Együtt sokkal többet leszünk képesek elérni, nagyobb értéket teremthetünk és gyorsabban tudunk előre haladni

Bemutatkozik a Bizalmi Kör 500+ Vezetői Klub elnöksége

Krnács Péternek, az ÉSK Innovációs Kft. ügyvezetőjének és tulajdonosának vezetésével alakult meg az idei év januárjában a Bizalmi Kör 500+ klubjának elnöksége. A jelenleg 21 tagot számláló szervezet vezetésében résztvevők a klubon belüli kapcsolatok erősítését tűzték ki általános célként.

„A Bizalmi Kört egy közösségnek fogom fel, ahol nemcsak üzleti szempontból segítjük egymást, hanem adott esetben szellemi és lelki támogatást is nyújtunk a beszélgetőpartnerünknek. Ahogy mondani szoktam,

az ügyvezetés a legmagányosabb sport, ebben a közegben viszont könnyű megértő fülekre találni.”

– kezdte a klub szellemiségének összefoglalását Krnács Péter, a Bizalmi Kör 500+ klubjának elnöke.

Krnács Péter, elnök

„Itt őszintén megoszthatok egy problémát, mindenféle megfelelési kényszer nélkül. Egy-egy ilyen beszélgetés során nemcsak a megoldáshoz kerülök közelebb, az értékes tanácsok mellett fel is töltődöm lelkileg. Kedvelem, hogy a klubtagok egyben kultúremberek is, akikkel az üzleti jellegű kérdések mellett egyéb témákról is tudok beszélgetni. Elnökként igyekszem tovább erősíteni a klubon belüli közösséget.” – tette hozzá Krnács Péter.

Az elnök munkáját Üveges Renáta, a CIB Bank – Újpesti Fiókjának vezetője, mint belső kapcsolatokért felelős elnökségi tag segíti. A pénzügyi területen szerzett 16 évnyi szakmai tapasztalata kiváló táptalajt szolgáltat ahhoz, hogy a klubban lévő cégvezetőket a legjobb szakmai tanácsokkal tudja ellátni.

Azt gondolom, hogy a klubon belül szükség van valakire, aki egy olyan bizalmi témában tud hatékony segítséget nyújtani, mint a pénzügyek. Külön öröm a számomra, hogy ezt a szerepet, mint belső kapcsolatokért felelős elnökségi tag tudom abszolválni.” – emelte ki Üveges Renáta.

Üveges Renáta, belső kapcsolatokért felelős alelnök

„A klubtalálkozók kiváló alkalmat szolgáltatnak arra, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást.

Ehhez mindenképpen szükséges egyfajta nyitottság mindenki részéről. Mint belső kapcsolatokért felelős személy aktívan dolgozni fogok rajta, hogy kis idő múlva minden egyes klubtagot jó ismerősként köszönthessem.” – fogalmazta meg személyes célkitűzését Üveges Renáta.

A Bizalmi Kör 500+ klubjának külső kapcsolatokért felelős elnökségi tagjaként Dr. Benyó Zoltán, a BestLed Kft. ügyvezetője és tulajdonosa igyekszik támogatni az elnök munkáját.

„Hiszek abban, hogy ha mint eltérő területről érkező és más-más szakmai tapasztalattal rendelkező személyek összefogunk, akkor

együtt sokkal többet leszünk képesek elérni, nagyobb értéket teremthetünk és gyorsabban tudunk előre haladni.

– hangsúlyozta az együttműködés fontosságát Dr. Benyó Zoltán.

Dr. Benyó Zoltán, külső kapcsolatokért felelős alelnök

„Olyan személyek csatlakozását várom a klubba, akiknek a tagsággal céljaik vannak, illetve kellő nyitottsággal viseltetnek a közösség felé. Emellett fontosnak tartom a hitelességet is, hogyha megbeszélünk valamit, akkor ahhoz mindkét fél tartja magát.” – tette hozzá Dr. Benyó Zoltán.

Az újonnan alakult elnökség egy évre szóló mandátumának fő fókuszaként a Bizalmi Kör szellemiségének erősítését határozta meg. Ehhez kapcsolódóan szorgalmazni fogják, hogy a tagok találkozzanak és kapcsolódjanak egymással, és természetesen érezzék jól magukat a klubon belül.

A Bizalmi Kör 500+ Vezetői Klub elnöksége

Krnács Péter – elnök

Krnács Péter, elnök

ÉSK Innovációs Kft., ügyvezető, tulajdonos

Az építész végzettségű szakember által irányított ÉSK Innovációs Kft. tevékenysége nem merül ki a teljeskörű építőipari tervezésben és generáltervezésben, a kivitelezést is lebonyolítva bizonyítják, hogy az általuk tervezett épületek a tervezett költség keretből, pontosan úgy építhetők meg, ahogyan az a terveken szerepel.

Az általa vezetett cég egy dinamikus fejlődési fázisban van, amit igyekszik a lehető legnagyobb körültekintéssel és hatékonysággal levezényelni. Ebben az intenzív időszakban nem sok ideje jut a pihenésre, hiszen több tucatnyi fontos problémát kell megoldania napi szinten.

A Bizalmi Kör már a társaság miatt is feltöltődést jelent a számára, az 500+ klub elnökeként igyekszik aktívan hozzájárulni a közösség erősítéséhez.

Dr. Benyó Zoltán – Külső kapcsolatokért felelős elnökségi tag

Dr. Benyó Zoltán, külső kapcsolatokért felelős alelnök

BestLed Kft., ügyvezető, tulajdonos

Egy világítástechnikai tervező, forgalmazó és kivitelező vállalkozást vezet, korábban pedig egy internetszolgáltató cég tulajdonosa volt. Műszaki szakember, aki munkájában mindig a legmagasabb minőség elérésére törekszik.

Az összefogással és szakmai együttműködéssel kapcsolatos hitét számos sikertörténet igazolja, akár a Bizalmi Körön belül is. Tenni akaró és nyitott személyek csatlakozását várja a klubba, akikkel jobban megismerve egymást számos új lehetőség is megnyílhat.

Szabad idejében igyekszik minél többet a családjával lenni, akiknek a társaságában kikapcsolódhat és feltöltődhet.

Üveges Renáta – Belső kapcsolatokért felelős elnökségi tag

Üveges Renáta, belső kapcsolatokért felelős alelnök

CIB Bank – Újpesti Fiók, fiókvezető

Tizenhat évnyi szakmai tapasztalatot tudhat maga mögött a pénzügyi szektorban. Tisztában van vele, hogy a pénzügyekkel kapcsolatos kérdések minden vállalat életében kiemelt fontosságúak, ezért tudásával és tapasztalataival szívesen segít a hozzá forduló cégvezetőknek.

Munkájában és magánéletében is a harmóniára törekszik, fontos számára az őt körülvevő közeg és az a pozitív energia, ami egy összetartó közösséget jellemez. Célorientált személyként egy éven belül bankfiókjával országos szinten a TOP 3-ba kerülést, míg a klubon belül minden egyes taggal a jó ismeretség kialakítását tűzte ki maga elé.

Szabadidejében egy egészen különleges hobbinak hódol, a párjával ugyanis szeretik a nagyhalas horgászatot különleges helyszíneken. Emellett egy baráti körben rendszeresen szervezett önismereti játékesten talál alkalmat a feltöltődésre.


Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts