Megújult a Bizalmi Kör applikáció – frissíts

2021. február második hetében frissítés történt a Bizalmi Kör applikációban, mely Android rendszerű telefonokon már elérhető, iOS-en pedig napokon belül megjelenik. A frissítések legfőbb pontjairól olvashatsz most.

Az applikáció továbbra is kizárólag Bizalmi Kör klubtagok számára érhető el, mivel elsődleges célja a klubon belüli kapcsolódások elősegítése.

Az app új kiadásában új mezők jelentek meg, nagyobb hangsúlyt kaptak a cégadatok és a BIX-ből érkező referenciák is, valamint javultak a keresési lehetőségek.

Szeretnénk ezzel is könnyebbé tenni a kapcsolódást, hogy online is többet tudhass meg a klubtagokról és könnyebb legyen a kapcsolódás és a kapcsolatfelvétel is.

 

Automatikus-e a frissítés?

Elvileg automatikusan le kell frissülnie az applikációnak, ha ez mégsem történne meg a telefonodon, akkor a Google Play áruházban vagy az AppStore-ban keress rá a Bizalmi Kör applikációra és a letöltés gomb helyén a frissítés gombra nyomj rá.

Honnan tudod, hogy friss-e az applikációd?

Ha bármely klubtag adatlapját megnyitod és alul látod a négy menünpontot (Személyes adatok, Cégadatok, Termékek/szolgáltatások és Értékelések), akkor biztosan frissült, nincs vele teendőd.

Mi változott?

Személyes adatok

A profiloldalon (Személyes adatok fülön) kisebb módosításokat láthatsz.

  • Alul megjelent a négy almenüpont, mely segíti a tájékozódást.
  • A profilkép melletti számon láthatod, hogy egy személy mióta klubtag.
  • Az akciógombok alatt a klubtag kedvenc/jellemző idézetét olvashatod.

Ezeket folyamatosan töltjük fel, ha nincs még a profilodon, akkor hamarosan megjelenik majd.

Cégadatok

A Cégadatok fülön látható 

  • a szolgáltatások/termékek felsorolása, 
  • a sztenderd cégadatok (létszám, árbevétel, adószám, székhely) 
  • az aktuális NPS érték
  • honlap, Facebook, LinkedIn profil
  • díjak és elismerések.

Minden céges információ a BIX-profilból érkezik, érdemes hát jól kitölteni. 

Termékek/szolgáltatások 

A Termékek/szolgáltatások fülön láthatóak a BIX-profilon megadott termékek és szolgáltatások, az ott megadott leírással és árral együtt, érdemes tehát ezeket is feltölteni, hogy be tudd mutatni a klubtagoknak és a piacnak is a céged által kínáltakat.

Javasoljuk, hogy ha sok terméket forgalmaztok, akkor kategóriát tölts fel, hiszen értékelni is könnyebb lesz úgy az ügyfelek számára és átláthatóbb is.

Az itt megadott termékek/szolgáltatások elnevezéséből, illetve a leírásból dolgozik az új kereső, így könnyebben megtalálnak azok, akik a tiédhez hasonló profilú céget keresnek. 

Értékelések

Negyedik lapfül az értékeléseké, ahol a céges BIX profilodon leadott ügyfélvélemények olvashatóak. Ezért (is) fontos, hogy gyűjtsd a partnereid visszajelzéseid, hogy a rád kereső klubtagok is lássák, mások mennyire elégedettek veletek és titeket válasszanak.

 

Mi a teendő?

1. Frissítsd az applikációdat, ha szükséges.

2. A BIX-profilodat töltsd ki alaposan: vidd fel a termékeket vagy kategóriákat, hogy megtaláljanak. Tedd fel a díjaitokat és illeszd be a honlap/FB/LIn linkeket.

3. Gyűjts értékeléseket, hogy téged válasszanak.

+1. Keress rá arra a tevékenységi körre, amire aktuálisan szükséged van és válassz partnert!

Recommended Posts