Egyedi készítésű bútorok, legendás ügyfélélménnyel párosulva

Sebők Gábor személyében újabb taggal bővült a Bizalmi Kör Kossuth Vezetői Klub csapata. Úgyhogy nem is tétlenkedtük sokat, szerettük volna mihamarabb meginterjúvolni a PEGAmount Bútormanufaktúra Kft. tulajdonos ügyvezetőjét is. Fogadjátok tehát szeretettel a vele folytatott beszélgetés leiratát:

Egyedi bútorok készítésével foglalkozunk, alapvetően két különböző szegmenst kiszolgálva. A vásárlóink egy része a prémium kategóriát kereső magánszemélyekből kerül ki, a másik hányadot pedig a közületek alkotják. Ők egyébként elsősorban irodával rendelkező, illetve irodaház építéssel foglalkozó cégek.

Ezen vásárlók részére elsősorban olyan termékeket készítünk, amelyek műanyag és fa alapanyagok kombinációjából állnak. Vagyis mindenféle olyan terméket, ami nem élő fa. Egyedi méretre készítünk, tehát mindenféle igényt ki tudunk szolgálni, egy hét főből álló csapattal.

Gábor elmesélte nekünk, hogy milyen tényezők hatására kezdett el annak idején a bútorgyártás ágazatával foglalkozni:

Ami a személyes vonatkozásomat illeti, több mint 25 évvel ezelőtt kezdtem el tolóajtós szekrények forgalmazásával foglalkozni egy barátom felkérésére pénzügyi befektetőként. 

Aztán az élet úgy hozta, hogy hol másodállásban, láttam el ezt a feladatot, 2005 óta pedig már főállásban vezetem a vállalkozást. Maga a PEGAmount Bt. még 2000 decemberében alakult, én csak 2008-ban vásároltam meg. A PEGAmount Bútormanufaktúra Kft. pedig egy cégegyesülés útján jött létre 2018-ban.

Kimondottan jó volt hallani azt, ahogy Gábor az ügyfelek kiszolgálásának módjáról mesélt nekünk:

Folyamatos jelleggel törekszünk arra, hogy egyértelműen a legendás kategóriába tartozó ügyfélélményt nyújtsunk minden vásárlónknak. Odatesszük tehát magunkat, kiemelkedően jók vagyunk ezen a téren, különösen az ügyfélszolgálat minőségét tekintve.

A célunk az, hogy a vevő a legelső érintkezési ponttól egészen a garanciás időszak végéig kifogástalan minőségű kiszolgálást kapjon. Ennek szellemében akár a speciális igényeket is kiszolgáljuk, természetesen a racionalitás határain belül.

Természetesen az aktuális kihívásokra, nagyobb mérföldkövekre vonatkozó kérdésünk most sem maradhatott el:

A járványhelyzet minket nem érintett erőteljesen, még azt is mondanám, hogy egészen jó időszakot éltünk át az első hullám alatt.  Mostanság érezzük inkább a gazdaságban jelentkező megingások hatásait.

A cég struktúrájának átdolgozása viszont borzasztó nagy mérföldkövet jelent az életünkben. Ennek a projektnek fontos része, hogy az eddig egyenlőtlenül terhelt cégvezetőt megpróbáljuk egyenesbe hozni. 

Vagyis más operatív vezetőkkel és értékesítőkkel megpróbáljuk egyenlően elosztani azt a fajta terhelést, ami jelenleg személy szerint rajtam van, és így gátat szab a cég működésének, illetve növekedésének.

Gábor elmondása szerint rendszeresen tesz azért, hogy cégvezetőként folyamatosan a topon legyen és a legjobb teljesítményt nyújtsa:

Folyamatos jelleggel képzem magam, könyvek és kurzusok formájában változó aránnyal. Legutóbb Brendon Burchard – „Sikeres emberek kiemelkedő szokásai” című könyvét dolgoztam fel, illetve jelen pillanatban Henry Ford életéről olvasok egy nagyon érdekes könyvet.

Mindemellett különféle kurzusokon is rendszeresen részt veszek. Novembertől lesz esedékes például egy 10 hónapos kifejezetten cégépítéssel, illetve ügyvezetéssel kapcsolatos kurzus, amit már nagyon várok.

Végezetül a feltöltődés, illetve kikapcsolódás gyanánt leginkább preferált elfoglaltságokról is érdeklődtünk:

Nős vagyok és a felnőtt gyermekeim mellett van egy kicsi, 3 éves fiam is. A családommal töltött idő pedig mindig feltöltődést jelent.  Emellett rendszeresen sportolok. Előszeretettel űzöm például a Bizalmi Körben is népszerű futást, úszást és kerékpározást, vagyis a triatlon egyes elemeit. Ezen kívül az edzőtermi testépítést is nagyon kedvelem.

Az igazi hobbim azonban az elmével és hipnózissal történő foglalkozás, hiszen hipnotizőr is vagyok. Ezt a tevékenységet már több éve művelem, és mindig nagy örömömet lelem benne.


Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts