Trust Summit élőben – május 14. csütörtök

A csütörtöki nap kulcsgondolatai és a legfontosabb linkek egy helyen.

Konferencia közben is tudsz regisztrálni!

Balogh Péter / Baconsult Kft. 

Nem ezek lesznek életünk csúcshónapjai. Nem arra kell koncentrálnunk, amit eddig szerettünk volna, hanem a megváltozott ügyféligényekre. A strartupoktól sokat tanulhatunk. “Az erdőtűz után is újjáéled az erdő.”

[A MiniCRM ebook felajánlása: https://www.minicrm.hu/lp/ebook ]

Fetter István / CIB Bank Zrt. 

A legtöbb intézkedést egyébként is meg kellett volna hozni, a vírushelyzet “csak” előrébb hozta a jövőt és felgyorsította a folyamatokat. “Minden fotel egy bankfiók.”

Gangel Péter / Bizalmi Kör Kft. 

Növeld a hatékonyságot, maradj mozgásban, újíts, válj relevánsabbá, növeld a kiáramlást, szerezz visszacsatolást és tartsd magad jó állapotban! “Ha jön a hullám, meg kell tanulnunk szörfözni.”

Patvaros István / Cash Flow Mágnes Kft. 

90=100, vagyis 100 bejövő egységből maximum 90 költhető el, különben nincs értelme a tevékenységünknek. Költségeknek is legyen prioritási sorrendje! A letölthető anyagok:
https://cashflowmagnes.hu/penzugyi-tervezo/
https://cashflowmagnes.hu/a-siker-fele-vezeto-utad/
https://penzmagnes.hu/a-penz-5-szabalya/

Darmó Magdolna / Consilium HR Kft. 

A korábbi működési elvek érvényüket vesztették és átmenetileg elfelejthetjük a hosszútávú célokat. A változás nem a technikai oldalra, hanem az emberi oldalra kell, hogy terelje a cégvezetők figyelmét. “Ahol a figyelmed, ott a világod.”

Steve Ruszina / Invention Factory Kft. 

A változatlanság (látszólagos) biztonságának három csapdája: érzések, gondolkodás, tettek. Oszd meg valakivel, te hogy helyezed magadat biztonságba!

Batiz András / Impact Works Kft.

Amit a következő hetekben teszünk, meghatározhatja a következő 5 évünket. A krízishelyzet nagymértékű stresszt viztosít, ezért vezetőként megbízható referenciapontként kell fellépni és be kell vonnunk a munkatársakat a döntéshozatalba, amennyire csak lehet.
András előadott már az egyik klubvacsoránkon, ebbe is beleolvashatsz.

Balogh-Mázi Mária / DreamJo.bs Zrt. 

“Az ember az állandó tényező, mely a sikert hozhatja a cégünkben.”

Veres Rita / Bridge Budapest 

A COVID-19 most egy “fekete hattyú”, ezért mindenre nem tudunk felkészülni, csak azzal, hogy rugalmassá és alkalmazkodóvá válunk egyénileg és szervezetileg is. Kulcs a skálázható hatékonyság és a skálázható tanulás. “Minden nap az egész ember megy be dolgozni.”

Farkas Zsolt / Evolut Agency 

A kialakult helyzetben a vásárlók az ismert márkákat választják, így a meglévő márkaismertség egyértelmű kommunikációs lehetőség. Viszont új niche-piacok vannak feljövőben, ahol tesztelni kell, nem kiforrott modellel működni.
Zsolttal két interjúcikket is olvashattok itt és itt.

Lackzó Balázs / Netmarketing Kft.

A házhoz szállítás és a háztól-házig szolgáltatások szerepe egyértelműen felértékelődött. A multik néhány héttel lemaradtak. Mostanra viszont hatalmas lett a reklámzaj, főleg néhány felértékelődött szektorban.

Surányi Ferenc / M.I. Solution Kft. 

Egy 14 napos megvalósítási tervet kaptunk. Ezt néhány sorban nem lehet visszaadni. Ha van webáruházad, meg kell nézned. Ha nincs, akkor főleg.
Ferivel készült interjúbejegyzéseinket is elolvashatod itt és itt is.

Keleti József 

Itt az ideje, hogy finomhangold a műszereket, továbbfejleszd a célkitűzéseket, megerősítsd a csapatod, megtartsd a lendületet és az online tudást, változtass a múlt visszahúzása nélkül és készüljön egy forgatókönyved a következőre.

Duda Ernő / Solvo Zrt. 

“Az a jó hírem van, hogy egyébként tudunk olyan vakcinát csinálni, ami feltehetően a jövőben is védettséget tud adni.”
“Feszegetjük a határainkat… elvileg még az is benne van a pakliban, hogy egy éven belül vakcinánk legyen.”
“A gyógyszeriparra nem lesz óriási hatása, a gyógyszeripar jelenleg válságálló. Másrészt nagyon nagy figyelem középpontjába került. 

Semsei Rudolf / Budapest Party Service Kft. 
“Egy hajóban evezünk. Ha ezt eldöntöttük, közösen kell beülnünk a hajóba. És fontos, hogy együtt húzzuk az evezőket.”
Korábbi interjúkat itt és itt olvashatsz.


Köszönjük, hogy velünk tartottál!

Recommended Posts