Így indul újra a gazdaság és az élet

Lazító intézkedéseket jelent be a Magyar Kormány és a szomszédos országok is megjelentették ütemterveiket, fel kell hát készítenünk vállalkozásunkat is az újraindulásra.

Csehország már egy hete megkezdte a korlátozások fokozatos feloldását, őket követte Svájc, Szlovákia, Horvátország és Ausztria is. Ezekről a tervekről biztosan értesültél Facebook-oldalunkról.

Hogy pontosan milyen intézkedések lépnek életbe, az hamarosan kiderül, de hogy milyen ritmusban éled újra a gazdaság, az a következő hónapok egyik kulcskérdése.

Ezzel a kérdéssel sokat foglalkoztunk az utóbbi 31 Facebook élő interjúnkban, ahol számos tapasztalt vállalkozót kérdeztünk meg intézkedésekről, az ő hozzáállásáról és várakozásairól.

Sokat foglalkoztunk jogi kérdésekkel (munkajoggal, szerződésekkel, munkaszerződéssel), megtárgyaltuk az építőipari és vendéglátóipari tapasztalatokat, de a marketing és a webshopok aktualitása is többször került szóba.

Értelmeztük természetesen a gazdaságélénkítő intézkedéseket szakjogásszal és érdekvédelmi szervezet vezetőjével is.

Annyi inspiráló cégvezetővel és szakértővel beszélgettünk, hogy nem tudunk másra fókuszálni, kizárólag az újraindulásra. 

Mert az az egy dolog biztos, hogy újra kell építenünk magunkat és a vállalkozásunkat, kinek kisebb, kinek nagyobb mértékben.

Ehhez pedig minden tapasztalat hasznos lehet, hogy könnyebben és gyorsabban menjen. Ahogy Széchenyi is mondta:

“Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen.”

Május 13-14-én sokan leszünk. A színpad egyik oldalán 30-an, a másikon akár több ezren. Ekkor lesz ugyanis a Trust Summit, a valaha volt leginspirálóbb konferenciánk:

  • Kiváló üzletemberek. 
  • Rengeteg tapasztalat.
  • 30 inspiráló előadás.

Mindez ingyen!

Trust Summit – május 13-14.

Akik már bejelentették az újraindulást:

Szlovákia újraindul
Svájc újraindul
Ausztria újraindul

Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts