Hobbiként indult, mára nemzetközi terjeszkedés előtt álló vállalkozássá nőtte ki magát

Vinczellér Dáviddal, a Meknetis Kft. társalapítójával beszélgettünk annak apropóján, hogy üzlettársához Kovács Erikhez hasonlóan ő is csatlakozott a Bizalmi Körhöz.

Mivel Erik sokat mesélt nekünk már a cég alapításának körülményeiről és a tevékenységről, ezért Dávidot főként a saját feladatairól, a jövőbeli tervekről, illetve az őt foglalkoztató elfoglaltságokról kérdeztük.

A kezdeti lépésekről, illetve a feladatok elosztásáról

„Adott volt számunka a mágneshorgászat, mint hobbi. Akkoriban nekem már volt némi tapasztalatom dropshipping kereskedelemben, illetve egy weboldalt is fel tudtam már építeni”

-mesélt nekünk Dávid a Meknetis Kft. 2016-os születésének körülményeiről.

„Úgy voltunk vele, hogy miért ne próbálnánk ki. Először kétféle mágnesből rendeltünk tíz-tíz darabot, megcsináltuk a webshopot, a Facebook oldalt és Youtube csatornát. Elkezdtünk videókat készíteni, és ha először kicsit nehezen is, de szép lassan beindultak a rendelések. Mondhatom azt, hogy mintegy tízezer mágnest eladtunk már, és a célunk a további bővülés.

Ami a feladatokat illeti, a cégen belül én intézem az anyagbeszerzést, valamint a weboldal kezelését is. Nagyjából másfél évvel ezelőtt sikerült megtalálnunk azt a megbízható partnert, aki egyedi kivitelben, a mi igényeinkhez igazodva biztosítja a speciális burkolattal ellátott, más strapabíró mágneseket.”

Jelenlegi tervek, illetve megvalósításra váró feladatok

Dávid több aktuális kihívást is megemlített, amelyek kapcsán természetesen szívesen fogad minden tapasztalatot és javaslatot a Bizalmi Körön belül:

„A tervünk az, hogy elkezdünk egy kicsit nyugatra is lépkedni. A német és osztrák piacraszánt webshopunk fordítása nemsokára elkészül, közben az Amazonnal is szemezgetek. Oda is jó volna bekerülni.

Hazai fronton szeretnénk a termékeinkkel a boltokba is bekerülni. Vagyis megcéloztuk a viszonteladók számára történő forgalmazást. Ezen a területen nincs tapasztalatunk, tehát nem ismerjük a bekerülés módját, és hogy egyáltalán milyen mennyiségekkel kalkuláljunk.

Emellett a saját márkás műcsalik forgalmazása is megvalósul a közeljövőben, de a brand építéssel kapcsolatos terveinkben a ruhaneműk értékesítése is szerepel.”

Az e-sport iránt érzett szenvedély töretlenül megmaradt

Természetesen Dávidot is kérdeztük az általa leginkább kedvelt szabadidős tevékenységekről:

„E-sport rajongó vagyok, vagyis én magam is szívesen játszom, de rengeteg élő közvetítést is nézek. Hatalmas piacot látok egyébként ezen a téren, ezért a későbbiekben üzleti szempontból is szeretnénk majd a terület felé orientálódni.”


Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts