Léman Szilvia, a Fitness & Harmony megálmodója

Pszichológusként, tanárként, egészségügyi tudással a hátam mögött álmodtam meg a Fitness & Harmony Alakformáló Szalont.

Egyetemi tanulmányaimat Pszichológiai tanácsadás és beavatkozás szakirányon végeztem, emellett szakképzést szereztem a Pedagógiai Karon. A Szalon működtetése mellett a hozzám fordulóknak kognitív viselkedésterápiás megközelítéssel alkalmazott tanácsadással segítek a problémákkal való küzdelemben, az emberi kapcsolatokban való eligazodásban, a családok egészséges működésében.

Hivatásomnak köszönhetően tudom azzal a plusszal gazdagítani szolgáltatásaimat, amitől azok egyedülállóvá válnak. Fontos a fizikai egészség, a szépülés és fogyás, de mindez mit sem ér a belső harmónia nélkül.

Mindig is igyekeztem olyan biztonságos, elfogadó légkört teremteni, ahol lehetséges szembenézni önmagunkkal és problémáinkkal. Nincs ez másként a Fitness & Harmony Alakformáló Szalonban sem. 

Célok és elképzelések, amelyek megvalósításán nap mint nap dolgozom

Célom egy olyan alakformáló szalon létrehozása volt, melyben minden eddigi egészségügyi tudásomat és tapasztalatomat egyesíthetem, és felkínálhatom a szépség és egészség szinergiáját. Véleményem szerint lehetetlen egy Alakformáló Szalont egészségügyi tudás nélkül felelősségteljesen működtetni. A szalonban található gépek mindegyike orvostechnikai eszköz, amelyeket több éves tapasztalattal a hátam mögött kezelek. Fő motivációm Vendégeim életminőségének és közérzetének javítása, emelése. 

A szalon kialakításánál arra törekedtem, hogy Vendégeim egy olyan igényes, kényeztető ám barátságos környezetbe csöppenhessenek, ahol a nálunk töltött idő feledteti a rohanó hétköznapok gondjait, fáradalmait. Segítséget nyújtunk abban, hogy Vendégeink megszabadulhassanak a nem kívánt súlytöbbletüktől és igyekszünk megtanítani őket az egészségük, és szépségük védelmére is. 

Amiért a Fitness & Harmony több mint egy átlagos alakformáló szalon

A testkezeléseket és fogyasztókezeléseket megelőzően részletes állapotfelmérést végzünk, ekkor Vendégeink bepillantást nyerhetnek az alakformálással kapcsolatos szolgáltatásaink körébe is, így az adott problémának megfelelően, egyénre szabottan választhatjuk ki együtt a kezeléseket, illetve azok kombinálását. Mindez a kölcsönös megelégedettség miatt is elengedhetetlen. Számomra fontos Vendégeim egészsége. Ha az eredmények és az állapotfelmérés alapján a fogyás nem indult be, és az alakformálás nem indult meg, akkor szakemberhez irányítom őket, hiszen a sikertelenség mögött akár egészségügyi probléma is állhat.

Szolgáltatásaink mellett életmódbeli, táplálkozási tanácsokat is felkínálunk, támogatva azt a folyamatot, mely hozzájárul az áhított külső és belső egészség megteremtéséhez és megtartásához. A legnagyobb szeretettel ajánlom a kedves Hölgyek és Urak figyelmébe a Fitness & Harmony Alakformáló Szalont!

A sokoldalúság és a fokozott aktivitás bizony a szabadidő eltöltésének módjában is visszaköszön

„Imádok fejlődni, az életigenlésem talán picivel magasabb az “átlagnál”. Kifejezetten kedvelem az új dolgokat, szeretem a kihívásokat. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a probléma általában feladatként vibrál a fejemben.”

– mesélt nekünk Szilvia az őt foglalkoztató dolgokról, illetve a szabadidejének az eltöltéséről.

„Két gyermek anyukaja vagyok, egyúttal két – remélhetőleg – boldog kutyus gazdija is. A szabadidőmben szeretek utazgatni, és akár a kisgyerek, rácsodálkozom minden újra. Kedvelem még az olvasást is, egyúttal kirándulni és új ismeretekkel gazdagodni is szeretek.”


Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts