Hatékony szervezetépítés, és a tűzoltás elkerülése az áprilisi Kossuth Klubban!

Áprilisban ismét Kossuth-klubeseményt rendezünk, amelynek a központi témája a modern vezetők egyik legégetőbb problémájára ad gyógyírt!

Az április 9-én, 9.30-kor kezdődő Kossuth-klubeseményen egy különleges előadó, Vityi Péter jön el hozzánk, aki a KÜRT Akadémia szenior stratégia és digitalizációs szakértője. Péter márciusban már lenyűgözte Széchenyi Klub közönségét, pont emiatt úgy gondoltuk, hogy ezt az előadást a Kossuth Klub tagjainak is hallaniuk kell! Péter előadása ugyanis egy egyedülálló lehetőséget kínál a klubtagok számára, hogy új perspektívákat sajátíthassanak el a vállalati tűzoltás elkerüléséről és a hatékony szervezeti struktúrák felépítéséről.

Na de miért is érdemes eljönnöd?

 A válasz nagyon egyszerű: a szakértői tapasztalat miatt!

Vityi Péter ugyanis nem csak elméleti tudással rendelkezik, hanem gazdag gyakorlati tapasztalatokkal is, amelyek segítenek a mindennapi üzleti kihívások megértésében és kezelésében. Ez az előadás kiváló alkalom arra, hogy közelebbről megismerd más vállalatok legégetőbb kérdéseit, és azok innovatív megoldásait, ugyanis ezen történetek segítségével a saját problémáidat is könnyen orvosolhatod!

Vezetői networking és tudásmegosztás!

Az előadás mellett azonban a vezetői networking és a tudásmegosztás is fontos szerepet kap majd! Az eseményen lehetőséged nyílik új vezetői kapcsolatokat építeni, illetve a meglévőket erősíteni! A Kossuth Klub találkozói mindig is arról voltak híresek, hogy inspiráló emberek találkozóhelyei, ahol a tudásmegosztás és a közösségi élmény egyaránt fontos szerepet kap.

Az áprilisi esemény a tavasz jegyében újult energiával és frissített programmal vár mindenkit. A megújult helyszín és a sallangmentes, tartalmas előadások garantálják, hogy minden résztvevő értékes és inspiráló élményekkel gazdagodjon.

De mégis kiknek szól ez az esemény?

Nyilván felmerül a kérdés, hogy kiknek lehet hasznos ez a klubesemény? Bővebben: azoknak a klubtagoknak, akik szeretnének naprakész maradni a digitális átalakulás és a vállalati stratégia legújabb trendjeiről, valamint azoknak, akik hisznek a folyamatos tanulás és személyes fejlődés fontosságában. Röviden: mindenkinek! 

Ha érdekel, hogyan lehet hatékonyabban kezelni a vállalati kihívásokat, és szeretnél részt venni egy erős közösségi élményben, akkor ez az esemény neked szól.

Jelentkezz be még ma a Bizalmi Kör-applikáción keresztül, és ne hagyd ki az áprilisi Kossuth-klubeseményt! Várunk szeretettel, hogy közösen fedezzük fel azokat az új perspektívákat és megoldásokat, amelyekkel még sikeresebbé teheted a cégedet. Mi nagyon számítunk rád!

Recommended Posts