fbpx

Bizalmi Kör Deák Vezetői Klub

Első számú vezetők értékközössége

A Deák csoport kiemelkedő, elismert vállalkozók klubja

Egy hely, ahol az összefogáson és egymás erősítésén van a fókusz

Az üzleti életben eltöltött évek alatt azt tapasztaltuk, hogy óriási igény van egy olyan minőségi közösségre, ahol megoszthatjuk egymással a tudásunkat, kapcsolatainkat és tapasztalatainkat is. Ezért hoztuk létre a Bizalmi Kört, és erre épül a Deák Klub: tudtuk, hogy képesek vagyunk egy olyan különleges légkör megteremtésére, ahol a tagok jól érzik magukat és fejlődnek az együtt töltött időnek köszönhetően.
Felépítettünk egy olyan rendszert, ami alkalmas a kapcsolatok építésére, elmélyítésére, és segít a létrejött bizalmi csomópontokból a lehető legtöbbet kihozni.

 

A Deák klub közös értékek köré rendeződik, a bizalom, őszinteség és egymás támogatása alapvető számunkra, mert ezek nélkül a valódi kapcsolódás és fejlődés is elképzelhetetlen.

Az időd érték, amit szem előtt tartunk

Havi 4 óra elfoglaltság, választható programok

Nem akarjuk teleírni a naptáradat, ezért a lehető leghasznosabb időtöltésekkel szeretnénk segíteni abban, hogy a legtöbbet hozd ki a klubtagságból.

Klubvacsorák

A finom ételek mellett inspiráló előadások és kötetlen beszélgetések várnak cégvezetőkkel és cégtulajdonosokkal, havi rendszerességgel az impozáns helyszínen.

Mastermind

A tapasztalatmegosztás csúcsa. Hozzád hasonló cégvezetőkkel dolgoztok közösen a céges kihívásaitokon.

Gála

Az üzleti kapcsolatok ünnepe a Bizalom Gála, ahol évről-évre értékvezérelt vezetők találkozhatnak és ünnepelhetnek.

Élménytalálkozók

Minden találkozó sokat ad, de vannak események, amiken kicsit lazábban, kicsit hosszabban tudunk beszélgetni, ilyen például a golfozás vagy a vitorlázás.

Trust Summit

Az ország leginspirálóbb cégvezetői konferenciája, ahol kiemelkedő vezetők és szakemberek elődása mellett, a tapasztalatmegosztáson és a kapcsolatokon van a fókusz.

Érdekelnek a tagsági csomagjaink?

Ismerd meg a klub elnökségét!

Prev Next

Bökönyi Zsolt

“Aki már feljött hozzánk, nagyon komoly kommunikációs képességgel rendelkezik, tudja, hogy mit akar, van egy elképzelése a vállalatról, viszont jönnek új kérdések. Nagyon sok cég szerteágazó működésével lehet találkozni például a Deák Klubban, ami nagyon érdekes. Nagyon nyitottak az emberek a kommunikációra.

Itt például nagyon ismert szlogenek az öröklés kérdése, vagy például a növekedéssel hogyan boldoguljunk. Hogy voltunk egy 5 fős cég, és hoppá, 25 fősek lettünk, nincsen menedzsmentünk, eddig egy ember irányított mindent, de ez már nem működőképes, ezzel mit kezdjünk? Vagy például egy olyan kérdéssel, hogy eddig nem lízingeltünk nem hiteleztünk, de a fejlődéshez elengedhetetlen, hogy kezdjük.

Ezek a kérdések ebbe a cégméretbe tömegesen gyűrűznek be, és van, aki ezeket a köröket évek óta rója és tapasztalt ebben, de van, aki most esett bele. Ebből kifolyólag nagyon jó kapcsolatok jönnek létre.”

Miért választanak minket elismert cégvezetők?

A Deák Vezetői Klub tagjainak tapasztalatai

Slide 1

Bökönyi Zsolt
G-SMT Hungary Kft.

Jó és összetartó közösség alakult ki, nemcsak támogatjuk, hanem kedveljük is egymást.

Slide 1

Oravecz Ákos
e-Print Magyarország Zrt.

Figyelmesség, amit adnak, az nehezen foglalható szavakba, ezt érezni kell!

previous arrow
next arrow

Hogyan lehetsz

klubtag?

A Deák Vezetői Klub
bekerülési feltételei

500M Ft éves forgalom
(az előző lezárt évben)
15+ létszám
2 lezárt év működés
Ügyvezető vagy tulajdonos (legalább 50%)

Hozzád hasonló vezetők tapasztalataiból fejlődnél? Szeretnéd bővíteni a kapcsolati hálódat?

 

Add le érdeklődésedet az alábbi űrlap segítségével!

A vezetői magány

„Az, hogy cégvezetőként mennyire nehéz és mennyire egyedi súlyt cipelünk.

Szinte senkivel nem tudjuk átbeszélni a minket körülvevő félelmeinket, a stresszt és a bizonytalanságot. A csapatnak el nem mondható rémségeket. A teljes összeomlás szélén egyensúlyozott pénzügyet. Ezek nem olyan témák, amiket a család, a barátok vagy éppen a kollégák át tudnak érezni („Mit panaszkodsz, saját céged van!”)

Ezért olyan értékesek a vezetői klubok, a mesterelme csoportok, a cégvezető barátok, akik átsegítenek a nehéz hónapokon. Ahol letehetjük a cipelt súlyt.”

Balogh Péter (Petya)

befektető

Kérdésed van?

Töltsd ki a fenti űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!