Nyerj jegyet a 8. Stretch konferenciára!

Az idei Stretch konferencia olyan alapkérdéseket állít a középpontjába, amikkel mi is nap mint nap foglalkozunk, ezért örülünk, hogy hírét vihetjük az eseménynek. Téged is érdekel, hogy milyenek lesznek a jövő szervezetei, a munkavégzés helye, vagy hogy vezetőként milyen új kihívások várnak ránk? Akkor érdemes játszanod, hogy ingyen részt vehess az online konferencián 2020. december 2-4. között!

Részvételi feltételek:
A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint nyilvános feliratkozói beállítással bekövetni a YouTube csatornánkat és figyelni a sorsolást. (Ha több profilod van, bátran iratkozz fel minddel akár.) Ha a fiókod csatornafeliratkozásai nem nyilvánosak, nem fogjuk látni, hogy követsz minket! Itt találsz útmutatót, hogy hogyan állíthatod be 3 kattintással a láthatóságod!

Bizalmi Kör csatornáját itt éred el.

A nyerteseket saját YouTube-profiljukra írt üzenetben kíséreljük meg elérni a sorsolást követő 24 órán belül. Sikertelenség esetén a pótnyertes lép a nyertes helyébe. (Ezért kövesd a sorsolást és bátran írj nekünk, ha nyertél, hogy küldhessük az ajándékot.)

A nyeremény készpénzre nem váltható. A szervezésben sem a Google (Youtube), sem a Facebook semmilyen formában nem vesz részt. Lebonyolító szervező a Bizalmi Kör Kft.

Nyeremény:
1 db jegy a háromnapos Stretch online konferenciára

Sorsolás:
2020. december 1. a YouTube csatornánkon

Recommended Posts