Trust Summit Kick-off’21

Évindító konferencia címszavakban

Egész nap csatlakozhatsz villámgyorsan itt: 

9:10-9:30 Barabás Árpád (Barabás Téglakő Kft.) – Hogyan tervezem az évemet

Hogy tervezi egy vállalkozó az évét? Hogy tervezi családdal együtt? Mi az a családi alkotmány és családi tanács? Hogy maradnak a gyerekek a cégben?

Barabás Árpád generációváltásban van, új területeket keres, ahol lekötheti az energiáit. Ha valaki, ő biztosan hiteles a témában.

9:35-9:55 Bölcsföldi László (Franklin Covey) – Először a fontosat

A kiemelkedően sikeres emberek 7 szokása – elmélet és gyakorlati tapasztalat. Mi kell a kiemelkedő eredményekhez? Hogy tudunk vállalkozóként vagy személyként fejlődni? Tervezéshez és priorizáláshoz hasznos szokások.

10:00-10:20 Legjobb ügyélélmény visszaemlékezés – interjú videók

 

10:30-10:50 Egerszegi Krisztián (MiniCRM Zrt.) – Vakrepülés vagy szárnyalás? Üzleti intelligencia

Krisztián Yoda mesterként érkezett, hogy kihozza belőlünk a hőst. Gyűjtés, elemzés, látás és döntés. A BI (business intelligence) alapjai. Mérés nélkül nincs semmi, de mérés csak eszköz, nem cél, ezért ne essünk túlzásba!

 

11:05-11:25 Bay Áron (Exact Match) – Adatalapú cégvezetés

Az adatvizualizáció már messze nem egy Analytics riport. Valódi vezetői információt a Google Data Studio használatával építhetünk. Kifejezetten jó modulsablonok segítségével viszonylag könnyű az indulás. Persze a határ a csillagos ég itt is. A használathoz csupán egy Google fiókra van szükség.

 

11:35-11:55 Endrei-Kiss Judit (Telenor) – A siker kulcsa a csapat

Judit pszichológusként a 2021-es tervezésről hozott nekünk gondolatokat. Arról, hogy miért érdemes kevésbé kőbe vésett, milestone típusú terveket kitűzni. Neki nagy segítség minden évben a Yearly Compass évtervező, mely zárja az előző évet és segít megtervezni a következőt. Kiemelte, hogy a zárás különösen fontos lépés. “Bizonytalan időkben a hagyományos stratégiai tervezés egyenesen veszélyes.

 

12:00-12:25 ebédszünet

 

13:30-12:50 Bíró Bence Péter (Fulfilled.hu) – Kiégés, mint vezető

 

A vezetői állóképesség pilléreit hozta el Bence. Egyáltalán nem mindegy, hogy komoly döntések meghozatalakor milyen állapotban vagyunk, éppen meddig van töltve a “poharunk”. Nagyban meghatározza nemcsak a döntésünk minőségét, de például a partnerkapcsolatokat is. Érdemes megállni és “üríteni a poharat”. Van a teligázzal kiégés és a teljes kikapcsolás között, létezik a harmadik út.

12:55-13:15 Pongor-Juhász Attila (Pongor Publishing) – Vezetői tervezés 2021

 

Először keresd meg a belső motivációt és a valódi célt, utána már sokkal könnyebb lesz hozzá megtalálni a csapatot, eszközöket, forrásokat. “Szeleteld fel az elefántot, azaz éves tervedet.”! Attila az éves tervet 90 napos résztervekre osztja, azt pedig hetekre, majd napokra. Előző este tervezd meg a következő napot/hetet!

13:25-13:45 Markovich Béla (Mapei Kft.) – Partnerből rajongó

 

Az teszi sikeressé az évet, ha a partnereink továbbra is velünk tartanak és csatlakoznak újak is hozzájuk. A Mapei nézőpontváltásának két fontos lépcsője volt. A cégnek nem az elsődleges szerepe, hogy profithoz jusson, hanem, hogy hozzájáruljon az emberek életéhez valami jóval. “Eladok” helyett “segítek” sapkát kell felvennünk. Tekints a célcsoportra olyan barátként, aki segítségre szorul.

13:50-14:10 Farkas Zsolt (Evolut Agency) – Tiktok titok

 

A digitális hirdetések végleg leszorítják az offline-t. XR térnyerése, főleg az e-kereskedelemben. Az üzenetek illeszkedni fognak a status quo-ba. Earned media szerepe megnő.
A közösségi médiában sztorik átveszik a vezető szerepet. A LIVE használat teret nyer. A social shopping beférkőzik a mindennapokba.

14:20-14:40 Fazekas Bálint (Vöröskő Kft., Euronics) – Trendek, amikre érdemes figyelni 2021-ben

 

Változnak a vásárlási szokások. Hiperlokálisak lettek a vásárlók. Erősödik az omni-channel jelenség és fokozódik a “click and collect” szolgáltatás jelentősége. Nő a házhozszállítási szolgáltatás minősége iránti igény: időablakok, értesítések.

14:45-15:05 Tibor Dávid (MasterPlast Nyrt.) – A tervezés evolúciója

 

A Masterplastnál a 2019/20-as év óta nem készül számszaki budget terv. Helyette független javadalmazási rendszer készül. Fókusz nem a számokon van, hanem a piaci és üzleti változások lekövetésén, illetve a vevői és vállalati értékteremtésen.

15:10-15:25 Balogh Petya (Baconsult Kft.) – Változás pepitában

 

A hosszútávú, vezetői döntések helyett jöttek a rövidebb, akár napi döntések, amiket a csapattal együtt hoztunk létre. Kiderült, hogy a vezetők is emberek. 2020-ban tehát csökkent a vezetők és beosztottak közti távolság, mindenki betekintett kicsit a másik életébe. 2021 egy ugyanakkora változás éve lesz, mint 2020 volt. Ismét napi/heti döntéseket kell hoznunk, hiszen változik a szabályozási környezet és a fogyasztói igények is.

15:35-15:55 Bódis Tamás (ultrafutó, edző) – Végtelen hit

 

Hogy lehet 2 év alatt elérni a 10 éves célt. Tamás az élő példa, hogy lehetséges. Nem szerencse, se nem szerencsesorozat kérdése, csak kőkemény munka. Fókusz több dologra egyszerre – mint egy cégvezető.

16:00-16:20 Gangel Péter (Bizalmi Kör Kft.) – Nem rólad szól

“A legönzőbb dolog, amit tehetsz: segíteni másoknak.”

 

16:20-16:30 zárás, sorsolás

 

Kérdezz, szólj hozzá kommentben bátran, igyekszünk válaszolni.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Az élő adás varázsa, hogy kisebb-nagyobb eltérések lehetnek a menetrendben.

Recommended Posts