Hufbau Akker – avagy minden, amire egy ingatlan beruházás kapcsán szükség lehet

Turú Dávid személyében újfent egy izgalmas személy csatlakozott a Bizalmi Kör MRD+ NextGen vezetői klubhoz. Az Akker-Plus Kft. vezetője is igent mondott az ilyenkor szokásos bemutatkozó interjúra vonatkozó kérésünkre. Fogadjátok tehát szeretettel az interjú leiratát:

 „A cégünk fő profilja az építőanyag kereskedelem. Az úgynevezett projekt piac mellett kis- és nagy kereskedelmi partnereket szolgáljuk ki. Úgy is fogalmazhatok, hogy igazából szakember kereskedés vagyunk.

A portfoliónk 100%-ban lefedi azt, amire szükség lehet egy családi ház építéséhez vagy bármilyen ingatlan beruházáshoz. Vagyis az építőanyagok, nyílászárók, burkolóanyagok, festékek, épületgépészet, parketták, kerti eszközök, műszaki kellékek, illetve villanyszereléssel kapcsolatos termékek beszerzésében egyaránt segítünk.

Tehát még műszaki termékeket is árusítunk, egyedül a bútorzat területén nem képviseltetjük magunkat.”

Dávid elmondása szerint egészen a gyerekkorától kezdve nem is lehetett kérdés, hogy a későbbiekben a családi vállalkozásban szeretne fontos szerepet vállalni:

„Édesapám az üzlettársaival alapította annak idején Akasztón a tüzépet, én pedig már általános iskolás koromban is a cégnél töltöttem a nyarak nagy részét. Már ekkor tudtam, hogy a tanulmányaim végeztével is itt akarok dolgozni.

Gazdálkodási menedzsment szakot végeztem, de nem a pénzügyi szférában képzeltem el magam hosszabb távon. Egyértelműen a vállalkozói szférára fókuszáltam. Csakis az Akker-Plus Kft.-ben történő szerepvállalás foglalkoztatott, hiszen kiskoromtól fogva ebben nőttem fel.

Először a borászati üzletágunkat ismertem meg közelebbről, majd az építőanyag vonalon a kereskedelem és marketing tartozott hozzám. Aztán megkaptam feladatként az áruházi kereskedelmi irányítást, mostanra pedig már teljes kiskereskedelemért felelek az összes telephelyre vonatkozóan.”

Természetesen rákérdeztünk arra is, hogy a 2020-as évben bekövetkezett markáns változások miként érintették az Akker-Plus Kft. céljait és működését:

„Nyilván számunkra is nagyon sok új kihívást teremtett a kialakult helyzet. Viszont ezeket inkább lehetőségként próbáltunk felhasználni. Az biztos, hogy rendkívül gyorsan kellett reagálnunk az eseményekre.

Mivel sikerült gyors és erőteljes választ adnunk a kialakult új helyzetre, így növekedést tudtunk egyébként produkálni. Persze ettől függetlenül is folyamatosan kihívás elé állítjuk magunkat. 

Szükségünk is van a fejlődésre, mert a felújítási program következtében megnövekedett érdeklődést minél hatékonyabban szeretnénk lekezelni. Továbbá új szegmenseket is nézegetünk, folyamatosan bővítjük a csapatunk 180-190 fős létszámát, miközben az telephelyek nyitásának lehetősége is az asztalon van.”

A szokásos „feltöltődés – önfejlesztés – kikapcsolódás” hármas sem maradhatott ki a feltett kérdések között:

„Rengeteget olvasok, igyekszem folyamatosan szélesíteni a tudásom. A minőségi szakmai könyveken túl szeretek tanulni a nálam tapasztaltabb személyektől, hogy amennyire csak lehet, magamba tudjam szívni az értékes tudásukat.

A szabadidőmet természetesen szeretem a családdal közösen megélni, a velük közösen töltött minőségi idő egyértelmű feltöltődést jelent. A hobbim pedig a quadozás. Egész pontosan túra quadozok, vagyis nagyobb távokra és túrákra is szeretek eljárni, egyfajta kihívásként tekintek erre.”


Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts