Így készült a Bizalom Gála

Sok munkatársunk, jó néhány klubtagunk és még több alvállalkozó munkája van abban, hogy a 2019-es Bizalom Gála létrejöhetett.

Nekik egytől egyik köszönettel tartozunk és minden klubtagunknak is, hogy ezt a pompás rendezvény létrejöhetett.

Itt és most viszont egy kis betekintést szeretnénk nyújtani a színfalak mögötti előkészületekbe.

Tudnod kell, hogy a Bizalmi Körben a Gála szervezése általában hétfőn kezdődik. Az előző Gála utáni hétfőn… Miután megálmodtuk a helyszínt és az időpontot, jöhetnek a “részletek”. Persze csak szeptemberben válik mindennapossá a programmal, fellépőkkel és természetesen a Legjobb ügyfélélmény díjjal való foglalkozás. A november viszont egyértelműen a Gála köré szerveződik.

Készül a terv. Peti rajzolja a színpadképet. 😀
Utolsó megbeszélés

Érdekességek, adatok

  1. Eredetileg Badár Tamás bűvészt szerettük volna fellépőnek a Bizalom Gálára, de úgy láttuk, az est hangulatához a VoiSingers jobban illene. Korábban már léptek fel nálunk és akkor (is) nagyon profik voltak. Mit gondolsz, jó választás volt?
  2. Évek óta támogatja rendezvényeinket néhány szpontzorunk (Budapest Motors, Bisnode, CIB Bank, Lenovo), de idén két új cég is mellénk állt (Crowe, EuroFleet). Hálásak vagyunk nekik!
  3. Drága klubtagjaink és barátaink felajánlásaként több, mint 50 tétel került fel a tombolalistánkra közel 4 millió forint értékben.
  4. Egy munkatársunk 2 napig folyamatosan járt a felajánlott nyereményekért, még úgy is, hogy többen beküldték vagy a helyszínre hozták.

Update: 1000 gyermek karácsonyi menüjére gyűlt össze a felajánlás. Köszönjük mindenkinek!

Legyen tánc!

Minden évben a lelkes és vállalkozó kedvű tagokból áll össze a tánckar a Gála nyitótánchoz. Nem volt ez másképp idén sem. Sajnos a tavalyi csapatból többen nem tudtak most csatlakozni, de így is csuda kis csapat alakult ki.

Ha azt gondolnád, hogy kisujjból kirázható egy ilyen koreográfia, gondolj bele, hogy itt senki sem profi táncos (sőt!) és mindössze 5 alkalommal próbáltak egy-egy órát, hogy mindez kialakulhasson.

A hangulat idén is fergeteges volt a próbákon, nem is merünk sok videót feltenni róla, de néhányat azért kicsempésztünk, hátha 2020-ban Neked is megjön majd hozzá a kedved és a pároddal együtt csatlakozol a tánckarhoz. Életre szóló élmény!

Főpróba
Egy átlagos szerda este
És végül élesben

Amint lesznek videóink is, felteszünk ide is néhányat.

Addig is írd be a naptáradba: Bizalom Gála 2020. november 27.

Recommended Posts