Növekedés és/vagy Infláció a Lánchíd Klubban!

Az elmúlt év gazdasági változásainak hullámai után minden cégvezető arra törekszik, hogy megértse és jól navigálja a vállalatát ebben a bizonytalan gazdaságilag kiszámíthatatlan világban. A Lánchíd Klub következő eseménye éppen erre a témára fókuszál!

Az április 10-én a megújult helyszínünkön, az Öbölházban megrendezendő klubeseményünkön a hazai és nemzetközi pénzügyi szektorban is elismert szakértő és vezető, Surányi György fog beszélni a jelenlegi gazdasági helyzetről, és azokról a stratégiákról, amelyekkel a vállalatok fenntartható növekedési pályára állhatnak, miközben kezelik az inflációs nyomást.

Miért fontos ez a téma?

A gazdasági környezet megértése nélkülözhetetlen minden elsőszámú döntéshozó számára. Surányi György egyetemi tanár az előadása során bemutatja, hogy a különböző gazdaságpolitikai döntések hogyan befolyásolták a magyar és a nemzetközi gazdaságot az elmúlt években. A résztvevők emellett megértik majd, hogyan hat a nagy nyomású gazdaságpolitika az inflációra és a növekedésre.

Surányi György előadása nemcsak elméleti tudást, hanem konkrét, gyakorlati válaszokat is nyújt, amelyek segítségével vállalkozásodat a fenntartható siker felé navigálhatod. A workshop nem csupán felvértez a holnap kihívásaival szemben, hanem lehetőséget ad arra is, hogy a Lánchíd Vezetői Klub tagjaival közösen gondolkodj a jövő lehetőségein!

Mindenünk a vezetői networking!

Apropó közös gondolkodás, Surányi György előadása mellett a vezetői networkingre is komoly figyelem hárul majd! A Bizalmi Kör eseményein ugyanis megszokhattátok, hogy a kapcsolatépítésen és a tapasztalatmegosztáson is komoly hangsúly van, így az előadás előtt és után is értékes beszélgetésekkel, gondolatokkal gazdagodhatsz

Ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat, készülj fel a gazdasági élet leghangsúlyosabb kérdéseire és nehézségeire a Bizalmi Körben!

Jelentkezz be még ma a Bizalmi Kör-applikáción keresztül, és ne hagyd ki a  jövő havi Lánchíd-klubeseményt! Csatlakozz hozzánk áprilisban is!

Recommended Posts