Bizalmi Kör Kossuth Vezetői Klub

Első számú vezetők értékközössége

A Kossuth csoport kiemelkedő,

elismert vállalkozók klubja

Vezetői tudás és tapasztalat egy helyen

Cégvezetőként is szükségünk van őszinte visszacsatolásokra, elismerésre, és egy közösségre, ahol a kérdéseink értő fülekre találnak. Tudjuk, hogy minél nagyobb céget vezet valaki, annál inkább igaz, hogy magára marad a kihívásokkal.
A Kossuth Vezetői Klubban minőségi kapcsolatépítésre és tapasztalatmegosztásra van lehetőség, mert hiszünk benne, hogy egymást támogatva többre vagyunk képesek. A Széchenyi Klub tagjainak fókuszában a növekedés áll, így folyamatos az innováció és egymás motiválása.

Az őszinte kapcsolódás alapja a bizalom, ezért szűrt és válogatott a tagság.

Az időd érték, amit szem előtt tartunk

Havi 4 óra elfoglaltság, választható programok

Nem akarjuk teleírni a naptáradat, ezért a lehető leghasznosabb időtöltésekkel szeretnénk segíteni abban, hogy a legtöbbet hozd ki a klubtagságból.

Klubvacsorák

A finom ételek mellett inspiráló előadások és kötetlen beszélgetések várnak cégvezetőkkel és cégtulajdonosokkal, havi rendszerességgel az impozáns helyszínen.

Mastermind

A tapasztalatmegosztás csúcsa. Hozzád hasonló cégvezetőkkel dolgoztok közösen a céges kihívásaitokon.

Gála

Az üzleti kapcsolatok ünnepe a Bizalom Gála, ahol évről-évre értékvezérelt vezetők találkozhatnak és ünnepelhetnek.

Élménytalálkozók

Minden találkozó sokat ad, de vannak események, amiken kicsit lazábban, kicsit hosszabban tudunk beszélgetni, ilyen például a golfozás vagy a vitorlázás.

Trust Summit

Az ország leginspirálóbb cégvezetői konferenciája, ahol kiemelkedő vezetők és szakemberek elődása mellett, a tapasztalatmegosztáson és a kapcsolatokon van a fókusz.

Érdekelnek a tagsági csomagjaink?

Ismerd meg a klub elnökségét!

Koltai Balázs

Szabadulószoba Kft.

“Nagyon megtisztelő volt a felkérés, hogy egy ilyen nívós üzleti klubban ilyen szerepet vállalhatok. Nagyon sokat adott nekem, itt tanultam meg, hogy milyen az, ha az ember a sajátjának érez egy céget, ami egyértelműen nem az enyém, de úgy végzem az itteni, elnökségi feladataimat, mintha a sajátom lenne a cég.

Amióta itt vagyok, más szemmel látom a világot én is, fejlődök nap mint nap, évről évre, üzletileg és személyiségben is. A Bizalmi Kör előtt azt gondoltam, hogy már mindent tudok, nekem már nem kell fejlődni, egyedül is tök jó minden, de ez egy elég buta gondolat volt. Utólag belátom, mert az ember mindig tud fejlődni, és jó, hogyha másoktól tud kérdezni, meg tudják osztani a tapasztalataikat.”

Grosz Krisztina

Fejér Európa Kft.

“Szerintem a Bizalmi Körnek nagyon jót tett a növekedés, sokkal több olyan cég került egy csoportba, ami hasonló kaliberű, hasonló problémákkal küzd.  Bővültünk az ország különböző pontjairól is, és nagyon érdekesek ezek a különböző cégek. Én személy szerint például nagyon élvezem, hogy teljesen más dolgokkal foglalkozó cégek problémáit is megismerhetem.

Én kevésbé az üzleti kapcsolatokért jöttem ide, sőt egyáltalán nem azokért, hanem saját magam építéséért és partnerek, barátok megtalálásáért. És szeretném is kiemelni, hogy nagyon sok barátnőm lett a Bizalmi Körből, akik ugyanolyan problémákkal küzdenek mint én.”

