Vegyél részt a klubeseményeken úgy, ahogy neked komfortos!

Nincs olyan ember, vállalkozás vagy vállalkozó, akit ne érintene érzékenyen az aktuális pandémiás helyzet. Ugyanakkor mindannyian máshogy reagálunk és más a “túlélési stratégiánk”.

Ami viszont stabilan közös és egyezményes pont, hogy aktuálisan leginkább egymás tapasztalataiból tudunk a legtöbbet tanulni, mivel nincs igazán jól bevált régi gyakorlat, csak friss jó vagy rossz tapasztalat.

Célunk, hogy minden klubtag a lehető legnagyobb mértékben vehessen részt a tapasztalatmegosztásban, legyen bármilyen is a viszonya a vírussal, ezért a következő lehetőségeket és megoldásokat kínáljuk.

Hibrid klubvacsorák októbertől

A mastermind találkozókon már jó ideje működik a hibrid találkozó, ahol a tagok egy része online jelentkezik be az alkalomra, miközben a többiek fizikailag vesznek részt a találkozón. 

Most a klubvacsorákon is bevezetjük ezt a formátumot, tehát azon tagok, akik nem tudnak vagy a közösségektől tartózkodva nem szeretnének részt venni a helyszínen, számukra online részvételt biztosítunk.

Ennek keretében a belső csoportban a teljes klubvacsorát közvetítjük és egy moderátor segítségével online asztalokat is kialakítunk, ahol az elektronikusan csatlakozók folytathatnak beszélgetéseket. Kvázi, mintha egy külön, online asztalnál ülnének.

Személyre szabott üdvözlési mód

Színkódokat vezetünk be az októberi alkalomra az elfogadott üdvözlési formák jelzésére.

Adott színű karszalag viselésével minden klubtag jelezheti, hogy milyen kontaktust támogat/tolerál:

  • Piros: Csak köszönés, intés, semmi fizikai kontaktus.
  • Sárga: Maximum kézfogás, ökölpacsi lehetséges.
  • Zöld: Kézfogás és ölelés is megengedett.
A bejelentkezésnél mindenki számára kötelezően választható egy szalag, ezzel elkerülve a kényelmetlen helyzetet, hogy bárki “ráerőltesse” a kontaktust a klubtársára.

Szellősebb asztalok

A klubvacsorákon kijelölünk szellősebb asztalokat, ahol kevesebb ülőhellyel igény szerint nagyobb távolság tartása lehetséges.

Ezek az asztalok piros jelölést kapnak.

Itt 10 helyett 6 fő tud helyet foglalni és természetesen bátran viselhet mindenki maszkot, amennyiben így érzi magát komfortosabban.

Szellőztetés, fertőtlenítés, érintésmentes vacsora

A termeket gyakrabban szellőztetjük, minden helyszínen biztosítjuk a kézfertőtlenítés lehetőségét és a használati tárgyakat (akárcsak a mastermind tárgyaló asztalait) rendszeresen fertőtlenítjük.

A Haris Park részéről biztosítottak minket, hogy a személyzet a maszk hordása mellett az ételszervírozásban is segítségünkre lesz, így nem kell mindannyiunknak megfogni ugyanazokat a kiszedőket.

Bízunk benne, hogy az intézkedések elnyerik a klubtagok és a vendégek tetszését, s így a lehető legnagyobb mértékben be tudnak vonódni a rendezvényekre, akár online, akár a helyszínen.

Recommended Posts