Hatékony Bizalmi Kör applikáció 4 lépésben, 5 perc alatt – Videós segédlet

A Bizalmi Kör applikáció folyamatosan fejlődik. Októbertől kizárólag az applikációban lehet bejelentkezni eseményre, de nem ez a legnagyobb hír. Az applikáció célja, hogy könnyedén, 0-24-ben kapcsolatba tudjatok lépni egymással.

Ezen cél elérése érdekében a BIX profilok beköltöztek az applikációba. Ezeken a profilokon tudtok többet mutatni a cégetekből, és ezáltal váltok elérhetővé. Amint kitöltitek őket, könnyen és pontosan kereshetővé váltok a klubtagok számára, így egy-egy igény esetén könnyű lesz felvenni veletek a kapcsolatot. 

A teljes klubtagság névvel, képpel, céggel, elérhetőségekkel már korábban is elérhető volt, de most több újdonság is elkészült. Az applikáció letöltéséről, az esemény bejelentkezésről, az egyes funkciók használatáról és a kapcsolódást elősegítő profilkitöltésről videót is készítettünk nektek!

Hogyan tudsz teljes értékű Bizalmi Kör applikáció profilt létrehozni, hogy megtaláld akire szükséged van és Ő is Téged? Megmutatjuk 4 lépésben, amely mindössze 5 percet vesz igénybe!

1, Töltsd le a Bizalmi Kör applikációt az App Store-ból vagy a Google Play-ről.

Ha a keresőbe beírod, hogy “bizalmi kör“, a zöld Bizalmi Kör logós applikációt fogod megtalálni, Neked pedig pontosan erre van szükséged!

Videós segédlet (0:00 – 0:35).

2. Bejelentkezés

Ha az applikációt letöltötted és sikeresen települt az eszközödön, először is be kell jelentkezned.

A bejelentkezésnél az alábbi képernyő fogad majd Téged, a legfontosabb pedig, hogy mindenképpen azon az e-mail címen jelentkezz be, amelyen kommunikálunk Veled / amit a Bizalmi Kör tagságod kezdetén megadtál a Számunkra. Erre azért van szükség, hogy a rendszer tökéletesen azonosíthasson Téged.

Videós segédlet (0:36 – 1:10).

Tehát e-mail címmel vagy Google fiókkal jelentkezz be az applikációba:

3. Bejelentkezés az októberi klubvacsorákra

Mostantól az applikációba költözött az eseményjelentkezés! Itt megtalálod a következő események részleteit, a programot, helyszínt, sőt, azt is meg tudod nézni, kik vesznek részt az eseményen. Visszajelzésedet egészen egyszerűen megadhatod az “Ott leszek” vagy a “Nem leszek ott” megnyomásával. Azokat az eseményeket, amelyekre már jelentkeztél, a “Jelentkezéseim” lapon találod. (Hamarosan a mastermind találkozók is ide költöznek majd.)

Az applikáció “Események” fülén már elérhetőek az októberi klubvacsorák, ahol a “Jelezz vissza” gombra kattintást követően, “Ott leszek”-re állíthatod a státuszodat, mi pedig örömmel számolhatunk Veled is.

Videós segédlet (1:23 – 2:35).

Az októberi klubvacsorák is a már szeptemberben debütált és nagy sikert aratott, új formátummal kerülnek megrendezésre. Ez azt jelenti, hogy a rövidített hivatalos program keretein belül:

  • Több időt biztosítunk networkingre, így sokkal több új embert ismerhetsz meg, mint eddig.
  • Kizárólag a legaktuálisabb és legégetőbb témákban hívjuk meg előadni, a terület kiemelkedő szakembereit.
  • Dupla kerekasztal-beszélgetést biztosítunk (2 x 20 perc), így akár 15-16 új emberrel is megismerkedhetsz ez idő alatt, dupla annyi inspirációt és tapasztalatot magadba szívva.

Most a klubvacsorának tényleg nagy tétje van, hiszen ezek az inspirációk, tapasztalatok és értékes vezetői kapcsolatok dönthetnek az elkövetkezendő időkben egy cég sikeréről vagy éppen bukásáról.

4. Töltsd ki a profilodat, hogy bárki könnyedén megtalálhasson

Videós segédlet (2:36 – 3:00).

  • Profilszerkesztés

Egy profilkép mellett további képeket is fel tudsz tölteni, amivel átfogóbb képet kaphatnak rólatok és tevékenységetekről a klubtagok.

Címkék megadásával a legfontosabb paramétereket állíthatjátok be, javasoljuk a legfontosabb tevékenységek, szolgáltatások és hobbik/sportok feltöltését. A címkék hamarosan kereshetővé válnak, érdemes mihamarabb feltölteni őket.

Elérhetővé vált egy “Fordulj hozzám, ha” szakasz, ahol megírhatjátok, miben vagytok a legjobbak és miben tudtok másoknak segíteni.

  • Kezelt cégek

Újdonságként már az applikáción keresztül is kezelhetőek a cégprofilok, nem kell hozzá a BIX ügyfélkapu felületre számítógépen csatlakozni. Itt vehetitek fel a további cégeket is, igényeljétek meg az összes saját cégprofilt!

  • Elérhetőségek

A nyitóképernyőn a teljes klubtagság elérhető, de külön fülön tudjátok böngészni a saját klubotok tagjait, illetve a mastermind csoport tagjait is. Így még könnyebben fel tudjátok venni egymással a kapcsolatot. A saját profilon meghatározhatod, hogy elérhetőségeidet ki láthatja: minden klubtag, csak a saját klub, csak a mastermind csoport.

  • Elakadtál?

Az applikációval kapcsolatban ügyfélszolgálatunk tud segítséget nyújtani a klub@bizalmikor.hu címen. Csak írd meg, milyen készüléken és pontosan mit tapasztaltál!

Kellemes böngészést kívánunk az applikációban és az októberi klubvacsorákon találkozunk!

Recommended Posts