Bácskai György

FRF-Neon Kft.

“Viszonylag új a klub. Biztos vagyok benne, hogy születnek és születhetnek üzleti kapcsolatok egymás között. Nekünk erre nincsen ráhatásunk, illetve rálátásunk, de látva a klubebédeken zajló, nagyon közvetlen, nyitott beszélgetéseket, semmi kétségem afelől, hogy a tagok elkezdenek egymással együtt dolgozni, ami egy nagyon jó dolog.

A célom az összefogás hangsúlyozása, azt gondolom, hogy egy olyan időszak elé nézünk, amikor ennek az egyébként kiváló kör tagjainak nagyon fontos egy kicsit összezárnia. Bár nem egy értékesítői klub vagyunk, ez nagyon fontos, de mégis azt gondolom, hogy fontos szem előtt tartani, hogy a tagok lehetőleg igyekezzenek egymást előtérbe helyezni. Sajnos szerintem olyan idők várhatóak, amikor ennek nagyon nagy hangsúlya lesz, akár bizonyos cégek túlélésében is.”

Kovács Tamás

Wotan Solutions Kft.

“Én azt gondolom, hogy mivel hasonló méretű és hasonló jellegű vállalkozások vannak a mi klubunkban, ezért aktívan létre tudnak jönni üzleti kapcsolatok egyrészről. Másrészről pedig a tudás megosztása meg tud valósulni, ami számomra különösen fontos.

Elnökségi tagként az volt az elsődleges célom, hogy azokat a jó tapasztalatokat, amiket megszereztem itt az utóbbi 2 évben, át tudjam adni másnak is, és a tudásmegosztás létrejöhessen mások között is.”

Miért választanak minket elismert cégvezetők?

A Kossuth Vezetői Klub tagjainak tapasztalatai

Slide 1

Barák Péter
Activium Kommunikációs Tervezőiroda

Évek óta kerestem valamit, de nem tudtam, hogy pontosan mit. Első alkalommal rögtön éreztem, hogy őket kerestem és itt a helyem nekem is. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Bizalmi Körre.

Slide 1

Kovács Erik
Meknetis Kft.

Egy profi, magasan képzett csapat! Minden alkalommal azon dolgoznak, hogy a céged egyre sikeresebb legyen!

Slide 1

Mártai Marianna
Budapest Headshot

Szuper volt a két nap Trust Summit, biztosan még sokszor visszahallgatunk egy-egy előadást. A Trust Summit ebben a helyzetben számomra egy hatalmas segítség volt, cégemnek pedig új lendületet adott. Hálásan köszönöm a munkátokat.

previous arrow
next arrow

Hogyan lehetsz

klubtag?

A Kossuth Vezetői Klub

bekerülési feltételei

200M Ft éves forgalom (előző évben)
10+ létszám
2 lezárt év működés
Ügyvezető vagy tulajdonos (legalább 50%)

Hozzád hasonló vezetők tapasztalataiból fejlődnél? Szeretnéd bővíteni a kapcsolati hálódat?

 

Add le érdeklődésedet az alábbi űrlap segítségével!

A vezetői magány

„Az, hogy cégvezetőként mennyire nehéz és mennyire egyedi súlyt cipelünk.

Szinte senkivel nem tudjuk átbeszélni a minket körülvevő félelmeinket, a stresszt és a bizonytalanságot. A csapatnak el nem mondható rémségeket. A teljes összeomlás szélén egyensúlyozott pénzügyet. Ezek nem olyan témák, amiket a család, a barátok vagy éppen a kollégák át tudnak érezni („Mit panaszkodsz, saját céged van!”)

Ezért olyan értékesek a vezetői klubok, a mesterelme csoportok, a cégvezető barátok, akik átsegítenek a nehéz hónapokon. Ahol letehetjük a cipelt súlyt.”

Balogh Péter (Petya)

befektető

Kérdésed van?

Töltsd ki a fenti űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!