Blog szemle 24. hét

Mi történt a héten a blogon? Rengeteg hasznos és érdekes tartalom született, melyeket most itt foglalunk össze egy helyen. Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra ahol visszanézhetitek a LIVE adásokat és még sok más érdekes tartalmat.

A Hiventures nemrégiben megválasztott vezérigazgatójával, Katona Bencével a magyarországi KKV szektor jelenlegi helyzetéről, a Hiventures KKV és Startup mentőprogramjáról és a Hiventures működéséről beszélgettünk. Olvasd el vagy nézd vissza.

Hiventures megalkotta a Krízistőke programot, ami már a válság utánra, a válságból való kilábalásra koncentrál. Hogyan képzelje mindezt az, aki még sosem találkozott ilyen és/vagy hasonló programmal? Érdemes utána járni, mi ebben segítünk. Nézd meg az interjút itt.

Kanyó Rolanddal, a dm marketing és PR menedzserével, arról beszélgettünk milyen változások történtek, mik voltak a dm fókuszai és mi zajlott az ország egyik legjelentősebb drogériája online felületének háza táján. Ez is egy érdekes beszélgetés volt, érdemes visszanézni.


Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts