Bővített funkciók a Bizalmi Kör applikációban

A Bizalmi Körnél hiszünk a folyamatos fejlesztésben és fejlődésben, amivel időről időre, egyre nagyobb értéket tudunk teremteni. Egyik legnagyobb értékünk a közösség, melyet kiváló emberek alkotnak és a bizalom köt össze.

Azért, hogy a jövőben még könnyebben találjatok egymásra, tartsátok a kapcsolatot és építsétek a körötök, most (2020. áprilisában) új frissítések érkeztek a Bizalmi Kör applikációba.

(A frissítéshez keress rá a Bizalmi Kör applikációra a Playstore vagy Appstore listájában és nyomj a “Frissítés” gombra.)

Gombok a névjegynél

Szeretnénk még jobbá tenni a klubon belüli kapcsolatépítést. Ezért a profilokon három gombot helyeztünk el, három egyszerű, de hasznos funkcióval, hogy gyorsan és könnyen kapcsolatba léphessetek egymással:

Az első az üdvözlést kifejező csillag, ami egy egyszerű jelzés a másiknak, hogy “szia, jó, hogy itt vagy, örülök neked, üdv a klubban…”.  Használd ezt, ha egy új klubtagot látsz és szeretnéd üdvözölni már az első találkozás előtt. Ez lehet a kezdő lökés.

A második a kedvelést jelző szivecske. Ez neked egy jelzés. Ha valakinek a profilján megnyomod a szivecskét, azzal magadnak hagysz egy jelzést, hogy ne felejtsd el, ki is az, akivel találkoztál vagy beszélned kell, esetleg ígértél valamit. Használd ezt arra, hogy mindenkire emlékezz.

A harmadik a hozzáadás a körödhöz. Ezzel bejelölheted azokat, akikkel kapcsolatba lépnél és ha a jelölés kölcsönös, megjelentek egymás körében. Ezután minden korlátozás megszűnik kettőtök közt a profil láthatóságában, így megkapjátok egymás elérhetőségeit is. Használd ezt arra, hogy bővítsd a bizalmi köröd.

Új chat funkció

Az app chat funkciójával, gyorsan és könnyen elérheted a klubtagokat. Miután frissítetted az alkalmazást, csak rá kell menned egy profilra és a jobb alsó sarokban találsz egy átlagosnak tűnő chat alkalmazást. És nagyrészt tényleg átlagos. Minden úgy működik rajta, ahogy azt más alkalmazásoknál is megszokhattad.

Mégis van benne egy kis üzleti extra. Ha a bal alsó sarokba kattintasz, azonnal és egyszerűen megoszthatsz egy névjegyet a telefonod saját névjegyzékéből. Így még hatékonyabb lesz a kapcsolatépítés.

A chat alkalmazás segít abban, hogy gyorsan és hatékonyan vedd fel a kapcsolatot más klubtagokkal. Így minden fontos információ egy helyen lesz, nem kell semmit sokáig keresni.

Bízunk benne, hogy a fejlesztések segítségével, még hatékonyabban építitek majd a saját körötök és a közösséget.


Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts