Lendületben a tavasz, megújultak a klubesemények!

A napokban megrendeztük a márciusi klubeseményeineket, ahol mind a megújult helyszín, mind a lendületes előadások óriási sikert arattak!

Imádtátok a megújult helyszínt és a sallangmentes programot!

A március 5-én és 6-án megrendezett klubeseményeket követően sok minden miatt érezzük magunkat hálásnak, de talán a klubtagjaink visszajelzései miatt vagyunk a legboldogabbak, ugyanis az események után fontos kérdéseket tettünk fel a jelenlévőknek! 

Arra voltunk ugyanis kíváncsiak, hogy a Bizalmi Kör megújult eseményein kinek mi tetszett a legjobban, és büszkén jelentjük, hogy a sallangmentes programot, a lendületes előadásokat, és az exkluzív helyszínt is rengetegen említették, ami óriási örömöt jelent a számunkra !

Fókuszban az előadók!

Kedd délelőtt a Kossuth Klubban Balogh Petya és P. Tóth András, a STRT Akadémia vezetői nyitották meg az eseménycunamit egy lenyűgöző előadással az AI jelenéről és jövőbeli kilátásairól. Délután a Széchenyi Klubban Vityi Péter, a KÜRT Akadémia szenior stratégia és digitalizációs szakértője vette át a stafétát, aki a vállalati tűzoltásról, és a jó szervezetek felépítésről, és azoknak a trükkjeiről mesélt!

Szerda délelőtt a Deák Klub adott otthont Pongor-Juhász Attila, a Pongor Group alapítójának előadásának, aki az operatív vezetők fontosságára, és vezetők legnagyobb dilemmáira adott választ. A napot a Lánchíd Klub zárta, ahol Bene Gergő és Orovica Szilárd az MI gyakorlati alkalmazásainak trükkjeibe, és a technológia jövőjébe avattak be minket.

Óriási siker a stratégiai partnerség!

A fentebb említett remek előadások nem jöhettek volna létre az új stratégiai partnereink nélkül, akik új lendületet hoztak a Bizalmi Kör klubeseményei életébe! Külön köszönet a HVG-nek, a STRT Akadémiának, és a KÜRT Akadémiának a gyümölcsöző együttműködést!

De mire számíthatunk a következő alkalommal?

Április 9-én, 9.30-tól Vityi Péter a Kossuth Klubnak is bemutatja a gyakorlatias, mégis elgondolkodtató előadását, Bene Gergő pedig előbb kedd 15.30-tól a Széchenyi Klub, majd április 10, szerda délelőtt a Deák Klub közönségét nyűgözi majd le a hihetetlen AI-mágiájával, amely során a legmenőbb MI-szoftverek trükkjeit mutatja majd be. A Lánchíd Klub tagjai sem panaszkodhatnak, hiszen egy igazi nagyágyú, Surányi György egyetemi magántanár beszél napjaink egyik legégetőbb dilemmájáról, a növekedés/infláció kérdésköréről!

Mindenünk a vezetői networking!

A feljebb felsorolt “fellépőlista” minden bizonnyal a legtöbbek számára kihagyhatatlannak tűnik, tehát, ha lemaradtál a márciusi előadásokról, itt az ideje, hogy áprilisban csatlakozz hozzánk, ráadásul a jövő hónapban remélhetőleg az idő is kifejetetten tavaszias lesz, azaz a jó hangulatú beszélgetéseket, és a vezetői networkinget a csodás panorámájú teraszunkon élvezheted!

Nagyon számítunk rád, hiszen a jelenléted kulcsfontosságú az eseményeink sikeréhez!

Ne habozz, jelentkezz be még ma az áprilisi klubeseményeinkre, és találkozzunk a jövő hónapban is!

Recommended Posts