Minőségi módon, igényesen, intelligensen szórakoztatni

Urezcky Balázs, a PANIQ INSTANT Kft. ügyvezetője nemrégiben csatlakozott a Bizalmi Kör Top Széchenyi Vezetői Klubhoz. Ennek apropóján készítettünk vele bemutatkozó interjút.

Elsőként a PANIQ INSTANT szolgáltatáskörének bemutatása került szóba:

„A PANIQ INSTANT olyan, mint a legjobb barátod, akivel csütörtök vagy péntek este szívesen mész el a városba szórakozni. Merthogy biztos lehetsz a garantáltan kellemes szórakozásban, hiszen különleges helyszínen töltöd az időd, jó minőségű italok mellett. 

Minőségi módon, igényesen, intelligensen szórakoztatni – ez a mi erősségünk.”

Balázs részletesen mesélt az egyes ágazatokról, szolgáltatás típusokról, illetve különlegességekről:

„Az egyik ágazatunk a céges csapatépítő rendezvények szervezése, online és offline módon egyaránt. Jellemzően nagy cégekkel dolgozunk együtt, az ő rendezvényeikre megyünk ki az előzetes egyeztetéseket követően-

Állomásokat, szórakoztató programokat, illetve csapatépítő játékokat szervezünk az igényeknek megfelelően. Fontos, hogy nálunk az élményeken van a hangsúly. Az egyértelmű cél az, hogy a résztvevők jól érezzék magukat. 

A szabadulószobák már a kezdetektől fogva zászlóshajói a cégünknek, ezeket is fel tudjuk állítani a helyszíneken, persze rajtuk kívül is több tucat alternatívát tudunk kínálni a résztvevők szórakoztatásához.

Ezen kívül rendszeresen tartunk úgynevezett late night kóstoló programokat, amelyekre bárkit szeretettel várunk. Ezek jellemzően különleges sörökkel, borokkal, illetve egyéb alkoholos kapcsolatos italkóstolók, méghozzá egyedi köntösbe csomagolva.

Július 2-án például egy rooftop olasz borestet tartunk, páratlan bortörténeti előadással ötvözve, mégpedig Katona Csaba, az MTA alkohol- és történelem doktorának „idegenvezetésével”.

Balázst arról is kérdeztük, hogy milyen aktuális kihívásokkal néz szembe, milyen kérdésekre találhat választ adott esetben a klubon belül:

„Mivel a járvány az egész rendezvény szezont hazavágta, ezért a koncepció újragondolása és felépítése jár aktuális kihívásokkal a számunkra. HR és ügyfélszerzés fronton nálunk is átszervezés folyik, tehát kíváncsi lennék a folyamatok felépítésével és működtetésével kapcsolatos releváns tapasztalatokra.

Nekem egyébként a marketing a területem, emellett az értékesítésben, illetve a people menedzsmenttel kapcsolatos feladatokban, kreatív megoldásokban rendelkezem szélesebb tapasztalatokkal. Továbbá rendre jól jövünk ki a válságkezelésből.

Példának okáért az online csapatépítés ötlete eszünkbe sem jutott márciusig. Aztán időben léptünk, ez a szolgáltatás pedig húzó ágazattá vált néhány hónap alatt.”

Természetesen a szabadidejének eltöltéséről, a feltöltődés módjairól is érdeklődtünk Balázsnál:

Van egy gyönyörűszép családom, két kisfiúval, illetve a feleségemmel. Büszke vagyok rá, hogy annak idején, az első randevú alkalmával legfeljebb 5% esélyt adott nekünk. Ennyi elég is volt, így bőven akadt motivációm a kitartó udvarláshoz.

A hobbim a futás. Rendre magammal szoktam versenyezni, hogy minél jobb teljesítményt elérésére legyek képes. Zenét nem hallgatok közben, mert a csend és az elmélyülés segít választ kapni a kérdéseimre.

Ezt egyébként párhuzamba állíthatom az üzleti élettel is. Hogyha kitartóan megyek előre és nem adom fel a nehézségek hatására, akkor előbb vagy utóbb egy-egy komolyabb válsághelyzeten is túl fogok lendülni.”


Szeretnél megismerkedni klubtagjainkkal? Kérj egy meghívót!


Recommended Posts