyorsító pályát"

Szeretem ezt a közösséget. Nagyon sokat tanulok a többiektől és nagyon inspirál a klub. Itt a klubon belül megvalósuló üzlet kellemes következménye a klubtagságnak.

A legnagyobb értéknek a tapasztalatmegosztást tartom. A kedvencem a mastermind csoport, körülbelül úgy kell elképzelni mint egy gyorsító pályát, az éppen aktuális feladataimra, problémámra mellettem vannak olyan tapasztalt vállalkozók akik segítik az utam és persze én is segítem őket. Hálás vagyok, hogy létezik ez a klub! Jó, hogy ràtok talàltam.

Slide 1

Szász János

Nordinova Energy Kft.

„Itt szinte játszva tanul az ember, miközben jól érzi magát”

El lehet menni kurzusra is vezetői képességeket elsajátítani, ötleteket és inspirációt szerezni, de az egy szűk intervallum, a tanulás része pedig megerőltető. Itt viszont sokat tudunk tanulni egymástól. Nem csak a jó dolgokat osztjuk meg, hanem a rossz példákat is ugyanúgy elmondjuk. Nemcsak tudást, de tapasztalatot is cserélünk

Mindenképp ki szeretném emelni a BIX jelentőségét is, amit elképesztően értékes dolognak tartok. Egy jó visszacsatolás, hogy az ember jól csinálja a dolgát. Az időszakos közös programok, mint például a golfozás, hajózás, vagy az összevont klubtalálkozók pedig csak tovább színesítik az élményt.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Miért választanak minket elismert cégvezetők?

A Kossuth Vezetői Klub tagjainak tapasztalatai

Slide 1

Barák Péter
Activium Kommunikációs Tervezőiroda

Évek óta kerestem valamit, de nem tudtam, hogy pontosan mit. Első alkalommal rögtön éreztem, hogy őket kerestem és itt a helyem nekem is. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Bizalmi Körre.

Slide 1

Kovács Erik
Meknetis Kft.

Egy profi, magasan képzett csapat! Minden alkalommal azon dolgoznak, hogy a céged egyre sikeresebb legyen!

Slide 1

Mártai Marianna
Budapest Headshot

Szuper volt a két nap Trust Summit, biztosan még sokszor visszahallgatunk egy-egy előadást. A Trust Summit ebben a helyzetben számomra egy hatalmas segítség volt, cégemnek pedig új lendületet adott. Hálásan köszönöm a munkátokat.

previous arrow
next arrow

Hogyan lehetsz

klubtag?

A Kossuth Vezetői Klub

bekerülési feltételei

200M Ft éves forgalom (előző évben)
10+ létszám
2 lezárt év működés
Ügyvezető vagy tulajdonos (legalább 50%)

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal.