Késésről, korai távozás – Mastermind

Igen, vannak azok a helyzetek. Dugó, egy utolsó kérdés a kollégáktól, csak be kell ugrani valamiért, oda kell érni a gyerekért, stb.

Miért lehetséges az, hogy egyes emberek akár távoli vidéki városokból is időben odaérnek egy találkozóra, mások pedig a szomszédból is képesek elkésni. Mi a különbség kettejük közt?

A válasz egyszerű. Az időben érkezőnek fontos, hogy ott legyen.

Úgy készült, hogy 6 másik cégvezető véleménye, tudása, tapasztalata és meglátása fontos számára annyira, hogy időben odaérjen. Hiszen gyakorlatilag 6 üzletemberrel beszélt meg tárgyalást, ahol az ő legaktuálisabb kihívásával is fognak foglalkozni.

Emellett megígérte ennek a 6 embernek, hogy ő is ott lesz és segíteni fog nekik a saját kérdéseikben.

Szóval nézhetjük mindkét oldalról, de a lényeg ugyanaz. Akkor nem érsz oda időben vagy akkor szaladsz el a vége előtt, ha nem fontos a csoport és a saját kérdésed sem elég fontos számodra.

Az ilyen csúszások miatt a többiek témáira is kevesebb idő jut, így alacsonyabb érték teremtődik meg. Sőt, ami még tetézi a bajt: legközelebb mások is késni fognak, hisz úgysem tudunk időben kezdeni és ezzel olyan lejtőn indulunk el, amin nehéz lesz megállni.

Fontos hát számodra a saját kihívásod és a szavahihetőséged?

Akkor érkezz időben és maradj, amíg megbeszéltük!


Szeretnéd megtapasztalni Te is, milyen egy exkluzív értékközösség? Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Recommended Posts