fbpx

Bizalmi Kör Deák Vezetői Klub

Első számú vezetők értékközössége

A Deák csoport kiemelkedő, elismert vállalkozók klubja

Egy hely, ahol az összefogáson és egymás erősítésén van a fókusz

Az üzleti életben eltöltött évek alatt azt tapasztaltuk, hogy óriási igény van egy olyan minőségi közösségre, ahol megoszthatjuk egymással a tudásunkat, kapcsolatainkat és tapasztalatainkat is. Ezért hoztuk létre a Bizalmi Kört, és erre épül a Deák Klub: tudtuk, hogy képesek vagyunk egy olyan különleges légkör megteremtésére, ahol a tagok jól érzik magukat és fejlődnek az együtt töltött időnek köszönhetően.
Felépítettünk egy olyan rendszert, ami alkalmas a kapcsolatok építésére, elmélyítésére, és segít a létrejött bizalmi csomópontokból a lehető legtöbbet kihozni.

 

A Deák klub közös értékek köré rendeződik, a bizalom, őszinteség és egymás támogatása alapvető számunkra, mert ezek nélkül a valódi kapcsolódás és fejlődés is elképzelhetetlen.

Az időd érték, amit szem előtt tartunk

Havi 4 óra elfoglaltság, választható programok

Nem akarjuk teleírni a naptáradat, ezért a lehető leghasznosabb időtöltésekkel szeretnénk segíteni abban, hogy a legtöbbet hozd ki a klubtagságból.

Klubvacsorák

A finom ételek mellett inspiráló előadások és kötetlen beszélgetések várnak cégvezetőkkel és cégtulajdonosokkal, havi rendszerességgel az impozáns Haris Parkban.

Mastermind

A tapasztalatmegosztás csúcsa. Hozzád hasonló cégvezetőkkel dolgoztok közösen a céges kihívásaitokon.

Gála

Az üzleti kapcsolatok ünnepe a Bizalom Gála, ahol évről-évre értékvezérelt vezetők találkozhatnak és ünnepelhetnek.

Élménytalálkozók

Minden találkozó sokat ad, de vannak események, amiken kicsit lazábban, kicsit hosszabban tudunk beszélgetni, ilyen például a golfozás vagy a vitorlázás.

Trust Summit

Online tapasztalatmegosztás rutinos cégvezetőktől egy kétnapos élő, visszanézhető konferencia formájában.

Érdekelnek a belépési feltételek?

Ismerd meg a klub elnökségét!

Slide 1

Krnács Péter

ÉSK Innovációs Kft.

„A konjunktúra időszakában a kapcsolati hálót inkább bizalmi alapon kell építeni."

A konjunktúra időszakában a kapcsolati hálót inkább bizalmi alapon kell építeni. Az esetleges válságot ezáltal könnyebben át lehet hidalni. Nemcsak az ügyfelek tekintetében működik mindez, hanem tökéletesen igaz a beszállítókra is.

Itt volt először alkalmam kipróbálni a golfozást, belekóstolni a golfpályák légkörébe, még 2018-ban. Ez a kapcsolat építésnek egy olyan bizalmi alapú formája, amit eddig nem tapasztaltam. Az élmény nagyon megfogott, és velem maradt, bennem motoszkált majd egy évig, amikor is a klubnak köszönhetően újra a golfpályákon találkoztunk, de ekkor már több napon át. Ősszel nem volt kérdés, hogy a szintén a ott leszek, és immár a feleségemmel, és az egyik klubtársunkkal beiratkoztunk a Golfszövetség tanfolyamára. Ha minden a terv szerint haladt volna – lásd vészhelyzet -, akkor ma már érvényes golfozói igazolvánnyal rendelkeznék, és rendszeres látogatója lennék valamelyik golf klubnak. Mi, én és a családom, a golfozás szeretetét, és az életünkbe hívását is a Bizalmi körnek köszönheti.

Slide 1

Bökönyi Zsolt

GSM-T Hungary Kft.

„Itt szinte játszva tanul az ember, miközben jól érzi magát”

El lehet menni kurzusra is vezetői képességeket elsajátítani, ötleteket és inspirációt szerezni, de az egy szűk intervallum, a tanulás része pedig megerőltető. Itt viszont sokat tudunk tanulni egymástól. Nem csak a jó dolgokat osztjuk meg, hanem a rossz példákat is ugyanúgy elmondjuk. Nemcsak tudást, de tapasztalatot is cserélünk.

Mindenképp ki szeretném emelni a BIX jelentőségét is, amit elképesztően értékes dolognak tartok. Egy jó visszacsatolás, hogy az ember jól csinálja a dolgát. Az időszakos közös programok, mint például a golfozás, hajózás, vagy az összevont klubtalálkozók pedig csak tovább színesítik az élményt.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Miért választanak minket elismert cégvezetők?

A Deák Klub tagjainak tapasztalatai

Slide 1

Bökönyi Zsolt
G-SMT Hungary Kft.

Jó és összetartó közösség alakult ki, nemcsak támogatjuk, hanem kedveljük is egymást.

Slide 1

Oravecz Ákos
e-Print Magyarország Zrt.

Figyelmesség, amit adnak, az nehezen foglalható szavakba, ezt érezni kell!

previous arrow
next arrow

Hogyan lehetsz

klubtag?

A Deák Vezetői Klub bekerülési feltételei

500M Ft éves forgalom
(az előző lezárt évben)
10+ létszám
4 lezárt év működés
Ügyvezető vagy tulajdonos (legalább 50%)

Kérdésed van? Beszélgessünk a klubtagságról!

Ismerd meg a klub tagjait!

Showcase 1
Showcase 2
Showcase 3

Pénzügy, könyvelés: Pálkerti Könyvelő Kft. – Pálkerti Norbert

Nyomdaipar: e-Print Magyarország Nyomdaipari Zrt. – Oravecz Ákos

Járműipar: G-SMT Hungary Kft. – Bökönyi Zsolt MAGNUS AIRCRAFT Zrt. – Boros László FlottaMan Zrt. – Keresztes-Nagy Gergely Magyar Kikötő Zrt. – Varga Miklós

Üzletvitel és jog: Projectmine Kft. – Barabás Tamás Noll Ügyvédi Iroda – Dr. Hagya Szabolcs MiniCRM ZRt. – Egerszegi Krisztián

Marketing: Netmarketing Online Kft. – Laczkó Balázs

Logisztika: Complexpress Logisztika Kft. – Wachutka Zoltán

Munkaerőközvetítés: M.E.N.T.O.N. Jobs Kft. – Stasztny Viktor

Építőipar: AsiaNet Hungary Kft. – Bánó Péter, Dankó Tímea BestLED Hungary Világítástechnikai Kft. – Dr. Benyó Zoltán EW 1867 Kft. – Gombás Tibor HSBC-Bau Kft. – Hajós István KERIMPEX Kft. – Hehl Balázs Z+M Építőmester Kft. – Horváth Zoltán ÉSK Innovációs Kft. – Krnács Péter AMELIS Építőipari Fővállalkozó Kft. – Mátyás Márta Mega Fortris HU Kft. – Noth Péter Garzonszépítők Kft. – Székely József

IT, informatika: Rackforest Kft. – Nabil Atiyeh DSR Partner Kft. – Bata István Smart Digital Kft. – Hoffmann Zsolt VITAL-COMP Kft. – Ludányi János Coding Sans zRt. – Wohlmuth Máté

Mezőgazdaság: FAIR TRADE Kft. – Mészáros Péter Lak-alarm Kft. – Zsjak Zoltán