Fordítsd az előnyödre az AI-forradalmat az áprilisi Széchenyi Klubban!

A mesterséges intelligencia napjaink egyik legforróbb témája. De mégis miként fordíthatod az előnyödre ezt a vadiúj és folyamatosan fejlődő technológiát? Az áprilisi Széchenyi Klubban erről a témáról lesz majd szó!

Ha április, akkor klubesemény, ez pedig azt jelenti, hogy a Széchenyi Klub tagjai jövő hónapban ismét összegyűlnek a megújult helyszínünkön, az ÖbölHázban, hogy inspiráló előadásokban, és felbecsülhetetlen értékű vezetői networkingben legyen részük!

Na de milyen előadásról is van szó pontosan? 

Stratégiai partnerünk, a HVG által delegált Bene Gergő április 9-én , 15.30-kor kezdődő prezentációjára talán a workshop szó illik a legjobban, ugyanis az AI Media alapítója egy rendkívül praktikus, mégis megdöbbentő “fejtágítást” tart majd a legmenőbb MI-szofteverek használatából, amely után néhány prompt segítségével könnyedén összerakhatsz egy teljesen új marketingstratégiát is. Jól hangzik, ugye?

Gergő a Lánchíd Klub nézőközönségét már kétszer is levette a lábáról, így nem volt kérdés számunkra, hogy más klub tagjai is örömmel megtapasztalnák, mit is tartogat ez a technológia a jövő a cégei számára!

Ha klubesemény, akkor vezetői networking!

Fontos kiemelni, hogy a klubeseményeinken az előadások mellett a vezetői networkingre is komoly hangsúlyt helyezünk! Pont emiatt legalább ennyire várjuk az új kapcsolatok kialakulását, a jóízű beszélgetéseket, és a közös tudásmegosztást is!

Sőt, a megújult helyszín, a sallangmentes programok, illetve a lendületes előadások garantálják, hogy minden résztvevő felbecsülhetetlen értékű új tapasztalatokkal térjen haza!

Nem akarsz lemaradni a 21. század legfontosabb trendjéről? Akkor mindenképp ott a helyed az április 9-én, 15.30-tól megrendezendő Széchenyi-klubeseményen!

Jelentkezz be még ma a Bizalmi Kör-applikáción keresztül, és ne hagyd ki a  jövő havi Széchényi-klubeseményt! Várunk szeretettel, hogy közösen merüljünk el a holnap legfontosabb technológiájában! Csatlakozz hozzánk áprilisban!

Recommended Posts