MI-lázban a vállalkozások az áprilisi Deák Klubban!

Kevés dologról esik annyi szó manapság, mint az MI-ről, de mégis hogyan tudják felhasználni a cégek ezt az eszeveszett tempóban rohanó újítást? Az áprilisi Deák Klub erre a kérdéskörre fog fókuszálni!

Körülbelül egy hónapja jelent meg egy blogcikkünk, amely a “Mesterséges Intelligencia: Áldás vagy átok” címet viselte. Akármilyen furcsa is belegondolni, a technológia már azóta is óriási változáson ment keresztül, a fentebb említett írás címében feltett kérdés azonban még mindig aktuális!

A kérdések viszont azért vannak, hogy megválaszoljuk őket, az április 10-én, 9.30-tól kezdődő Deák Klubban pedig a stratégiai partnerünk, a HVG által delegált Bene Gergővel pont erre teszünk kísérletet!

Az AI Media alapítója ugyanis egy rendkívül gyakorlatias, mégis megdöbbentő workshop keretein belül bemutatja majd nekünk, miként kell használni a legmenőbb AI-szoftvereket, és mik azok az apró trükkök, amelyek segítségével a maximumot hozhatjuk ki ezekből a programokból!

De mégis mire jók ezek a praktikák? 

Például pár perc alatt egy komplett marketing-stratégiát összeállíthatunk velük, vagy épp másodpercek alatt összerendezhetünk egy kesze-kusza Excel-fájlt! Így már egyből érdekesebb a dolog, ugye?

Garantáljuk, hogy Gergő előadása után teljesen másként tekintesz majd az MI-re, van azonban egy másik érdekes aspektusa is a klubeseménynek! Nevezetesen a vezetői networking, és a tudásmegosztás, amelyekre rendkívül büszkék vagyunk a Bizalmi Körben!

Ha klubesemény, akkor vezetői networking!

Hónapról hónapra imádjuk megtapasztalni, ahogy a szemünk előtt vadiúj kapcsolatok, sőt, néha barátságok jönnek létre, amelyek mind az üzleti, mind a magánéleti aspektuásból is megváltoztatják a tagjaink életét!

Az új kapcsolódásokat pedig a megújult helyszínünk, a sallangmentes programok, illetve a lendületes előadások is aktívan támogatják, amelyeknek köszönhetően a klubtagok életreszóló élményeket vihetnek haza magukkal!

Nem akarsz lemaradni az új kapcsolatokról, és napjaink legfontosabb trendjéről? Akkor mindenképp gyere el április 10-én, 9.30-tól megrendezendő Deák-klubeseményünkre!

Jelentkezz be még ma a Bizalmi Kör-applikáción keresztül, és ne hagyd ki a jövő havi találkozót! Mi ott leszünk, és Te?

Recommended Posts