Mivel foglalkozik az a vállalkozás, amely egy ipari indirekt beszállítói integrátor?

Miután nemrégiben csatlakozott a Bizalmi Körhöz, ezért mindenképpen szerettünk volna egy rövidebb bemutatkozást kérni Magyar Dánieltől, a Basic’s Hungária Kft. cégvezetőjétől.

A beszélgetésünk során főként a vállalkozásukról, az őket jelenleg érintő kihívásokról, valamint a szabadidejében szívesen folytatott tevékenységeiről kérdeztük.

„Akár úgy is definiálhatnám magunkat, mint az ipar Tesco-ja”

„Fogyóeszközök kereskedelmével foglalkozunk, integrátori szerepet töltünk be a piacon. Olyan műszaki termékeket, eszközöket és rezsianyagokat forgalmazunk a vállalati szektor részére, amelyek a termeléshez közvetlenül nem kapcsolódnak, ugyanakkor a működés fenntartásához nélkülözhetetlenek.” foglalta össze nekünk a Basic’s Hungária Kft. tevékenységét Magyar Dániel.

„Úgy is fogalmazhatnék, hogy mi vagyunk az ipar Tesco-ja. Hozzánk ugyanis egész bátran lehet fordulni munkavédelemmel, karbantartással, berendezéssel, anyagmozgatással, környezetvédelemmel kapcsolatos, illetve teljesen egyedi beszerzési igényekkel is.”

Az általuk folytatott tevékenységre nagyon komoly igény mutatkozik

Elmondása szerint társtulajdonosként van jelen a cég működésében, és az eredményességet tekintve pozitív tendenciáról számolt be nekünk:

„Igyekszünk mindkét fél számára előnyös, korrekt és hosszú távon is fenntartható üzleti kapcsolatot kialakítani a partnereinkkel. A számok alapján ők is elégedettek a közös munkával, ugyanis mostanra mintegy 1,5 milliárd forintos éves forgalmat tudunk realizálni.

Célként tűztük ki a legmodernebb szolgáltatási színvonal biztosítását a vásárlóink számára, egyúttal a szállítóinkkal folytatott együttműködések kapcsán a hosszútávú eredményesség fenntartására törekszünk.

Mindezt lehetőség szerint úgy igyekszünk megvalósítani, hogy a velünk dolgozó munkatársak számára is biztosítani tudjuk a megfelelő környezetet, valamint a fejlődés lehetőségét.”

A jelenleg megoldásra váró kérdésekre és a teljesítendő kihívásokra vonatkozó kérdésünkre nem nevezett meg konkrétumokat. A Bizalmi Körön belül tapasztalható folyamatos brainstorming következtében ugyanakkor egész biztosan kellő inspirációt fog találni a tovább fejlődéshez.

Amikor a munka mellett jut némi idő a szabadidős tevékenységekre

„Két gyermekem van, a rendelkezésre álló szabadidőm jó részét igyekszem velük tölteni. Nem vagyok egy otthonülő típus. Szeretek kimozdulni otthonról, és kifejezetten kedvelem a szabadban végezhető programokat.”

– válaszolta nekünk a „mit csinálsz, amikor nem dolgozol” kérdésünkre.

Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts