Folyamatos üzletfejlesztés magas szinten kivitelezve

Hegedűs Viktornak, a Smartphone Hungary Kft. tulajdonosának személyében újabb értékes tagot köszönthet a Bizalmi Kör Lánchíd Klub.

A csatlakozás örömére intéztünk néhány bemutatkozó jellegű kérdést Viktorhoz a cégéről, róla mint vállalkozó, illetve a vele kapcsolatos egyéb érdekességekre is igyekeztünk kitérni:

„A „Smartcsoport” esetében egy 100%-ban magyar vállalatról beszélünk, amely telekommunikációs, számítástechnikai és szórakoztató elektronikai termékek, valamint professzionális ipari eszközök forgalmazásával foglalkozik.

Az alapítás óta folyamatosan nyereségesen működünk, a csaknem 130.000 vásárlónak, valamint a számos elnyert tendernek köszönhetően évről évre növekvő árbevételt tudunk produkálni”

– vázolta fel nekünk a cégcsoport működését nagyvonalakban Hegedűs Viktor.

Természetesen kíváncsiak voltunk arra is, hogy a tartósan sikeres működést minek tulajdonítja:

„A nyereség egy jelentős részét, a fejlődés érdekében évről-évre visszaforgatjuk. A folyamatos fejlesztések a sikeres működés egyik alap pillérének számítanak. Büszkék vagyunk rá, hogy a cég működése csaknem egy évtizede önfenntartó.

Az egyéni vásárlóktól a KKV közületeken keresztül a nagyvállalatokig mindenki meglévő és potenciális ügyfelünk, aki mobil eszközt használ.

Nemrég indítottuk útjára például az úgynevezett flotta programunkat, melynek keretei között nagyvállalatok saját dolgozói felé biztosítunk kedvezményes vásárlási lehetőségeket. A programmal a vállalatvezetés mellett a dolgozó is jól jár, kvázi egy ingyen cafeteriában részesül.”

A „Smartcsoport” mellett Viktor vállalkozói szemlélete és gondolkodása is érdekelt minket:

„Mindig is érdekeltek a mobil kütyük és a távol-keleti piacok. Szóval ez volt az egyik olyan kulcsfontosságú tényező, ami a „Smartcsoport” megalapítására ösztönzött.

Hogyha azt kell megválaszolnom, hogy miben számítok jónak, akkor az üzletfejlesztést, valamint az üzleti kapcsolatteremtést mindenképpen kiemelném. Emellett pedig szintén ebbe a kategóriába sorolom a speciális eszközök és megoldások felkutatását.

Az üzleti kommunikáció, a HR és a csapatépítés területén mindeközben keresem a fejlődési lehetőségeket. Egyúttal a műszaki szakértelmem fejlesztése, valamint az újabb piacok megismerése szintén foglalkoztat.”

Mivel az élet nemcsak az üzletről és a vállalkozásról szól, hanem sok minden másról is, erről kérdeztük:

„Egy nyolc és egy öt éves gyermekem van, igyekszem minél több minőségi időt eltölteni velük és a feleségemmel. A nagyobbik gyerkőccel rollerezés, a kisebbel pedig biciklizés szokott lenni a program.

Szeretjük az aktív kikapcsolódást, ezért a Balaton és a Felső-Tisza bebarangolása is a kedvelt elfoglaltságaink közé tartozik. Csakúgy, mint a wellness és a fitness.

Emellett szívesen töltök időt a barátokkal is, illetve egy-egy jó mozira vagy színházra is vevő vagyok. Olvasni is szeretek, az utolsó általam olvasott könyv szerzője Ungvári Tamás, a címe pedig „Hemingway háborúja” volt.


Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts