Néhány négyzetméteren tömörül több száz évnyi vezetői tapasztalat

Bemutatkozik a Bizalmi Kör MRD+ Vezetői Klub elnöksége

Barabás Árpád, a Barabás Téglakő Kft. tulajdonosának vezetésével alakult meg a 2019-es év első periódusában a Bizalmi Kör 1 MRD Ft éves forgalmat meghaladó klubjának elnöksége.

Barabás Árpád, elnök

„Korábban üzleti reggelikre jártam, az ott átélt vegyes tapasztalatok miatt bizonytalan voltam, amikor ismerősök a Bizalmi Körbe invitáltak. Itt viszont elsőre is más volt a légkör, a hangulat.” – mesélt a csatlakozásának körülményeiről Barabás Árpád, a Bizalmi Kör MRD+ klubjának elnöke.

Ide építő szándékkal járnak az emberek, akik egytől egyig akarnak az élettől valamit, hajlandók tenni érte és van jövőképük. Rendkívül hasznosnak találom, hogy külön közösség jött össze milliárdos forgalmat bonyolító cégvezetőkkel. Mindannyian hasonló feladatokkal és problémákkal nézünk szembe.

Előfordul, hogy hónapokig csak én adok tanácsot a többieknek, aztán jön egyetlen árva ötlet és alapvetően befolyásolja a cégem működését pozitív irányba.”

„Ide tanulni is járunk, méghozzá egymástól. Gondoljunk csak bele, hiszen itt néhány négyzetméteren tömörül több száz évnyi vezetői tapasztalat, megfűszerezve egy jó adag segítőkészséggel és pozitív gondolkodásmóddal. Ebből csakis remek ötletek születhetnek.” – foglalta össze egy-egy klubest legfontosabb hozzáadott értékét Barabás Árpád, a Bizalmi Kör MRD+ klubjának elnöke.

Az elnökségen belül Banga Ildikó, a The Body Shop magyar franchise partnerének, az Avanzo-Trade Kft-nek résztulajdonosa és kereskedelmi vezetője felel a belső kapcsolatokért. Neki is van összehasonlítási alapja a Bizalmi Kört, illetve más networking szervezeteket illetően. Az alapvető különbségeket így fogalmazta meg:

Banga Ildikó, belső kapcsolatokért felelős elnökségi tag

„Ez a társaság egyértelműen okos, intelligens emberek közössége. A beszélgetések nem az eladásról szólnak, sokkal inkább barátiak, leginkább egy mesterelme csoportban tapasztaltakhoz hasonlíthatók. A tagok közt sokkal belsőségesebb és személyesebb a viszony, mint amit más eseményeknél tapasztalni lehet.”

„Bátorítom a klub iránt érdeklődőket arra, hogy jöjjenek el a próbavacsorára, nem fogják megbánni.

Minden klubvacsorán tanulunk, elvégre rengeteg tapasztalat és ötlet cserélhet itt gazdát, amivel szinte minden problémára meg tudjuk találni a megoldást.

Még egyszer hangsúlyozom, a beszélgetések elsődleges célja nem a sales, hanem az értékadás a másik számára.” – invitálta a klubtagság iránt érdeklődőket Banga Ildikó, a Bizalmi Kör MRD+ klubjának belső kapcsolatokért felelős elnökségi tagja.

„Amióta csatlakoztam a Bizalmi Körhöz, valósággal kinyílt a világ” – kezdte mondandóját Jámbor Árpád, a Record Ajtó Kft. ügyvezetője, aki a Bizalmi Kör MRD+ klubjának elnökségében, mint külső kapcsolatokért felelős elnökségi tag vesz részt.

Jámbor Árpád, külső kapcsolatokért felelős elnökségi tag

„Sok hasonszőrű döntéshozóval van lehetőségem itt beszélgetni, akik hozzám hasonló problémákkal találkoztak már. Számos hasznos ötlet hangzik el arra vonatkozóan, hogy milyen irányokba érdemes továbbmenni, mit érdemes kipróbálni, mi működik és mi az, ami nem. Külön értékes, hogy ebben a klubban speciel milliárdos forgalmat lebonyolító cégek vezetői találkozhatnak, akik így egymás közt oszthatják meg egészen speciális tapasztalataikat.”

„Egy klubvacsorát ahhoz tudnék hasonlítani, mint amikor hazaér az ember.

Béke és nyugalom vesz körül, elkezdek töltődni. Ez egy olyan közeg, ahol jól érzem magam. Mindig jön egy ötlet a meghívott vendégektől, beszélgetőpartnerektől. Sokszor három oldalt is teleírok a felmerült gondolataimmal.– osztotta meg velünk Jámbor Árpád, külső kapcsolatokért felelős elnökségi tag.

Ugyanebben a szerepkörben segíti az elnökség munkáját Nemess Viktor, a Taképszolg Kft. tulajdonosa.

Nemess Viktor, külső kapcsolatokért felelős elnökségi tag

„A Bizalmi Kört először ismerősök ajánlották nekünk. Kifejezetten szimpatikus, hogy olyan cégvezetőkel lehet itt időt eltölteni, akik sikeresek és nyitottak. Mindenféle érdek nélkül osztjuk meg egymással a bevált megoldásainkat és a sikereinket.”

„Itt mindig kötetlen, kellemes hangulat uralkodik, lelkes és jó emberekkel tudok beszélgetni. Pozitívan állunk egymáshoz, bármiféle érdek nélkül.

Megosztjuk a tapasztalatainkat és igyekszünk hozzájárulni egymás sikeréhez.”

„Aki ugyanígy gondolkodik, az jöjjön el és nyugodtan higgye el, amit itt lát. Sok olyan emberrel beszélek, aki már nem jár el semmilyen más klubba, csak ide.” – üzente a csatlakozás iránt érdeklődőknek Nemess Viktor, külső kapcsolatokért felelős elnökségi tag.

Recommended Posts