A tradicionális ügyvédi irodák működését kombinálva a szilícium-völgyi szervezeti kultúrával

Magyar Csabának, a Crystal WorldWide Zrt. vezérigazgatójának a bemutatásával ezidáig adósok maradtunk nektek. Csaba ugyanis már korábban csatlakozott hozzánk a Bizalmi Kör 500+ Deák vezetői csoporthoz, most pedig a róla és a vállalkozásáról szóló interjút is sikerült pótolni. 

Úgyhogy fogadjátok szeretettel a beszélgetés leiratát:

„Nemzetközi vagyontervezéssel és üzleti tanácsadással foglalkozunk. Továbbá a vagyontervezés, illetve üzleti tanácsadás megvalósításhoz szükséges jogi és pénzügyi szolgáltatásokat is biztosítjuk az ügyfeleinknek.

Az ügyfélkörünk olyan cégtulajdonosokból és az ő ügyvédjeikből áll, akik nemzetközi szinten szeretnék diverzifikálni a vagyonukat. Őket a budapesti irodában tizenöt fős csapattal szolgáljuk ki.”

Csaba elmondása szerint a cégcsoport mögött nemzetközi háttér és rutin áll, egyúttal a vállalkozás indításának a miértjéről is mesélt egy kicsit:

„A cégcsoportunk egyébként 29 éve indult, és a világ számos adóparadicsomában jelen van saját irodákkal. Kollégáink olyan adózási és jogi szakértők, illetve vagyonvédelmi specialisták, akik személyre szabott megoldást kínálnak az ügyfeleknek.

A működésünk során a tradicionális ügyvédi irodák működését kombináljuk a szilícium-völgyi szervezeti kultúrával. A vállalkozás elindítását az a motivációs faktor indukálta, hogy a multinacionális cégek tulajdonosai által alkalmazott vagyontervezési modelleket hozzuk el a közép-európai vállalkozói rétegnek.”

Szerencsére nem minden ágazatra nyomta rá a bélyegét a pandémia, ennek megfelelően a Crystal WorldWide Zrt. működését sem befolyásolta a járvány:

„Heterogén ügyfélportfolióval dolgozunk, ezért a megbízásainkra nem volt jelentős hatással a járvány. Ugyanakkor felgyorsította a cégen belüli digitalizációs folyamatokat, amelyek egyébként sikeresnek bizonyultak.”

Csaba azt is megosztotta velünk, hogy milyen témakörök kapcsán várja a Bizalmi Körön belüli eszmecseréket, illetve miben számít ő jártasnak:

„Szívesen hallgatom meg, hogy más vezetők milyen piaci trendeket érzékelnek, hogyan látják a jövőt. Ami pedig az én szakterületeimet illeti, a nemzetközi cégalapítás, befektetési struktúrák, nemzetközi adótervezés, vagyonvédelem, bizalmi vagyonkezelés, vagyonkezelő alapítványok, magántőkealapok terén rendelkezem széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal.”

 A bemutatkozás szokás szerint a hobbi, szabadidő és feltöltődés említésével zárult:

„A szabadidőm legfontosabb hányadát a különféle családi programok teszik ki. Így tudok a leginkább kikapcsolódni és feltöltődni. Olvasni is szeretek, legutóbb például Ottlik Géza: Hajnali háztetők című kötetét olvastam.”


Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts