Vezetői kihívások és változó szervezetek – jön a 8. Stretch konferencia

Milyenek a jövő szervezetei? Mit kell tennünk vezetőként ma, hogy egy jobb holnapot építsünk? Tényleg a remote munkavégzés a jövő? Milyen kihívásokkal találkozunk vezetőként ebben a különleges, új világban? Hogyan építhetünk a piac gyors változásaira adaptálódni képes tanuló szervezeteket? Ezekre a kérdésekre keresik a választ december 2-4 között az idén 8. alkalommal megrendezett Stretch konferencián, amit a következőkben a szervezők mutatnak be.

A leadership és management témákkal foglalkozó eseményen világszínvonalú előadókkal és idén először teljesen online formátummal várunk minden leendő és mostani vezetőt.

Az idei konferencia nem csak abból a szempontból különleges, hogy online formában kerül megrendezésre: a témafelvetés is azt boncolgatja, hogy fontosak a jól megszokott és bevált módszerek, de emellett szükségünk van az új, merőben eltérő gondolkodásmódra is.

Formátumban is ezen gondolkodás mentén igyekszünk kísérletezni, újat keresni: az elmúlt hónapokban mind megtapasztaltuk, mennyire nehéz az egész napot Zoom hívásokban úgy eltölteni, hogy mindig az adott beszélgetésre fókuszálunk, éppen emiatt a konferenciát sok interaktivitással, kerekasztal beszélgetésekkel, vitákkal és előadásokkal igyekszünk izgalmassá tenni.

Három nappal, de rövidebb napirenddel készülünk az alábbi témák mentén:

  • 1. nap – Napjaink kihívásai: az előadók a COVID-19 okozta új helyzetről, a távoli munkavégzésről és az ezekből adódó kihívásokról beszélnek. A nap célja, hogy a vezetők olyan gyakorlati és hatékony tudást szerezzenek, amiket már másnap használhatnak a munkájuk során, mint például hogy milyen egy jó online 1:1 beszélgetés, hogyan lehet online csapatot építeni, hogyan támogassuk az új kollégákat vagy mondjuk a nehézségekkel küzdőket a remote világban. Az előadók többek között Michael Lopp avagy Rands, Scott Hanselman, Shery Brauner és Matt Overall.
  • 2. nap – „Nevezz álmodozónak…”: ezen a napon megpróbáljuk elképzelni, hogy mit hoz számunkra a jövő, és hogy miként fognak jó irányban változni, fejlődni a különböző szervezetek az elkövetkező években, évtizedekben. Az előadók többek között Otti Vogt, Sahana Chattopadhyay, John Knights és Sergio Caredda.
  • 3. nap – A változás vezetése: az egyetlen dolog, ami a következő években nem fog változni, hogy a dolgok elképesztően gyorsan változnak körülöttünk. A harmadik nap célja az előző két nap összekötése. Arra szeretnénk választ találni, hogy napjaink kihívásai mellett milyen változások szükségesek napjainkban, hogy egy jobb jövőt építsünk. Az előadók többek között Linda Rising, Shawn Fair és Jim Szafranszki.

A Stretch konferencia 8 évvel ezelőtt a Prezi és a Ustream közös együttműködésének eredményeként jött létre. Az alapítók célja az volt, hogy az akkor még fiatal budapesti startupokba nemzetközi és valóban világszínvonalú tudást hozzanak, de ezt a tudást a közösség számára is elérhetővé tegyék.

A Stretch most is ezzel a szemlélettel készül: a releváns és minőségi szakmai tartalom az elsőszámú szempont, az ezért felelős szervezők maguk is mind vezetőként dolgoznak, így például Hodicska Gergely “Felhő” a Bitrise fejlesztési igazgatója, Vészi Gábor, a Budapest School alapítója, Orosz Gergely, aki korábban az Ubernél, a Skyscannernél és a Microsoftnál is dolgozott valamint Kutner Keve a Prezi és Nádai Gábor “Mefi” a Bitrise fejlesztési vezetői és Medea Baccifava, a Stretch főszervezője.

A reguláris jegyhez rendkívül kedvezően hozzájuthatnak, 99 $-ért, ugyanis a korábbi Stretch konferenciákhoz képest áttérnek idén online platformra és a szervezők szeretnék, ha mindenkihez eljutna a tartalom, hiszen minden cég számára releváns a téma.
2020-as újítás, hogy a diákokat is szeretnék bevonni a beszélgetésbe, ezért számukra már 30$-ért elérhető a színvonalas, három napos konferencia!


A konferenciára a BizalmikorSentMe kuponkóddal 20% kedvezménnyel vásárolhattok jegyet!


Recommended Posts