Új feltételek- Magasabb bekerülési korlátot határozott meg a Bizalmi Kör elnöksége

Az elmúlt évek tapasztalata és az elnökségekkel történő egyeztetések eredményeképp a Bizalmi Kör Vezetői klubokban a bekerülési feltételeket kiegészítettük. Célunk az volt, hogy vezetői klubként tovább erősítsük a szolgáltatásaink minőségét.

Lassan 9 éve dolgozunk azon, hogy a cégvezetők legfontosabb kihívásaira megoldásokat szállítsunk a Bizalmi Kör vezetői klubok által. A legutóbbi fontos mérföldkő 2018-ban volt, amikor a klubokat forgalom alapján szegmentáltuk.

Megértettük, hogy hasonló méretű cégek vezetői vélhetően hasonló kihívásokkal küzdenek, ezáltal úgy tudunk nagy értéket létrehozni, ha hasonló méretű cégek hasonló kihívásokkal küzdő cégvezetőit tömörítjük klubokban.

Már akkor pontosan tudtuk, hogy kizárólag forgalom alapján nem lesz tökéletes a szelekció, ugyanakkor nem láttuk magunk előtt az igazán jó megoldást.

Az elmúlt évben többször merült fel, hogy a vezetői kihívásokban a forgalom mellett leginkább a munkatársak létszáma a meghatározó. Az elnökségi és a mesterelme vezetői meetingeken kerestük a választ a kérdésre, hogyan határozzuk meg a bekerülési korlátokat annak érdekében, hogy valóban a lehető leginkább hasonló cégek tulajdonosai, vezetői kerüljenek egy-egy klubba vagy mesterelme csoportba. 

Év végén, a Legjobb Ügyfélélmény kampányban már futtattunk egy pilot projektet, ahol a cégek besorolásánál elsősorban a munkatársak létszámát vettük figyelembe. Ez a projekt rendkívül sikeres volt, hiszen valóban hasonló cégek versenyeztek egymással.

Ekkor már tudtuk, hogy mind a klubok, mind a mesterelmék szempontjából rendkívül fontos lesz, hogy a forgalom mellé a munkatársak létszámát is bevezessük, mint bekerülési feltételt. 

A munkatársak létszáma nem csak kézenfekvő, hanem jól meghatározó feltétel, hiszen az a cégvezető, aki 50 fős céget kereskedő vezet, hasonló típusú vezetői kihívásokkal néz szembe, mint egy másik, hasonló létszámú szolgáltató cég vezetője.

Ezáltal a klubba kerülés feltételeként a forgalom mellé bekerült a munkatársak létszáma. 

A két dimenzió között ÉS kapcsolat van, azaz, abba a klubba kap meghívót az adott cég, ahol a forgalmi és létszám kritériumoknak is megfelel.

A konkrét kritériumok az alábbiak:


TOP Vezetői Klub

500+ Vezetői Klub

MRD+ Vezetői Klub
Legalább
50M Ft éves forgalom
és
Legalább
5 fő bejelentett munkavállaló
Legalább
500M Ft éves forgalom
és
Legalább
15 fő bejelentett munkavállaló
Legalább
1MRD Ft éves forgalom
és
Legalább
40 fő bejelentett munkavállaló

Minden új klubtag abba a klubba kap meghívást, ahol mindkét feltételnek megfelel. Tehát, egy 1MRD Ft éves forgalmú, 35 főt foglalkoztató cég vezetője az 500+ klubba nyer meghívást.

Valós probléma a KATA-s munkavállalók kérdése, két okból:

  • Sok cég használja a KATA-s foglalkoztatást külső munkavállalók, értékesítők esetén. 
  • A KATA-s munkavállalók száma nem ellenőrizhető BISNODE rendszerén keresztül.

A KATA-s munkavállalók létszámát az alábbi módon ellenőrizzük:

  • 2 fő KATA-s munkavállaló számít 1 fő bejelentett munkavállalónak
  • Az ellenőrzés során a cég az alábbi módon tudja bizonyítani a KATA-s munkavállalók számát: 
    • Keretszerződéssel
    • Az elmúlt 3 havi, munkavállalóktól beérkező számlák átküldésével

Ezen bizalmas információkat a Bizalmi Kör titoktartás mellett, kizárólag betekintés céllal vizsgálja, azokat nem tárolja sehol, amennyiben e-mailben érkeznek, az e-mailt betekintés után 1 órán belül törli. 

A Mesterelme csoportokba történő besorolásnál szintén a fenti limiteket használjuk, melyeket kiegészítünk magasabb szintű profilozással, azzal a céllal, hogy ne csak hasonló méretű, de hasonló érdeklődésű, hasonló kihívásokkal küzdő cégvezetők kerüljenek egy – egy mastermind csoportba.

A jelenlegi klubtagság, illetve azok, akik a fenti feltételeket nem teljesítik, 2021. Május 30-ig. Korlátozás nélkül vehetnek részt az adott klub életében. Ezután indokolt esetben, korlátozott számban, elnöki engedéllyel. 

Reményeink szerint ezzel a döntéssel tovább tudjuk növelni a Bizalmi Kör vezetői klubok szolgáltatásainak értékét, és ezzel együtt a klubtagok elégedettségét.


Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts