Professzionális felülettisztítás az Egyesült Államokból származó modern technológiával

Csöllei Balázs személyében köszönthetünk egy újabb csatlakozót a Bizalmi Kör cégvezetői között. A Press-Tech Cleaning Kft. vezetőjének számító Balázs a profi felülettisztítás tapasztalt szakértőjeként csatlakozik hozzánk.

A vele készült beszélgetésből pedig megtudhatjátok, milyen korszerű know-how volt az, amelyet az Egyesült Államokban elsajátítva idehaza is elsőrendű minőségben tudják kiszolgálni a partnereket:

„Magasnyomású mosással foglalkozunk alapvetően. Konkrétabban különféle épületek, homlokzatok térburkolatok, professzionális felülettisztítása az, amiben segítjük a megbízóinkat. A korszerű professzionális mobil felszereléseinek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen helyen, illetve helyzetben magasszinten tudjuk elvégezni a munkát.

Legyen szó többek között a féknyomok,a rágógumi vagy a nemkívánatos olajfolt eltávolításáról,  graffiti eltávolításról, graffiti elleni védelemről vagy épület hidrofobizálásról. Ezeknél a feladatoknál egytől egyig hathatós segítséget tudunk jelenteni. Sőt, a munkaterületen a közművesítésre sincs feltétlenül szükség.

Merthogy a professzionális gépi eszközeink elektromos hálózati és vízellátás nélkül is kifogástalanul tudnak működni. Vagyis a tisztításhoz szükséges vízmennyiséget önállóan tudjuk biztosítani a helyszínen.illetve az ahoz tartozó energia forrást”

Ami a megbízókat és a partnereket illeti, Balázs ismert és elismert partnereket sorolt fel nekünk a beszélgetés ideje alatt:

„Magát a szolgáltatást jellemzően Magyarország területén végezzük, ugyanakkor a pandémia előtt Csehországba is dolgoztunk például az ottani partnerek megbízásából. Ami a referenciáinkat illeti, sok más partner mellett a Holiday Inn hotelláncot, a Mol és a Shell üzemanyag töltőállomásokat emelném ki. 

De ott van még példaként magyarország hídjai: Margit híd, Erzsébet híd, vagy akár a Gyermelyi is azon partnerek között, akikkel gyümölcsöző az együttműködésünk.”

Balázs arról is mesélt nekünk a bemutatkozó interjú keretei között, hogy a vállalkozás alapításának története egészen az Egyesült Államokig nyúlik vissza:

„Méghozzá a 2010-es évig, amikor is magasnyomású tisztítással foglalkozó vállalkozást alapítottam. Lokációt tekintve az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a szorgalmamnak és a szakmai tudásomnak hála szép dinamikusan sikerült fejlődnünk egészen a kezdetektől.

Az USA-ban megszerzett tapasztalatokat, a magasszintű szaktudást, illetve az amerikai technológiát hasznosítva döntöttem később úgy, hogy idehaza is folytatom a tevékenységet. Merthogy erre bizonyítottan szüksége van a megbízóinknak.

Annál is inkább, mivel idehaza egy jelenleg kevésbé elterjedt szolgáltatást tudunk biztosítani egyrészt a már meglévő, másrészt a leendő partnereink számára.”

A Bizalmi Körhöz csatlakozás lehetőségét a Facebook felülete sodorta Balázs elé, a legfontosabb motivációt pedig a fejlődés iránti vágy jelentette:

„Viszonylag alacsony a létszámunk, hiszen két fő alkotja a cégünket. Ezen felül megbízható és hozzáértő alvállalkozók tudnak nekünk segíteni abban az esetben, ha nagyobb projektek kivitelezése a cél.

Aktívan keresem egyébként a partnereket, emellett pedig fejlődni is szeretnék. Legyen szó akár a cégvezetés feladatairól, az együttműködések kialakításáról, aktívan keresem a fejlődés és a tapasztalatszerzés lehetőségeit.

Szeretném továbbá úgymond minőségben bővíteni a kapcsolati tőkémet, de ugyanúgy motivál, hogy beszélgetni tudjak hozzám hasonlóan gondolkodó vállalkozókkal, adott esetben akár leendő partnerekkel is.”


Szeretnéd megtapasztalni Te is, milyen egy exkluzív értékközösség? Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Recommended Posts