Szarvasmarha, juh és sertés vágása, illetve feldolgozása – prémium húspogácsákkal és steak húsokkal

Papp Tibor nemrégiben egy meghívásnak eleget téve tapasztalta meg személyesen, milyen is a hangulat egy Bizalmi Kör rendezvényen. A Bagosi-Hús Kft. ügyvezetőjének pedig olyannyira megtetszett amit nálunk látott és hallott, hogy immáron klubtagként köszönthetjük őt.

Az alábbiakban a vele készített bemutatkozó interjú leiratát olvashatjátok:

„Családi vállalkozásként szolgáljuk ki a vevőinket immáron több, mint 30 éve. A szarvasmarha, juh és sertés vágás, darabolás és feldolgozás jelenti a fő tevékenységünket. Hajdúbagoson található a vágóhidunk, ide szállítjuk a gazdáktól felvásárolt élő állatokat és itt is dolgozzuk fel őket.

Mindemellett néhány éve prémium minőségű BBQ és classic hamburger húspogácsákat, illetve száraz érlelésű steak húsokat is készítünk. A feldolgozott húst pedig hazai kiskereskedőknek, húsboltoknak értékesítjük, zömében Budapesten.”

Tibor elmondása szerint az édesapja alapította a vállalkozást, és aztán szép lassan vette át tőle a stafétát:

„30 évvel ezelőtt egy álomból megvalósított családi vállalkozásként indult a Bagosi-Hús Kft. története. Még édesapám kezdte el felépíteni az üzletmenetet, mostanra viszont gyakorlatilag teljes mértékben átvettem tőle a cégvezetést.

Az üzleti részt intézve jelenleg például a 11 fős csapatunk bővítése jelent nehézségeket. Mondhatni kínlódunk a munkaerőhiánnyal, mert hiába kellene most is ember, nehéz minőségi munkaerőt találni.

Persze helyzettől függően mindig akad kihívás. Aktuálisan a pályázatokkal állunk hadilábon, de többek között a gépjármű beszerzés, a logisztika, vagy a szállítmányozás is okozott már megoldandó problémákat.”

Részben a konstans felbukkanó kihívások miatt is volt relevanciája a Bizalmi Körhöz történő csatlakozásnak:

„Varga Miklóssal és a csapatával csináltunk néhány filmforgatást, és ő említette nekem a Bizalmi Kört lehetőségként.  Aztán Miklós invitálására részt vettem a legutóbbi nagy bulin, és megtetszett, amit ott láttam és tapasztaltam.

A helyzet az, hogy sosem tudhatjuk mikor lehetünk egymás segítségére, sokszor egész váratlan helyről jöhet egy-egy hasznos tipp, tanács vagy gondolat. Nálunk például tervként aktuális projekt lehet majd új tevékenység a multi cégek megcélzása. Ehhez irodai csapatot kell majd építeni, amihez mindenképp jól jöhet majd minden releváns tapasztalat.”

Tibornak a cégvezetés mellett van egy másik kedvenc időtöltése, név szerint a vadászat:

„Egyszerűen imádok vadászni. Amennyiben van egy kis időm, akkor mindig megyek, mert ez jelenti számomra a kikapcsolódás, a feltöltődés és az aktív pihenés forrását.  Nem pusztán a vad elejtése jelenti ebben a szépséget.

Ott van a csodálatos környezet, a természet közelsége, az egymással folytatott beszélgetések. Maga a miliő az, ami magával ragad ilyenkor.”


Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts